Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
#16820480 #2594 üzenetére
én pont fordítva mondom, nem a Nexusra, hanem a Milestone-ra vonatkoztatva, hogy szép és jó, ahogy követi a display, de sw-es (keyboard) támogatottság nélkül marhára nem vagyunk vele előrébb. amúgy meg most jelzett a MotoConnect, hogy valami update van, biztos erre a problémára nyújt megoldást
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#16820480 #2590 üzenetére
Hát szerintem virtuális billentyűzeten szöveg bevitelnél is problémákat okozhat ez a hiba.
Minden esetre nem nagyon láttam még panaszkodni a tulajokat a topikjaikban.
Nálam egy darabig marad a mérföldkő persze a jobb fizikai gombokra fáj a fogam, de hozzálehet szokni. Most már elhanyagolható a mellégépelés nálam és lényegesen gyorsabban megírok egy üzenetet mint virtuális billentyűzetről.A hardver az nekem elég. Talán még idén megkapjuk rá a Froyo-t is. A CPU az erős igaz hogy az 550MHz-az nem tűnik soknak a Snapdragonok 1GHz-e mellett. De ugyan azon az órajelen hozza ez a CortexA8-as azt a tempót. Ráadásul 3D-ben erősebb a Milestone.
Sőt az enyém szépen megy 1200MHz-en is 1 teljes napig nyúztam így semmi fagyás pedig volt minden játék stb.. És igencsak érezhető a gyorsulás. Főleg böngészéskor.Én tulajdon képen egy N900-as és ez között vacilláltam a megvétel előtt. És egyenlőre nem bántam meg. Persze az N900 az is nagyon ütős készülék főleg a rendszer miatt. Kár hogy kevés app van rá ezért is döntöttem úgy hogy Milestone.
-
Cyberpunk
félisten
-
bwoay
nagyúr
válasz
#16820480 #2587 üzenetére
pofára nagyon tetszik a Nexus One, de lényegében egy irreálisan nehezen beszerezhető/drága készülék lett belőle, amit a ritkaságán kívül tul.képpen semmi nem is indokol. Én a Milestone-nal marhára elégedett vagyok, nincs panaszom a sebességére, nem találkoztam zavaró bugokkal, és az üzemidő is kielégítő számomra (pláne, hogy még csak most kezd el "bekopni" az akksi - szerintem olyan 3 napra fog beállni), nem is értem, hogy vagy képes megválni tőle
Viszont a Google készülékét nagyon szívesen kipróbálnám, helyette majd egy Desire-öt fogok megnyomkodni, ahogy elnézem a dolgok állását.
-
Toobee
veterán
válasz
#16820480 #2301 üzenetére
Sikerült megtalálni, így már minden tökéletes. Egyelőre 4-5 appot szedtem le hozzá, a számomra legfontosabbakat. Nem szeretném, hogy lassú legyen a rendszer. Gmail, FB szinkronizált mindent, nagyon szuper...a névjegyzékbe csomó ember profilképét és további elérhetőségeit is berakta (e-mail stb). Brando fólia van rajta, nem tudom, hogy kinek van még ilyen. Az tudna esetleg nyilatkozni, hogy mennyivel jobb fólia nélkül mint fóliával? Van hozzá egy szilikon bumper is, az biztosan marad, de lehet a fóliától megválok. Netből ki milyet ajánl hozzá? Sajnos a BMF-en elég rossz a wifi lefedettség, főleg ott, ahol a legtöbb órám lesz
t-nél vagyok, itt az 500 Megásnál még van túlforgalmazási díj, félek, hogy kevés lesz, mert ma egy 1 órácskát foglalkoztam vele és 17 meg adatforgalmat csináltam, igaz leszedtem azt a 4-5 appot, viszont nem neteztem, amit suliban elég intenzíven szeretnék használni. A válaszokat előre is köszi, emlékeim szerint ilyen jellegű kérdések még nem vetődtek fel a fórumon, de aztán lehet, hogy tévedek.
-
wolruf
őstag
válasz
#16820480 #2230 üzenetére
Nekem most Telenornal mobilkvartett 150 van. Ez 150 mega net,150 perc csacsogas,150 SMS meg tan egy par MMS.Mindez 4900,ami szerintem nem draga. A 150 mega net egyelore webre,mailre,widgetekre jo,google earth es mapsre csak vektoros modban.Szerintem jo konstrukcio (na jo, nem tul ocska
).
-
-
Phoenix0523
tag
válasz
#16820480 #2077 üzenetére
Értem.
Amúgy mindig megéri a droid-life.com-ot nézni.
Most pl. roadsms(samsung Galaxy S) miatt!SZERK.: Nem tudom, hogy ezt a linket idetehetem-e, úgyhogy inkább eltávolítottam, a droid-life-ról letölthető. -
Phoenix0523
tag
válasz
#16820480 #2037 üzenetére
Amúgy DROIDra újabb (leakelt)Froyo build érkezett.(droid-life.com) Azért ha ők megkapják akkor már csaknem feledkeznek el rólunk is. Amerikába szerintem jobban szeretik a Motorolát(mivel amerikai cég
) mint EUban ezért is lenne fontos az EUval is foglalkozniuk-szerintem...
-
wolruf
őstag
válasz
#16820480 #2026 üzenetére
Mint írták is, én most 2.1-et használok (.36-os kernellel, hála neked
). A sárdobálás inkább azért megy, mert én is azért vettem meg nemrég (legálisan, nem gsmtolvajbandától) a telcsit, mert előtte olvasgattam, néztem, kérdeztem, és mindenhol az volt kommunikálva, hogy flash ready, igen, erre is jön froyo, így úgy amúgy. Aztán most mégsem. Mert ez a fene nagy hallgatás bizony inkább a nem felé húzza a dolgot, mintsem az igen felé. Mivel a marketinges figura nyilatkozza a legnagyobb bizonytalanságokat, sugallva leginkább a nem-re, sajnos félős a dolog
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#16820480 #2026 üzenetére
Asszem én voltam az aki írta hogy 2.0-át használ
De aztán rájöttem hogy valójában 2.1 van fent. Láma faktor
Neked legyen igazad várjuk ki a végét.
wolruf: Hát ha tényleg nem lesz hivatalosan Froyo akkor jó lenne ha rá lehetne dobni mégis. Szóval kedves hacker-ek hajrá.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#16820480 #2005 üzenetére
Ja hát akkor az van rajta
Csak meglepett. Hozzá tenném eddig nem volt androidos telefonom szóval nem igazán tudom mi a különbség 2.0 és 2.1 között.
premete: Engem sem érdekel annyira a flash viszont a többi újítás igen. Főleg a sebesség növekedés és a memória kártyára való telepíthetőség stb..
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#16820480 #1990 üzenetére
Na jó nem ugyan az. De akkor is. Ha ott lesz akkor itt miért nem
Amúgy ezt a szövegelést nem igazán lehet komolyan venni, Egyik gyártó sem szokta publikálni idő előtt a rendszer frissítéseit... az hogy nem tudják lesz e az csak a szokásos mellébeszélés. Legalábbis nagyon remélem. Mert különben némi bukóval, de felkerül az apróra az én készülékem is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
#16820480 #1977 üzenetére
A flash az jó lenne persze nem létszűkség.
Ellenben a Froyo ha nem jön ki rá. Akkor én kimegyek az USA-ba és megetetem a Motorola vezérekkel a készüléküket az tuti
Ez is olyan rémhír minthogy 1GHz meg 512MB ROM az alap a 3.0-hoz.
Droidra tuti lesz? Ha lesz akkor jöjjön szépen Milestone-ra is mert ez egy nagyon nagy kicseszés lenne a vásárlókkal. Negatív diszkriminációnak is felfoghatjuk. Mivel a két készülék dettó ugyan az hardverileg is. -
Cyberpunk
félisten
válasz
#16820480 #1952 üzenetére
Ok kösz a segítséget
A wifi-t meg beszerzem itthonra amúgy is már be volt tervezve notihoz is jó jönne
Egyébként ha fent van az Astro akkor már tudom telepíteni mem.kártyáról a programokat is?
Persze marketből le szed az ember amit akar csak vannak amik nem érhetőek el idehaza.
És persze az egyéb dolgok amit most ide nem írhatok leahhoz meg amúgy is root-olni kell.
-
Cyberpunk
félisten
-
gabor72
aktív tag
válasz
#16820480 #1835 üzenetére
Elképzelhető hogy nem a legjobb a lefedettség, kint vagyok a város szélén egy fémlemez borítású épületben. (Pénteken fél 5-kor, hülye vagyok én
Most hogy kicsit jobban megnéztem, úgy tűnik nincs gond, a 3G alapállapotban látszik, ha adatforgalom van akkor vált HSPA-ra.
Ez nálad is ilyen? -
DVlad
őstag
válasz
#16820480 #1806 üzenetére
Grazie mille! (ismét)
Letettem a füzetet és 10 másodperc múlva rájöttem magamtól. Sokszor bebizonyította már az élet, hogy ezek a füzetek nem a legjobban vannak szerkesztve és akkor még finoman szóltam. Persze azért az ellenkezőjére is van példa.Létezik, hogy azért nincsen Hungary a gps-ben, mert aktiválás után lesz csak elérhető? Ilyesmi jött le nekem elsőre azokból, amiket feldobott az aktiválás megkezdésekor.
-
DVlad
őstag
válasz
#16820480 #1797 üzenetére
sheratan! Köszönöm szépen a reagálást! Bizonyára igazad van, le fogom csekkolni. Szerintem nem olyan drága, ha figyelembe vesszük a nevet, minőséget. Volt már (és van is) tapasztalatom a céggel, nem okozott még csalódást semmilyen téren.
Meg van a kütyü! Pont ma, a névnapomon.
Vannak kérdéseim, amikre remélem választ kapok a használatiból. Még arra sem jöttem rá, hogy miért nem látja a simen lévő számokat.A MotoNav-ba H betűvel kezdődő országot egyáltalán nem lehet beírni, pedig benne kéne, hogy legyen, stb. Ismerkedés...
-
DVlad
őstag
válasz
#16820480 #1779 üzenetére
Pont ezen gondolkodtam tegnap, hogy mi fogyaszt többet, egy rendesebb vezetékes fülessel zenét hallgatni, ami ugye a membrán méretétől függően rendesen szívja az energiát vagy bt fülessel, ahol a bt maga a fogyasztó üzem. Sokan panaszkodnak arra, hogy a bt használat rendkívül energiazabáló. Én konkrétan ezen töröm a fejem: [link]
-
Rickazoid
addikt
válasz
#16820480 #1779 üzenetére
Igen, csak ha headsetről beszélek, gyakran panaszkodnak, hogy rosszul hallanak, ami főképp amiatt van, mert a nyakam alatt a mikrofon (meg a hangom se a legjobb, így különösen rossz a kialakításuk számomra). Nem túl sok sztereo bt headset van, ami a szemüvegem mellett kényelmesen felrakható, nem túl drága (Plantronics Voyager 855 ugye, tökéletes lenne, na de közel 30ezerért... áh..), egyik végét könnyedén ki tudom venni, és a vezetéken, a szám közelében van a mikrofon.
Ezért érdekelne, hogy működne-e együtt a kettő.
-
premete
veterán
válasz
#16820480 #1747 üzenetére
Pár lényegi dolog itt van a /Openrecovery/bin mappában, kezdjük rögtön a build.sh fájllal, hogy miket változtattak az alaphoz képest:
#!/sbin/sh
echo "customize the build.prop..."
#build-nr
sed -i "s/ro.build.display.id=.*/ro.build.display.id=G.O.T. Team .36er/g" /system/build.prop#cam quality (fullscreen)
sed -i "s/ro.media.enc.hprof.vid.width=.*/ro.media.enc.hprof.vid.width=720/g" /system/build.prop
sed -i "s/ro.media.enc.hprof.vid.height=.*/ro.media.enc.hprof.vid.height=400/g" /system/build.prop
sed -i "s/ro.media.enc.vid.h264.width=.*/ro.media.enc.vid.h264.width=176,720/g" /system/build.prop
sed -i "s/ro.media.enc.vid.h264.height=.*/ro.media.enc.vid.h264.height=144,400/g" /system/build.prop
#cam (fps to 30)
sed -i "s/ro.media.enc.hprof.vid.fps=.*/ro.media.enc.hprof.vid.fps=30/g" /system/build.prop
#cam (bps to 5mb)
sed -i "s/ro.media.enc.hprof.vid.bps=.*/ro.media.enc.hprof.vid.bps=5000000/g" /system/build.prop
#cam (better sound)
sed -i "s/ro.media.enc.hprof.aud.bps=.*/ro.media.enc.hprof.aud.bps=128000/g" /system/build.prop
sed -i "s/ro.media.enc.hprof.aud.hz=.*/ro.media.enc.hprof.aud.hz=32000/g" /system/build.prop#multitouch to 4
sed -i "s/ro.product.max_num_touch=.*/ro.product.max_num_touch=4/g" /system/build.prop#ringdelay to 1000ms
sed -i "s/ro.telephony.call_ring.delay=.*/ro.telephony.call_ring.delay=1000/g" /system/build.prop#market fix
sed -i "s/ro.build.description=.*/ro.build.description=umts_sholes-user 2.1-update1 SHOLS_U2_02.34.0 8844737 rel-keys/g" /system/build.prop
sed -i "s/ro.build.fingerprint=.*/ro.build.fingerprint=MOTO_O2DE\/umts_sholes\/umts_sholes\/sholes:2.1-update1\/SHOLS_U2_02.34.0\/8844737:user\/rel-keys/g" /system/build.propsleep 1
Az látszik, hogy 720p lett a camera felvétel 30 fps-en, más a multitouch és a csengetéskésleltetés, illetve a marketnek vissza kellett hazudni, hogy .34-es build, mert hivatalosan még a .36-osnak nincs ujjlenyomata.
-
törölt tag
válasz
#16820480 #1739 üzenetére
nos, feltettem, eddig jónak tűnik. bár egyből úgy indított, hogy semmilyen telepített progrmaom nem működött, de ezt egy data wipe megoldotta. egyelőre az overclock-ot nem csináltam meg, de kényelmes nagyon, hogy integrálták a sebezhető recovery-t, és gombnyomásra megy a rootolás.
amúgy meg stabil, eddig bugmentes, és gördülékenyen fut. -
-
premete
veterán
válasz
#16820480 #1731 üzenetére
Mivel már 2 napja hibamentesen fut a rom, merem ajánlani. Ez a kernelszinten 800 Mhz-re emelt órajel, változatlan feszültségen, automatikus indulással sokkal jobb, mint a setcpu, ahol az órajellel a vsel is felment, melegedett a cucc, és az akkut is szívta rendesen. Ennél az akkuidő ugyanolyan, ha nem jobb, mint a .31-es rommal volt. Annál a launcherpro és a live wallpaper néha fc-zett, ennél eddig egyszer sem, és rém gördülékeny és gyors minden.
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
#16820480 #1722 üzenetére
UK régió, de DACH-ban is megvan ugyanez. Bocs a késői válaszért, de itt a vihar miatt le kellett szednem a kinti cuccokat.Csak saját felelősségre!!!]
-
premete
veterán
-
DVlad
őstag
válasz
#16820480 #1709 üzenetére
Szakít azzal a hagyománnyal, hogy kicsit arcra fordulva telefon szerű az érzés, de legalább annyira nagy, hogy nem tudnak szájról olvasni.
Úgy néz ki, hogy pesti üzletekben (gyanítom vidékiekben sem) nem lehet kapni. LOLler
Na ez az, ami csak a márka lejáratását erősíti tovább. -
DVlad
őstag
válasz
#16820480 #1706 üzenetére
Így is fogalmazhatunk.
Vagy úgy is, hogy egy olyan drága és nagy eszköz, amit nem akarok cipelni, viszont féltenék a kocsiban hagyni, ellenben a telefont mindig magamnál hordom, tehát nem plusz nyűg, csak egy kicsit nagyobb. Azt már nem nevezném céleszkönek sem, annál több, de mégis kevés. -
premete
veterán
válasz
#16820480 #1700 üzenetére
megmondom őszintén, hogy egy átlagember számára android alatt semmi szükség rootnak lenni.
Ebben egyetértünk, még hozzátenném, hogy linux, sőt windows alatt sem, akkor nem hoznának hozzám gépeket, hogy lelassult, és öt vírusirtó, kilenc cd-író, mindegyik virtuális meghajtóval fut egyszerre a gépen, az autostart hosszabb, mint a Háború és Béke, annyi az ikon az asztalon, amennyi ráfér, stb.
A sok szabad ram a régi wm-beidegződés nálam, amikor a felállt rendszernél maradt 20-25 MB szabad ram, és az igo vagy elindult, vagy nem, de ha navi közben volt bejövő hívás, belehalt rögtön. Bár a G1-emen sem volt sokkal rózsásabb a helyzet, azért adtam el. -
premete
veterán
válasz
#16820480 #1698 üzenetére
Nem használok task killert, csak néha megnézem a processzeket; arról is nehezen tudna valaki meggyőzni, hogy miért jó mondjuk a motonav a memóriában, amikor sohasem indítom el, sygic-et használok.
Azt még nehezebben fogadom el, hogy rendszergazdai jogosultság nélkül jobb a cucc; ezzel az erővel megkérhetnék valakit, hogy a laptopomon is változtassa meg a root pw-t, ne mondja meg nekem, és minden esetben, ha szükségem van rá, vigyem el hozzá. -
DVlad
őstag
-
DVlad
őstag
válasz
#16820480 #1672 üzenetére
Az imént beszéltem a motokerrel. A következőket mondták: erre a cuccra nem lehet felrakni semmilyen egyéb navigációs programot, ami rajta van (motonav) az egy rakás kaki, nem működik jól, egyébként is két féle "kártyával" adják, az egyik kelet, a másik nyugat európa, az android os amúgy is rosszul kezeli (ha egyáltalán kezeli) a navigációs dolgokat és ez független a motorolától is, stb.
Összevetve, gyakorlatilag lebeszélt a Motorola és HTC termékekről 3 perc alatt a Motokeres ember! -
lolchief70
aktív tag
válasz
#16820480 #1660 üzenetére
Kiváncsi voltam legalább a cím létezik-e? Létezik
Hát elég szép helyen van, valahol Anglia közepében "mindenhez közel".
http://www.panoramio.com/photo/10511400 -
lolchief70
aktív tag
válasz
#16820480 #1660 üzenetére
Szia!
Hasonlóan gondolkodom én is. Nekem is baromi gyanús volt a dolog.
Kiváncsi voltam Ti rendeltetek-e már hasonló oldalról.Amúgy mennyire jellemző bármilyen meghibásodás a Milestone-ra.
Pld. kijelző hiba vagy pixelhiba, vagy egyéb komoly hardveres hiba?
Itt a fórumon nem találtam rá utalástÜdv
-
ktg3
őstag
válasz
#16820480 #1611 üzenetére
csak így nagyságrendileg kérdeztem, de ha így pontosan megmondod
jólvan akkor teszek is fel hirdetést, hogy keresekgondolom android storeban fizetősek a progik, iphonera olyan a break h akkor fel tudod tenni simán a fizetős appokat is
ilyen törés létezik?
vagy itt nincs is ilyen védelem?
leszeded valahonnan a fizetős appokat és már fut is? -
eami
veterán
válasz
#16820480 #1583 üzenetére
sajnos ez még nemsoksemmi
"Milestone bootloader is NOT freed, the way we are about to load the custom ROMs is 'kexec', which is NOT related to the bootloader.
The kexec is not functional yet. Yes the kexec will bring custom kernel (which is the last thing to be 'freed'). "
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
#16820480 #1424 üzenetére
XXLgsm-et néztem, meg a gsm line-t is mindkettő csak 1 év bolti garanciát ad. akkor turkálok tovább.
n0_gAboR: tudom hogy van egy neked is, ránéztem az apróra is.
De mivel csak a köv. hónapba veszem meg így asszem még ráérek, de eszembe lesz az ajánlatod, mert valóban jó áron adod
.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest