- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phoenix0523
tag
"Motorola Europe FroYo for Milestone: Hi all, as previously announced, Motorola is preparing to upgrade the MILESTONE A853 to FroYo (Android 2.2). We are exploring some testing opportunities in advance of full release. 02 users in Germany please click this link if you're interested in getting involved. http://moto.ly/a853froyobeta *German 02 users only please at this stage*. Thanks!"
A semminél jobb, de még mindig csak beta?
-
Phoenix0523
tag
-
Phoenix0523
tag
válasz
Cyberpunk #4135 üzenetére
Ez sajnos Motonál mindig így volt, amerikába megkapnak minden frissítést EU-ba meg semmit...
Moto Amerikára és Kínára összpontosít, Európát leszarják...Ez talán jó hír...
Harry Vafias:
I hear from people on blogs or friends that motorola will delay again the froyo update dates or cancel them for motorola milestone in Europe.So i would like to know if all these speculations have even the tyniest possibility to come true.
Motorola Europe
Hi Harry, thanks for the note. We are proceeding as planned as as per the software update site. We will update you soon. -
Phoenix0523
tag
"Your system is currently up to date."
ARRRGGHHHH -
Phoenix0523
tag
hogy az android 2.5-re...* (nem tudom az a valami miért van ott xD)
Már nem volt szerkeszthető. -
Phoenix0523
tag
A spanyol Fro-Yo...
Az angolok szerint már 2.5-ös verzio van: -
Phoenix0523
tag
válasz
Cyberpunk #4001 üzenetére
Motoker Kft.
"A korábbi hírekkel ellentétben, és megerősített Motorola információk alapján, a hivatalos Milestone 2.2 Froyo frissítés 2011 január végén lesz elérhető. A 2.2-es szoftver hivatalossá válásáig kérnénk a türelmeteket. Amint elérhető a szoftver, informálunk Benneteket, de ellenőrizhetitek a telefon manuális szoftverfrissítésének keresésével is. Amint elérhető az update, a telefon kérésetekre letölti és installálja azt."
Január 6.
Több infót nem tudok, de remélem jan.24 vagy 25-én kezdődik, mert már nem tudok várni én hétfő óta napi 20-szor keresek frissítést. -
Phoenix0523
tag
Már 2.3-at kapunk, 2.2 helyett.
-
Phoenix0523
tag
DROID még Gingerbread-et is kap? (Nekünk meg még Fro-Yo sincs)
-
Phoenix0523
tag
Motorola EU: "Hi all, we are still working to a 2010 release for FroYo and this hasn't changed. If anything were to alter we will, of course, let you know."
-
Phoenix0523
tag
Lenne egy hülye kérdésem ezután a video után:
[link]
Nem lesz a telefonnak semmi baja, ha mágnest teszünk a közelébe? -
Phoenix0523
tag
"Motorola Europe: Hello. From next week we start user trials of the European Milestone upgrade to Froyo. Once these are complete, we will know what further work is required to
optimise, before going into final testing and approval stage. As previously we
plan to start rolling the update at the end of this year, but wanted to keep you
updated. Thanks" -
Phoenix0523
tag
válasz
oistrakh1978 #2722 üzenetére
Hello,
Szerintem bizots vannak olyan témák amik átsznezik. Pl.: Leszedsz egy aHome-ot vagy pandahome-ot a marketből és aztán letöltöd azokat a témákat amelyek tetszenek, majd Pandahome-al(vagy amit letöltesz) "aktiválod" a témát, szerintem biztos van amelyiknek más a háttérszíne. Egy próbát megér.(A PandaHome ingyenes, a marketben PandHome2 -re keress(egybe írva)) -
Phoenix0523
tag
válasz
addamka #2716 üzenetére
Ideér még idén!
"Hello.Just to notify European Milestone owners that the FroYo update is planned
for roll out at the end of this year. As we get closer to the time we will
provide further details on countries and specific timings. In the meantime we
also wanted to clarify that apps to SD card and USB tethering are planned as
part of this release.Thanks."
-
Phoenix0523
tag
Én csak megjegyeztem, hogy én utálom a Badát a pocsék ikonok miatt(és szerintem azzal a samsung elrondítja az android-os telefonjainak a menürendszerét). Biztos vannak akik szeretik, ahogy az iPhone menüjét is szeretik(nem is kevesen)...
-
Phoenix0523
tag
adobe és DROID flash
DROID does flashAmúgy mindegy miket ír az Adobe. Az a lényeg, hogy flash lesz, HD video lesz,SD kártyára való telepíthetőség lesz!
Már csak az a kérdés, hogy a milestone 2 Froyo-ját kapjuk-e vagy nem? Mondjuk nekem nem kell a MOTOBLUR, de az se zavar ha van, amit utálok az a bada, de az legalább biztos nem lesz rajta. -
Phoenix0523
tag
VGA: Dedicated Cortex A8 550MHz App Processor with Neon for A8 only
Hardware Vector FPUWVGA: Dedicated Cortex A8 800MHz App Processor
Hardware Vector FPUSzóval elvileg 800Mhz-s processzor kellene. Ezt az adobe írja a honlapján a flash rendszerkövetelményeinél(a legalján van az android)
-
Phoenix0523
tag
"Motorola Europe: Hello. Given some questions raised recently from the community and on the web,
we wanted to confirm that Flash 10.1 will be supported in the planned upgrade of
Milestone to Android 2.2."
Arról vitatoztaka fórumokon, hogy nem lehet milestone-on flash, mert min. x Mhz processzor kell... ... ...Azt persze nem tudták, hogy a DROID-on már régóta megy a flash. -
Phoenix0523
tag
válasz
Cyberpunk #2439 üzenetére
"Lehetséges hogy a Froyo hozza magával a HD 720p-s videofelvételt mint a Desire
esetében Az jó lenne."
"The upgrade will provide Adobe Flash 10 support as well as USB tethering (sharing mobile internet data connection with a notebook) and new 720p (1280×720-pixel) video recording." -
Phoenix0523
tag
"Talán 2 hét üzemidő? "Igen az jó lenne.
Igen az volt a v3 után a baj, hogy kb. ugyanolyan tudású volt az összes késülékük utána, de a DROID 2-nél azért több van.(megduplázták a RAM-ot, a processzor is 1Ghz, 8GB a belső memória,képstabilizátor,HD video, új bill. meg volt még valami...)
...de az tény, hogy nekem is bőven elég az 1(a MILESTONE 1), majd 3 év múlva megveszem a MILESTONE 4-et 4 magos 2,8Ghz-s processzorral...talán, majd.[Ki tudja milyen telefonok lesznek akkor.]
-
Phoenix0523
tag
Ha meg nem QWERTY-(s)et akar az meg akkor már megvette a Galaxy S-t vagy a DROID X-et... Sok a telefon a felsőkategóriába, mert aki megvett egy olyan drága telefont az nem valószínű, hogy fél éven belül leakarja cserélni(kivétel, akik mindent megvehetnek
).
szerk.: ...de ez se igazán igaz, mert lehet, hogy valakinek most van annyi pénze, hogy ilyen telefont vegyen vagy valaki direkt inkább várt még egy picit.
Ha ugyanannyi okostelefont vesznek most, mint tavaly ilyenkor akkor elvileg lehetne sikeres a DROID 2.(de nem tudom az adatokat) Azért itt több volt az újítás, mint a v3>v3i esetében, mert ott az volt inkább a baj, hogy nem igazán újítottak semmit, hanem ugyanaz a tudás volt mindegyikben. Amúgy nem sok lehetőség van, hogy milyen telefont készítsenek...(QWERTY vagy nem QWERTY)
iPhone 4 is milyen sikeres...
Végtelenségig tudnám folytatni, azt se tudom már miket írok.
A lényeg, hogy ha az okostelefon eladások nem csökkentek akkor ennek szerintem egy nagyon sikeres telefonnak kellene lennie.(vagy a droid x-nek) -
Phoenix0523
tag
-
Phoenix0523
tag
Persze majd jön.
Több(német) honlapon arról írtak pénteken, hogy a milestone-on és legend-en nem lesz(mert nem lehet) flash player mivel min. 800Mhz-es processzor kell hozzá.
Ez hülyeség mivel a Milestone-on is lesz flash és egyébként DROID-on már most is van pedig uyanaz a processzor. Szóval ha valaki azt megtalálja ne higgye el!!!A crystalTalk-nál egyébként a crisp-nek elvileg recsegnie kéne...(nem próbáltam, de elvileg...)
-
Phoenix0523
tag
Fölraktam a quake 3-at, még mindig nem hiszem el, hogy ez megy telefonon.
Amúgy feltennék 3 hülye kérdést.
1. Bluetoth-os egeret lehet használni telefonhoz?(csak úgy poénból)
2.Majd ha lesz flash 10.1 akkor vajon pl. meccseket is lehet nézni? (mert pl. a vb-t közvetítették és ahhoz silverlight vagy flash kellett)
3.Nem árulnak a MILESTONE-hoz valami 3000 mAh-s akkumulátort? (vagy akkukabátot)
...és a ráadás: Nem lehet más csengőhangot beállítani bizonyos személyeknek?(pl. ha x hív így csörög, ha y úgy...) -
Phoenix0523
tag
válasz
trblaise #2304 üzenetére
Kb. 3 hete érkezett egy kis frissítés, nekem azóta van a véletlenszerű újraindulás(de azóta viszont egyszer se fagyott le a böngésző és a menü
). Szerintem ez egy új bug, ami az új frissítéssel érkezett. Remélem, hogy a 2.2-vel javítják.(Nem rootolt Milestone-om van!)
-
Phoenix0523
tag
-
Phoenix0523
tag
Nektek is olyan picit homályosak lesznek a képek?(telefonon nem is igazán látszik inkább monitoron érdemes megnézni). Néztem a teszt képeit, de ott nem voltak ilyen homályosak a képek. Esetleg lehet, hogy az újabb szoftver rontott el valamit?(mert a teszt képei még 2.0-val készültek). Holnap lehet, hogy feltöltök pár képet példáknak.
-
Phoenix0523
tag
válasz
Konflikt #2253 üzenetére
Pár napja valaki Csehországban írt a MOTOROLÁnak és azt kapta válaszul, hogy novemberben érkezik a FroYo[I have to tell you good news. Yesterday was internaly decided that froyo will certainly occur on Milestone in Nowember, at the moment we fight for czech language in the update.] és harcolnak a cseh nyelvért
. Akkor még attól tartottam, hogy ezt csak kitalálta, de így most már tudom, hogy ez igaz.
Egyébként komolyan mit csinálnak novemberig? Ebbe már a Gingerbread is benne lesz?
Novemberre már itt lesz a DROID X és Milestone 2 is. -
Phoenix0523
tag
"vaku videofelvetel kozben"
Ez most is van(legalábbis Milestone-on van). -
Phoenix0523
tag
Érdemes megnézni!!!!!!!!
( Érdekes, hogy 18 órája írták, mert úgy tudom a Desire nem Aug. közepén/végén kapja meg a 2.2-t, hanem most hétvégén.) -
Phoenix0523
tag
válasz
Rickazoid #2115 üzenetére
Jó hír, ha DROID-od van.
Egyébként szerintem is megkapja a MILESTONE is, amúgyis gondolom lesz majd MILESTONE 2 is(nemcsak DROID2) és az már 2.2-vel jön és (szerintem) arra ugyanaz a 2.2 kell , mint a MILESTONE 1-re, mert ugyanakkora kijelző, ugyanakkora felontás. Tudom, hogy több RAM erősebb processzor, de azért nem kell mást csinálni, mint amibe kevesebb RAM van és gyengébb proci. Mondjuk úgy hallottam, hogy multi-touchos billentyűzet is lesz benne, azt legfeljebb nem kapja meg a MILESTONE, de amúgy (szerintem) tényleg ugyanaz. Vélemények? Miért kéne eltérnie a MILESTONE 2-n lévő 2.2-nek a MILESTONE 1-en lévőtől?(és ha tényleg jó a MILESTONE 2 FroYo-ja a MILESTONE 1-re akkor miért ne kapná meg?
)
Egyébként az a 270 fokos elforgatás csak nekem tűnik újnak? -
Phoenix0523
tag
-
Phoenix0523
tag
válasz
#16820480 #2077 üzenetére
Értem.
Amúgy mindig megéri a droid-life.com-ot nézni.
Most pl. roadsms(samsung Galaxy S) miatt!SZERK.: Nem tudom, hogy ezt a linket idetehetem-e, úgyhogy inkább eltávolítottam, a droid-life-ról letölthető. -
Phoenix0523
tag
Ki kellene próbálnom pl. 1 Legendet vagy Desire-t, mert nem tudom elképzelni, hogy még a MILESTONE-tól is gyorsabb lehet. (Eddig Z10-et használtam, ahhoz képest ez 1500x-os sebesség gyorsulás(minimum)
)
Amúgy lehet, hogy nekem azért is ilyen gyors, mert mindössze 7 programom van (asphalt 5,skies of glory,adobe reader, adobe AIR,astro,twitter,MSNdroid, de nem is akarok többet rárakni, amíg nem lehet kártyára telepíteni) vagy csak szerintem ilyen gyors?
sheratan:"a rendszer gyorsulása, a push tartalmak, kártyára telepítés, frissített frissítéskezelés, stb az sokkal fontosabb."<-Teljes mértkében egyetértek, de lehet ez még gyorsabb? -
Phoenix0523
tag
válasz
---Lasali--- #2066 üzenetére
Szia!
Nem fogok fél oldalt írni, azt majd ír valaki más(vagy olvass teszteket).
Jelenleg nem támogatja a Flash 10.1-et. Ha azt se tudod mi a hátránya akkor nem hiszem, hogy szükséged lenne rá , de pl. radarképekhez kell a flash.
Éppen az a baj, hogy nem tudjuk, hogy kap-e még frissítést. Szerintem 99%, hogy megkapja a 2.2-t, de azért nem akarom mondani neked, hogy lesz frissítés...lehet, hogy tévedek...
Ha annyira nem sürgős szerintem várj(max. 2 hetet) és ha addig nem lesz semmi megerősítés, hogy a MILESTONE kap 2.2-t akkor gondolkozhatsz más telefonokon.
A HTC Legend biztosan megkapja a 2.2-t! Tehát az majd onnantól kezdve támogatni fogja a flash-et.
Persze 2.2 nélkül is jó telefon, de azért az a sebesség növekedés a 2.2-ben az nagyon jól hangzik. -
Phoenix0523
tag
Valaki beszélt a MOTOROLA ügyfélszolgálattal és-ha nem hazudik- akkor ezt mondták neki:"The Telus Milestone will definitely be getting android 2.2"
Az viszont nagyon jó és állítólag a DROID Augusztus elején kapja meg a 2.2-t, valószínűleg a MILESTONE is aug. közepéig megkapja.
szerk.:Szóval a találgatások érjenek véget! ...mert megkapjuk a fagyott joghurtunkat. Én ebben biztos vagyok!
#2039:Szerintem ez azaz update. -
Phoenix0523
tag
válasz
#16820480 #2037 üzenetére
Amúgy DROIDra újabb (leakelt)Froyo build érkezett.(droid-life.com) Azért ha ők megkapják akkor már csaknem feledkeznek el rólunk is. Amerikába szerintem jobban szeretik a Motorolát(mivel amerikai cég
) mint EUban ezért is lenne fontos az EUval is foglalkozniuk-szerintem...
-
Phoenix0523
tag
UPDATE IS AVAILABLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most nyomtam rá, hogy keressen frissítést a MILESTONE és hát...TALÁLT
32,1MB kb. 2mp-ig azt hittem, hogy a Froyo(olyan érzésem volt, mintha a lottót nyertem volna meg, áhh még attól is jobb), ugyan épp most töltöm le, de ez biztos nem a Froyo, hanem csak a bugfix update. -
Phoenix0523
tag
Motorola Marketing Director James King:
"Next European Milestone and 2.2 (Froyo). I have expressed over the last few days that the decision is pending. The team here has been collating key pieces of information and views from this community in the last month and providing input to relevant teams in Motorola so they are aware. I am pushing for that decision to be made as quickly as possible, and we can then all go from there. Some others ask why the decisions on upgrades take so long, and why does implementation then take much longer still. What I can say and have stated recently is that upgrades are not a walk in the park. Sure there are short cuts that people can take, but when you have to integrate software to a specific hardware, then test it and integrate with third party applications, let alone any innovation from ourselves, plus then get approvals to make this all official and safe… its is a big undertaking that requires planning and resource and third party coordination to see this all through. As I say, once we have decision, we will inform. JK"
-
Phoenix0523
tag
válasz
Phoenix0523 #1954 üzenetére
Már sajnos nem tudtam szerkeszteni.
"Ok, so here's the deal: apologies for the earlier
update, some eager people jumped the gun. We confirm FOTA update
for Greece is available now for the latest Milestone software
enhancements and MSU will follow in the future. Poland, Netherlands
& other European countries will also roll out in the future and
we will update when these are ready. Update & install details available on
the Discussion tab."
Sok stabilitási és egyéb javítások +ébresztő óra, zenelejátszó bug kijavítása -
Phoenix0523
tag
bugfix update, még 2.2 előtt.
...de csak pár országban elérhető, nem tudom, hogy ez itt is lesz-e majd vagy kapásból 2.2 jön.(Minthogyha valahol meg azt láttam volna, hogy a Froyo Júl. 13-án jön a DROIDra(nem tudom ez igaz-e és MILESTONEra is akkor jön-em, de remélem) -
Phoenix0523
tag
Én most is épp multitouch-ozok a böngészöben es olyan gyorsan szaggatas nelkul csinalja... android 2.1update1-el, smmi root...
de persze nem tudom milyen a desire es ez az elsö multitouchos telefonom, de nagyon tetszik.
DVlad: az is lehet, hogy az mms sozlgáltatast be kell kapcsolnod.(nem tudom, hogy megy a pannonnál(hoppá, az már telenor)) -
Phoenix0523
tag
Honnan töröltél ki és mit?
Amúgy én nem használom az MMS beállításokat(mivel sose küldök MMS-t), de az internet beállítások nekem jók voltak. Mármint majdnem jók, mert vodafone-os vagyok és az internet.vodafone.net csak számlás előfizetéseseknek jó nekem vitamax.internet.vodafone.net -et kell használnom.
Szóval ha pont vodafone-os vagy akkor:mms.vodafone.hu/servlets/mms helyett ajánlom a vitamax.mms.vodafone.hu/servlets/mms -t. -
Phoenix0523
tag
Be vannak állítva az MMS beállítások?
-
Phoenix0523
tag
Érdekes dolgot vettem észre tegnap a kamerával(remélem erről korábban senki nem írt).
Szerintem ennek a telefonnak brutális erős vakuja van(mármint az a két led,mert aki belenéz biztos megvakul...) úgyhogy sötét szobában kipróbáltam tegnap este.
Mikor fókuszált akkor a 2 leddel jól megvilágította a szobát, majd meg lett a fókusz is, akkor fotóztam és a kép teljesen fekete lett, mintha nem akkor vakuzott volna amikor a képet elkészítette, még próbálkoztam egy párszor, de az összes sötét lett, ha 2 cm-ről csináltam a képet akkor is. A töltöttség kb. 20%-on volt, utána nem sokkal feltöltöttem és amikor kész lett megint kipróbáltam és gyönyörű lett a kép. Mostanra megint sikerült 20%-ra lemerítenem és megint sötét lett a kép, majd rádugtam a töltőre úgy fotóztam és rögtön szép képet csinált.
Szóval akkor ez vagy egy bug 30% alatti töltöttség esetén vagy energiatakarákosság miatt(elrontja a képet? dirket rosszkor vakuzik) -
-
Phoenix0523
tag
Minden letölthető a motonavhoz...
Motonav client
• The Motonav client (apk) is available in the following location:
o http://www.motorola.com/motoextras/mobile/sw37/Motonav.apk (138893-as verzió)
Motonav Maps and content• The Motonav contents are available in the following locations
o Canada: Kanada
o Argentina and Chile: Argentína és Chile
o Brazil, Mexico and Uruguay: Brazília, Mexikó és Urugay
o Africa and Middle East: Afrika és Közel-Kelet
o Eastern Europe: Kelet-Európa(ebbe Mo. is benne van)
o Western Europe: Nyugat-Európa
o US:
File 1: USA 1
File 2: USA 2
o South East Asia: Dél-Kelet Ázsia
Szerk.: Remélem egy linket se kevertem össze. Az összes link a motorola.com -ról származik, én úgy találtam rá, hogy rögtön leformáztam a microSDHC kártyát(mert valami sok helyet foglalt rajta) majd ezután a motonav azt írta: Please insert your motonav SDcard és akkor rákerestem és megtaláltam itt!
-
Phoenix0523
tag
Hello,
Ugyan írtam itt már korábban, de csak tegnap érkezett meg Németo.-ból a milestone-om és az lenne a kérdésem, hogy internetbeállításokat hol lehetne beállítani?
Wi-fi működik (mivel azt csak be kell kapcsolni)...de nem mindenhol van wi-fi és azért kellene a net, de networknél csak network operatort találtam semmi egyéb opciót. Nekem olyanok kellenének, hogy APN-cím, felh.név, jelszó,IP-cím, proxy.
(2.1 van rajta)
szerk.:Igen, biztos én vagyok nagyon hülye.(Z10-et használtam eddig)
-
Phoenix0523
tag
Sziasztok!
Majd ha kijön a 2.2 a Milestone-ra, akkor 2.0-ról 2.2-re lehet frissíteni ugye és nem kell 2.1 és onnan 2.2-re frissíteni?
-
Phoenix0523
tag
Bocs, most egy nagyon hülye kérdés:
Ezzel lehet videotelefonálni?
Látom, hogy UMTS hálózat meg minden, de nincs másodlagos kamera és így elég fura...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest