Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
Ezt a hírt most találtam: [link] Ez mit jelent, hogy a Droid 2 firmjét rápakolták a Milestonera? Félreértettem esetleg?
-
MrTwister
őstag
Ok ez jó hír! De a kérdés, hogy mikor? Jövőre vagy még idén? Mit bírnak ennyit ülni rajta agyam eldobom! Pfff....
Nehogy már hasra essünk itt nekik, emlékeztek, hogy anno a Flash 10.1-et ezen meg N1-en demózták, Ehhez képest már szinte minden komolyabb/újjabb készüléken kinn van egy béta vagy végleges lásd Desire! Ehhez meg semmi! Nyomorult banda! Ka*ják be!
-
-
MrTwister
őstag
Droidra kinnt a froyo! [link]
Persze Milestonera valahol olvastam, hogy csak kb Szept. végére lesz...francba. -
MrTwister
őstag
Sziasztok olyan gondolatom támadt, hogy van egy PS3-asom, amihez lehet kapcsolni bluetoothos billentyűzetet. Na már most ezek elég drágák és nagy méretűek. Nem tudtok valami olyan programról androidra ami emulálja a Milestoneom billentyűzetét a bluetoothon keresztül egy bt-s billentyűzetnek? Mert akkor azt csodásan tudnám párosítani a PS3-mal és akkor az szuper lenne! Ha nem tudtok ilyet akkor merre keresgéljek? Segítsetek légyszíves mert biztos van rá progi csak én vagyok béna! Köszönöm!
-
MrTwister
őstag
válasz
Phoenix0523 #1955 üzenetére
Itt a Július 13-as hír: [link]
Sajnos Milestonet mily meglepő nem említi. -
MrTwister
őstag
válasz
premete #1911 üzenetére
Na akkor nézzük a "sületlenségeimet" szép sorjában:
1. Tudom, hogy nincs hivatalos froyo ezért írtam bétát, ha a böngésző már stabilan menne az nekem tökéletesen elég. Ugyanis: ad1 Telefonálásra a Nokia E66-om használom, autós kihangosítás és hangtárcsázás tekintetében egyelőre nincs jobb ad2 így a Milestoneom abszolúte nem használom telefon célokra csak progikat telepítek rá meg neteznék rajta ha lenne rá flash támogatás ugyanis nekem meteorológiai radarok miatt a flsah 10.1 nélkülözhetetlen és pont. ad3 van egy harmadik telóm is egy Iphone 3GS személyében ezt is szinte csak netre használom+játszok rajta nagyon sokat mivel egyelőre iphonera fényévekkel jobb játékok vannak mint androidra(persze tudom hülye gazdag bunkó, amúgy nem is csak öcsémnek van mobiltelefonos boltja és óccsóért ellát engem telefonokkal
)
2. Nem tudtam, hogy a SetCPU HTC exkluzív program, de köszönöm Mester, hogy megvilágosítottad setét elmémetEzután a lese merem írni programot csak a HTC topikban említem...
3.A júliust onnan veszem, hogy egyrészt a hír szerint Szeptember végéig tuti megjelenik mind a 3 említett modellre és ebből ugye a Desire élvez elsőbbségi prioritást, tehát erős tipp volt a Július vége de akkor a világbéke érdekében módosítom Augusztusra. Legyen igazam.
+1: Na látod ezt nem tudtam, hogy a Droid az nem működik a helyi frekvenciákon és ezért szégyellem magam, bár mivel abszolút nem használom se 3G-re se telefonálára csak a WiFijén keresztül netre és egyéb marhaságra, így abszolút lényegtelen ez számomra.Köszönöm a "seggberúgást" ja és béke
sheratan Köszi. Így már minden világos
-
MrTwister
őstag
Basszus mindig lecsúszok a szerk.-ről. Bocs. Csak úgy pörögnek a hírek! HTC-re is jön! [link]
Igaz ez csak az én spekulációm, de ha minden igaz Július közepe inkább vége kint van a Desirere is a végleges! Jól működő Beta már hetek óta van rá, magam próbáltam! Ugyanis a hír szerint 3 hónap alatt kijön mind 3 modellre és a prioritásban a Desire van az élen! Tehát havonta 1 telefonra kijön, lehet hülyeség de reális. Ha júliusig nem lesz Milestonera legalább egy béta 2.2 akkor tuti váltok egy Desire-ra vagy egy Droidra(szeretem a fizikai bill.-t)! -
MrTwister
őstag
Jó hírek aki a flash 10.1-re vár!
[link] -
MrTwister
őstag
-
MrTwister
őstag
válasz
Cyberpunk #1647 üzenetére
Nono
75 a min, de inkább 80. Ha nemlesz rá nemhivatalos se hamarosan akkor meghírdetem itt a PH-n is és akkor küldök privit neked is
n0_Gabor: legalább már révbe érnének ezzel a kexeccel bánom én, hogy béta a firmware de nagyon kéne flash miatt. Napi szinten használom ezt a 2 flash oldalt és így megúsznám a laptop cipelés minden nyügjét.
-
MrTwister
őstag
Ma próbáltam öcsém Desire-jét rajta egy bétás Froyo firmmel. Böngészőben néztem 10.1-es flash animációkat a 10.1-es szintén béta Flash pluginnal és minden ok volt, semmi fagyás minden tuti volt, kivéve, hogy néha nem működtek egyből a gombok. A lényeg, hogy szépen ment rajta az a pár flashes oldal amit napi szinten nézek. Komolyan mondom ha nem kapja össze magát a Milestone Froyo firmware ügyben akkor eladom és veszek egy Desiret.
Még kapnak tőlem 1-2 hetet. Aztán bye-bye.
-
MrTwister
őstag
válasz
n0_gAboR #1508 üzenetére
Kérdés, hogy mikor jön!? Nexus One-ra már ugye kint van. HTC Desire a 2. befutó állítólag Jun. végén. A 3. pedig a Droid/Milestone lesz. Gondolom előbb droid talán valamikor Júliusban és akkor azután Milestone talán Augusztus. Jujj de messze van még:-( Persze ez csak az én okoskodásom. Elméletem forrása:[link] PEACE
Más. Overclockolók figyelem! Frissűlt a Milestone Overclock: 1.2-re: [link] és a SetCPU 1.54 verzióra: [link]
-
MrTwister
őstag
válasz
n0_gAboR #1448 üzenetére
Ezt a 2 dolgot a videó alatt találtam amit linkeltél: [link] Jófajta kieg már csak egy jó emulátor progi kéne hozzá és kész a Gameboy!
A másik ez a LauncherPro [link] Ezzel kész HTC lesz a Droidból.
A harmadik bónusz progi pedig egy Benchmark progi: [link]
Ez a Linpack for android ezzel tesztel a YouTube videóban a srác. A merketből ingyen szedhető.Gondoltam érdekességnek jó lesz.
Ha meg lesz a script progi a Milestone overclock.apk -hoz akkor jöhet majd nekem is!
Köszi, hogy megtaláltad nekünk ezt a jó kis Overclock progit!Már csak a Froyot kellene majd a megjelenése után valahogy ráhackelni és akkor menne a Flash 10 is és akkor nekem "Ő" a tökéletes telefon!
-
MrTwister
őstag
válasz
szilasz007 #752 üzenetére
Értem köszönöm! Ma kipróbálom vele aztán írok tapasztalatokról!
-
MrTwister
őstag
Eléggé kihalt a topic
-
MrTwister
őstag
Sziasztok!
Most jutottam egy ilyen telóhoz és a tulajdonostársaimtól szeretném kérdezni, hogy eddig az autós bluetooth-os Nokia CK7W kihangosítómat egy Nokia E52-vel használtam és e párossal szépen működött a hangtárcsázás ha a CK7W-nek hosszan megnyomtam a gombját akkor a telefon mindenféle matatása nélkül már csak az általam hívandó fél nevét kellet kimondanom és már tárcsázta is nekem a teló a számot. Kérdésem az lenne, hogy ki hogyan használja ilyen vagy ehhez hasonló kihangosítóval a Milestonját, esetleg van e az Android alkalmazásboltban valamiféle okosság, progi ami a hangtárcsázást segíti, amolyan Nokia kihangosító kompatibilissé teszi! Minden tippet, segítséget köszi!(Tetszik a teló nagyon várom hozzá az Áprilisra ígért 10.1-es adobe flash frisítést!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest