Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
MrTwister #2177 üzenetére
Majdnem teljes értékű, a pc to usb nem megy, és az akku a wm 6.5.5-tel 5 napot, froyoval max. 2 napot bír, mivel a háttérben a wm is fut az android mellett, ami az sd-ről megy, és oda is ment mindent egy 512 mb-os ext2-es storage-be, de ez sem indulási időben, sem sebességben nem látszik. A Leo hardvere nagyjából megegyezik a Nexus One-nal, 1 Ghz proci, 576 Mb ram, stb. csak a képernyő nagyobb másfél centivel, ami jó, mert nálam a méret is számít.
-
premete
veterán
válasz
MrTwister #2175 üzenetére
Nekem a kameragomb kifehéredett az első héten, de egyébként semmi gond nem volt vele kopásilag.
Off: Ennyivel gyorsabb a Froyo, mint az eclair cpu/ram/gpu/2d/3d tesztek alapján (Quadrant standard a Marketről):
Az enyém a narancssárga (HTC LEO). Azért az életben nem érzékelhető az ilyen sebességnövekedés, ha Sense van rajta, az eléggé lefogja (nekem már nincs): -
Cyberpunk
félisten
válasz
MrTwister #2143 üzenetére
Én még várok a gyárira.
Az időképes alkalmazást próbáltam addig is, de nagyon gányúl néz ki a Milestone képernyőjénBaszki reggel 6 kór munkából hazafelé menet egy brutális szupercella jött. Mondom kocsiból lefilmezem aha de kamera helyett a fényképezőt indítottam el. És nem vettem észre ekkora szívást
az év eseménye volt.
Szóval ebből kiindulva ugyan ott lennék ha feldobtam volna rá ezt az fw-t. -
Konflikt
addikt
válasz
MrTwister #2133 üzenetére
milestone-ra is van mar froyo, a 0.4 mar droid stock FRG01B romjara epul
[ROM][v0.4][03-08-2010] MotoFrenzy (Froyo 2.2 for milestone)
-
válasz
MrTwister #2049 üzenetére
A HID (Human Interface Device) a Bluetooth szabványos protokolljainak egyike.
Az Android 2 az OPP (Object Push, névjegy- és fájlküldés), az SPP (Serial Port, ezt használják pl. a gépet távirányító programok, vagy pl. BT karórák használatához is ez kell), A2DP (Advanced Audio Distrubution, sztereó hangátvitel) és AVRCP (A/V Remote Control, amivel a BT headsetek távirányíthatják a zenelejátszót) profilokat támogatja csak.
Tehát nem képes olyan billentyűzetnek mutatni magát, mint amit a PS3 szeretne, és elég mélyre kéne nyúlni a rendszerbe, hogy így kiegészíthető legyen.
Legalábbis a jelenlegi értelmezésem szerint, de cáfolatot nem találtam rá.
-
premete
veterán
válasz
MrTwister #1909 üzenetére
Gratulálok, ennyi sületlenséget, három egymást követő hsz.-ban, ugyanattól még nem láttam (három különböző embertől is ritka)
1, Hivatalos Froyo nincs jelenleg Droidra sem
2, Ez nem htc-topik, a setcpu helyett sokkal biztosabb módszerek léteznek Milestone-ra
3, Ha már HTC, a Desire esetében 2010 Q3 a legkorábbi időpont a HTC szerint, honnan veszed a júliust?
+1 Hogy fogsz a droiddal telefonálni Magyarországon?. -
Rickazoid
addikt
válasz
MrTwister #1714 üzenetére
Lehet hamarabb lesz működő nem hivatalos Froyo frissítés, mint működő Flash a mostanira.. de én nem bánom, várom már a frissítést.
Viszont egy kérdés így előre is: ha a mostani Milestone-omon a 2.1-es DACH (mit is jelent ez a DACH egészen pontosan?) rendszer fut, fogom majd tudni frissíteni ennek a 2.2-es megfelelőjére anélkül, hogy bármi is elveszne a telefonomról? -
Cyberpunk
félisten
válasz
MrTwister #1670 üzenetére
Én főleg a Szupercellán tevékenykedek
Hát kár. Bár nem is akarok N900-at venni persze egy jó darabig az volt a favorit nálam a rendszer miatt. De beérem az Androiddal is jobb híján
Nagyon mondják hogy 2.2-n lesz flash támogatás. Szóval csak ki kell várni az meg jön Milestone-ra is kérdés hogy mikkor. Én jövő hónapban veszem meg a Motorolát addigra jó lenne ha már dobhatnám is rá a 2.2-öt.
És reméljük hogy ezen működni fog mert különben -
Cyberpunk
félisten
válasz
MrTwister #1661 üzenetére
Nocsak egy viharvadász kolléga milyen kicsi is a világ
Egyébként már rajta vagyok a témán az egyik PDA-s fórumban már informálódók hogy megy e az OMSZ-es oldal normálisan N900-on.
Persze az lenne igazán csak jó ha lenne flash Milestone-ra is csak mire lesz lehet hogy vége is az idei vihar szezonnakaddig meg lehet cipelni a notit is
-
Rickazoid
addikt
válasz
MrTwister #1510 üzenetére
Nem hinném, hogy olyan nagyon sokban eltérne a Droid a Milestone-tól, hogy egy hónapot kelljen várni rá a Droid után, úgy tudom csak annyi a különbség, hogy odaát CDMA és EV-DO hálózatokat használ. Ráadásul a linknél az OTA frissítésről van szó, és mint tudjuk a 2.1-es is elérhető volt jóval az OTA előtt (enyémen még a 2.0.1-se volt elérhető OTA, amikor már a 2.1-et raktam fel rá).
-
n0_gAboR
őstag
válasz
MrTwister #1467 üzenetére
LauncherPro nagyon durva alkalmazas, enis ezt hasznaltam mar egy ideje. Eszmeletlenul gyors. (Egyebkent a Nexus One Launcher2-jere hajaz)
2.0.1-el viszont nekem folyamatosan FC-zett amikor desktop ikonrol indiottam valamit - 2.1-el viszont tokeletes.
En gameboid-dal jatszottam (Gameboy Advance emulator), kenyelmesen raalitottam a kurzor gombokat a bal oldalra a A, B stb gombokat jobb oldalra, es majdnem olyan kenyelmes volt iranyitani, mint egy rendes gameboyt
(Sajnos a 2.1 firmware-ben tapasztalhato 2D perfomance regresszio miatt akadozik a cucc, 2.0.1-ben viszont tokeletes!)Kiraly volt rajta Mario Land 3-at jatszani, sokkal osszetettebb, mint egy altalanos mobilos game (es a grafika is elegge rendben van szerintem)
-
tibi666
senior tag
válasz
MrTwister #1051 üzenetére
beautiful widgets-el az órát/weather widgetet meg tudod csinálni htc-sre.
én is próbálgatom, de nekem csak egy szép weather widget kéne, ilyen rohadt nagy óra nem, elég ami a sarokban van. nem tudom mit használjak, a weather channeles nem valami szép, viszont előrejelzésben nagyon informatív. -
YikeSS
tag
válasz
MrTwister #750 üzenetére
Sajnos az Android képtelen normálisan voice dial-ni. Előszöris nincs 1 normális voice dialer app, de ami ennél is nagyobb baj, állítólag az Android bluetooth stackjéből kihagyták azt a feature-t, amivel a handsfree szettek 1 gombnyomással tudnak tárcsázást indítani.
Ennyi... szívás... én sem tudok a motoron a bukósisakomból tárcsázni. Ez egy rohadt nagy HIBA!
más: ha valakinek kellene [ClearProtector], akkor jelentkezzen nálam privátban, mert 1el többem van mint kellene...
-
szilasz007
aktív tag
válasz
MrTwister #751 üzenetére
szerintem csak a kihanfgositora nem tudnak valaszolni.
A Bluetooth reszre fogok. Reszemrol az Android 2.0.1+ remekul implementalta a hang reszet a szabvanynak. Nekem egy nokia fejhalgato / headsetem van. Kapasbol, gond nelkul osszeallt vele es mukodott tokeletesen. Sot, magatol osszeall vele mindig, meg ha tavolsagbol kiesel.
Miert irom ezt. E71-el hasznaltam a legelejen, az is ment tokeletesen. Majd E75-tel csak hardreset utan volt hajlando menni mind fejhalgato, mint headset, sose. Nem erzekelte a mikrofont.
2.0.1-es androiddal ritkan elofordult ugyanez a jelenseg. KB 1x 3 het alatt?
Ergo, szerintem bizhatsz benne, menni fog es megbizhatoan.
A 2.1-ben mar van hangtarcsazas.. kisse tanulni kell.. s mivel az egesz angol... sejtheted milyen lesz a talalati arany..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Könyvajánló
- Akvarisztika
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest