- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a multitouch billentyűzetet kell szoftveresen is támogatni. a droid x-ben már megcsinálták szépen, de a milestone-ban nem, és szerintem nem is fogják. ez a teszt nem a billentyűzettel van összefüggésben, hanem magának a képernyőnek a korlátait mutatja, hogy nem képes bizonyos pozíciókban rendesen lekövetni egyszerre két érintést. ennek következménye, hogy nem is tudnák rá megoldani a billentyűzetet, ha akarnák sem. d emondjuk ez minden olyan alkalmazást lehetetlenné tesz, ahol a pontos koordinátákra van szükség (pl. játékok), szemben péládul azzal, hogy csak a pontok mozgását kell figyelni (pinchzoom).
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #2591 üzenetére
igen, a billentyűzetnél lehet gond, de én mondjuk ritkán írok a virtuális gombsoron két kézzel, szóval mint írtam, nekem nem gond
a hardverre nem azt mondtam, hogy erősebb, hanem hogy mintahardver. tehát elsősorban erre optmalizál a google is és a htc is, ezért elvileg ezen kéne legjobban fusson a rendszer. a 3D nem nagyon érdekes, ami a rendszernek kell, azt simán letudja a snapdragon gpu-ja is, viszont még ott van a több ram, meg ilyesmi. illetve a tesztek szerint jobb sokkal a hangminősége, talán az az egyetlen elfogadató androidos cucc zenében, meg azóta a galaxy s is elég jó lett, de az más miatt nem kéne.
ha kell a qwerty, akkor jelenleg még mindig a milestone a legjobb talán, illetve majd meglátjuk a desire z-t, hogy menyire szeretik az emberek. de bő fél évig nem nagyon volt a milestone-nak konkurenciája, ami nem semmi azért.
-
törölt tag
igen, ez a baj, hogy irreálisan drága és beszerezhetetlen (ezért az ár: annyit kérnek érte, amennyit csak tudnak a boltokban). viszont cserébe minttahardver, tehát ezen demonstrálnak gyakorlatilag minden újdonságot a G-nél. ez kapja meg leghamarabb a frissítéseket, és mivel fejlesztői telefon, így nem zárt a bootloader, és könnyű custom firmware-t feltenni. a képernyő persze kicsit gáz, de (bár ebben Karma nagyon nem fog egyetérteni, ha látja) szerintem azért nem olyan vészes. zoomolni lehet vele, másra meg én nem használom a multitouch-ot.
a Milestone nagyon jó cucc, csak nem használom most ki. ha meg jön majd a Meizu, akkor lehet akármilyen jó cucc, de nekem az a szívem csücskeCyberpunk:hát igen, eléggé gáz ez a multitouch hiba. nekem mondjuk annyir anem lényeges, mert nem használom olyanra a telefont, aminél ez kijönne, de persze megértem, ha valakit zavar.
-
törölt tag
hehe, én is nagy dilemmában voltam miatta a télen, de végül nem olyat vettem. hiába voltam olyan helyen, ahol lehetett volna rendelni, de nem jött volna meg addig, amíg ott voltam, így maradt a boltban a milestone. meg aztán vicces, de olcsóbb is volt így. bár elvileg a nexus jobb pár dologban persze...
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #2583 üzenetére
igen, a T és az at&t az gsm, de ők nem nagyon árulnak androidos cuccokat, a legtöbb jót lenyúlta a verizon magának. most lesz a tmobile g2, ami a htc desire z ottani kiadásban. az nem rossz mondjuk
bwoay: igen, de elvileg még fejlesztőknek elérhető. csak asszem ott vn valami regisztrációs díj (50usd talán?), így ha nem vagy fejlesztő eleve, akkor már nem annyira éri meg megvenni, mert annyiért már mást is lehet kapni. bár másra nem jönnek olyan goyrsan frissítések...
-
törölt tag
válasz
akos727 #2581 üzenetére
az amerikai androidos telefonokkal vigyázz, mert nagy részük (az összes Verizon vagy Sprint hálózatára készült) az cdma. szóval a droid x, evo 4g, egy tonna samsung cucc, meg ilyenek, az mind felejtős.
én talán egy nexus one-t vennék, ha elérhető ott, bár szerintem ha nem csökkent az ára, akkor nem olyan jó vétel már (januárban is pont ennyibe került, mint amiért utoljára láttam) -
-
törölt tag
ha esetleg valakit érdekel...
-
törölt tag
válasz
bejmuller #2487 üzenetére
kitérő megoldásként esetleg meggondolhatod, hogy BT fülest használj hozzá. én egy Sony-Ericsson MW600-at vettem, az nagyon jól szól, és akármilyen fülest bele tudsz dugni. de picit olcsóbban Jabra headset is. ami jó ezekben még, hogy vannak rajtuk távirányító gombok, illetve tudsz velük hívást is kezelni.
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #2395 üzenetére
nekem is néha csinál ilyet ilyet, igaz nem 80%-ról, hanem általában ilyen 40% körülről "veszti el" a töltöttséget. viszont láthatóan nem merült le, mert ilyenkor néhány perc (fél óra?) töltés elég neki, hogy 100-on legyen.
kicsit szerintem bugos az akksi kiolvasás. remélem javítják majd. -
törölt tag
ha megjelenik a superuser ikon, akkor rootolva van a telefonod. de attól asszem az app managerben nem tudod letörölni csak úgy a dolgokat. ahhoz root jogot kell adni valamilyen programnak. ezeket általában az alkalmazások maguknak kérik. ha valami nem tud kérni, akkor szerintem azt nem tudod olyan egyszerűen adminisztrátoként futtatni.
amúgy szerintem egyszerűbb terminálból törölni a szükségtelen programokat. bár ahhoz fel kell mountolni írásjogokkal a megfelelő partíciót:
felteszel egy terminal emulatort, aztán abban először kiadod a su parancsot (itt engedélyezni kell a superuser apk-val a jogosultságot), majd a mount -o rw,remount /dev/block/mtdblock6 /system parancsot. ezután a /system/app-ban lehet törölgetni. linux parancsok ismerete előny. -
törölt tag
így van. volt valami videó egy másik gorilla glass telefonról (nem is tudom, tlaán a galaxy s), és ott a kulcssomó, csavarok, stb mind nem ártott neki. egyedül úgy tudta megkarcolni a pasas, hogy egy szikét izomból rányomva végighúzott rajta.
nekem is inkább az ujjlenyomatok ellen van fóliám, illetve eredeileg nagyon tapadt az ujjamhoz a kijelző, a fólia sokkal simábban csúszik. -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #2228 üzenetére
úgy értem, hogy ha egy napon belül volt, akkor jó a napijegy.
mondjuk szerintem is piszokdrága a mobilnet, és nekem is éppen ebből kifolyólag nincs (illetve ez az egyik fő oka). de péládul ott van az sms. 160 karakterért (160 bájt) elkérni 20-40 forintot. ha ezt mondjuk gprs alapon tennék (mert volt ilyen opció is egy időben a telefonokban), az milyen összeg is lenne? 130-250ft/KB. az több mint százezer forint megánként. mégsem problémázik rajta senki (az mms egy nagyon picit jobb, de hasonlóan elfogadhatatlan arányra jön ki).
-
törölt tag
a kézzel törlés azt hiszem csak az első újraindításig működik, mert akkor a sim-ről újra beállítja az elérést. ezért jó az apndroid, vagy mint mondtam, a szolgáltató oldaláról letilteni a mobilnet csomagot.
Cyberpunk: a napijegyben mi a lehúzás? az arra való, hogy ha mondjuk havonta 1-2 napot használod a mobilnetet. péládul azt a létszükséget, ha egy napon belül volt, akkor ~200 forintból megúszod. ez miért lehúzás?
-
-
törölt tag
további jó hír, hogy a GOT csapat is kezd ráállni erre a froyo dologra: [link]
-
törölt tag
elméletileg bármilyen iphone (nem ipod!!) kompatibilis fülessel működnie kéne. azokhoz van általában valami másfajta füles, amin távirányító is van (pl. nokiák, stb). de javaslom, hogy próbáld ki vásárlás előtt.
amúgy meg a BT-s cucc is remek megoldás, akkor még zenére is kényelmesebb lesz talán (mert lehet a fülesről távirányítani például). -
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
Phoenix0523 #2078 üzenetére
ez hatalmas
ezen akkorát mosolyogtam, hogy valaki ilyen sms alkalmazást írt
-
törölt tag
válasz
Phoenix0523 #2074 üzenetére
nem is feltétlen arra kell gondolni, hogy látványosan (felhasználó számára láthatóan) gyorsabb lesz a működés. inkább olyanokra, hogy az adott művelet végrehajtása kevesebb időt vesz igénybe. például egy program x menüjéből y menüjébe lépés látszólag ugyanannyi időt vesz igénybe (megjelenés), de magának a műveletnek a kiszámítása kevesebb cpu időt vesz igénybe, ezáltal kevésbé terheli a rendszert, kevesebbet fogyaszt. ez az optimalizáció, mert most lényegében ezt csinálják/-ták az androiddal.
-
törölt tag
válasz
---Lasali--- #2072 üzenetére
szerintem nem a flash miatt a legérdekesebb a 2.2-es android, csak mostanában felkapott téma. a rendszer gyorsulása, a push tartalmak, kártyára telepítés, frissített frissítéskezelés, stb az sokkal fontosabb.
a youtube-ot azért játsza le, mert van rá kliensprogram, amivel megy. a videa-t meg azért nem, mert arra nincs, így böngészőből kéne mennie, de ott ugye nincs flash, tehát nem megy. illetve az olyan oldalaknál, ahol html5 videók vannak, az elvileg kéne menjen vele (feltéve, hogy h.264 kódolásúak).fülesből bármi belemegy, kivéve az ipod kompatibilis távirányítós eszközök. illetve azok is belemennek, csak nem működnek rendesen. de ha zenét akarsz hallgatni, akkor szerintem valamilyen bt füles jobb választás, mert amúgy mindenhez elő kell venni a telefont )számléptetés, play-pause, stb).
-
törölt tag
válasz
HardRic #2059 üzenetére
köszi, megkaptam! bár nem úgy néz ki, mint aki működne
mármint azért kellett, mert azt hittem, hogy ezért FC-ol a media gallery újabban, de hiába tettem vissza, még mindig nem megy rendesen. ami a vicces, hogy ha a fényképező programból lépek át a galériába, akkor teljesen jól működik, csak ha az ikonjára bökök, akkor FC... -
törölt tag
valaki meg tud dobni egy MotoGAL.apk-val? véletlen megszabadultam tőle, és nem akarom ezért újratenni az egész fw-t. legjobb a GOT-os csomagban levő lenne. köszi
-
törölt tag
nem biztos, hogy konkrétan az, lehet, hogy simán kisebb frissítés. volt róla szó a GOT oldalon, hogy kijött bizonyos régióban egy .38-as frissítés is, de nem láttak benne semmi igazi újdonságot. nem biztos, hogy egy ilyen frissítéscsomag főverziót frissít, lehet, hogy csak néhány heyi bugfix. szerintem (bár ne mvagoyk biztos benne) a régiókban csinálják, nem a központi motorola szoftverfejlesztők.
Phoenix0523: ha telus firmware lesz, az jó, mert úgy emlékszem, hogy azt egy az egyben lehet használni nálunk is. illetve talán a 3G frekvenciák nem stimmelnek, de azt már meg lehet oldani a bootloader törése nélkül is, hogy a baseband verziót kicserélik a firmware csomagban. legalábbis úgy tudom. ahogy a kernelt is cserélték.
-
törölt tag
válasz
Phoenix0523 #2036 üzenetére
így van. 31MB az semmi szinte. ha majd a froyo jön ,akkor az ennek legalább a négyszerese lesz, de inkább több. amúgy az OTA update mindig lassú, sokkal előbb beszerezhető a fw a neten a megfelelő fórumokról.
-
törölt tag
2.0-t használsz még mindig? vagy lehet, hogy összekeverlek valakivel, aki írta, hogy 2.0-t hazsnál, amíg ki nem jön a froyo (ha ez a helyzet, akkor elnézést). szóval nem érdemes várni, ha csak egy hétig van fent, akkor is megéri a 2.1...
amúgy meg kicsit vicces, hogy most itt megy már a sárdobálás, holott semmilyen információ nincs a dologról, csak a facebookos beírkálások... a Hero például most kapott hivatalosan 2.1-et. ott is mentek rosszhírét kelteni, meg fikázni a céget?
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #1991 üzenetére
úgy tudom annyira más, hogy külön csapat dolgozik a két telefonon, ezért nincsenek közvetlen kapcsolatban a két telefon frissítései (a 2.1-nél meg a Droid kapta meg később).
szerintem csak arról van szó, hogy a facebook-os ürgének nincs joga nyilatkozni ilyen kérdésekben, ezért írja azt, amit. az csak egy ilyen PR fogás, hogy fent vannak facebookon, ha olvasol mobilos magazinokat, akkor semmi új információt nem kapsz a facebook-os üzenetekből szinte.
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #1988 üzenetére
engem mondjuk pont a flash hagy tökre hidegen. sokkal jobban érdekel a sebességnövekedés, a bugfixek, az új kernel (remélhetőleg), az sd kártyára telepítés, a push információküldés, a modulok egyenként frissíthetősége, stb stb. a flash támogatás ezekhez képes bakfitty, csak manapság sokkal nagyobb a PR értéke.
amúgy a Droid és a Milestone sem hardveresen, sem szoftveresen nem ugyanaz. attól, hogy mondjuk ugyanaz a soc van bennük, még nem egyeznek meg.
-
törölt tag
válasz
Phoenix0523 #1955 üzenetére
hmmm, a zenelejátszó nem lenne rossz, mert azt a GOT-os kiadás sem javítja. viszont úgy vettem észre, hogyha még futó lejátszónál húzom ki a fülest, akkor nem indítja el a zenét. illetve ha még fut a háttérben is akár a lejátszó, és úgy csatlakoztatom le a bt fülest, akkor sem.
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #1951 üzenetére
igen, a hotspot jó ötlet, mindenképpen kötelező (akár otthonra is), ha nicns mobilneted (vagy ha korlátos).
a sim kontaktokat nem tudod "láthatóvá tenni", viszont importálni igen. bemész a névjegyzékbe, menü gomb, import-export, és ott kiválasztod, hogy importálja a neveket. aztán érdemes utána szinkronizáltatni gmail-es névjegyzékkel, mert nagyon praktikus, bizontsági mentés is, meg kényelmesebb netes felületen szerkeszteni.
-
-
törölt tag
-
törölt tag
mivel már néhányan kérdezték ezt a szoftverfrissítős témát, írtam róla egy rövidet a logoutra, hátha valakinek még hasznos: [link]
-
törölt tag
sajna a .36-ban is megvan még az az mp3 lejátszós bug, hogy amikor kihúzom a fülest, akkor elindul a zene... remélem a 2.2-ben már jó lesz majd. bár végülis 90%-ban bt fülesel használom, de azért mégis...
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #1830 üzenetére
nem "bántja" a rendszert, de a mindent legyalulban bennevannak a programok és az adatok is (data partíció teljes törlése). ez az egész lényege, mert valószínűleg valamilyen program okozza a problémát.
egyébként Mályki, azt a tört igo-t jobb is ha legyalulja, de leglaábbis innen a fórumról a hozzászólások közül kikerülhetne, mert semmi keresnivalója a wareznek itt.
-
törölt tag
nem úgy értettem a drágát, hogy abszolút drága ezért az eszközért, hanem hogy erre az eszközkategóriára nekem már a lélektani határ felett van bőven az ára. telefont sem veszek bizonyos összeg felett, még ha nagyon jó is, akkor sem
de nyilván nem véletlenül olyan drágák a Bose, Shure meg hasonló fülesek sem, csak nekem már annyit nem ér meg a dolog. főleg, hogy eleve a Milestone nem képes olyan minőségű hangkeltésre szerintem. -
-
törölt tag
válasz
premete #1795 üzenetére
igen, meg tudom erősíteni, nekem teljesen jól működik telus kernel nélkül is már az ébresztő ezzel a .36-os fw-rel. a magától elindulást ne mpróbáltam, mostanában nem nagyon kapcsolom ki a telefont. de ez a bug amúgy szerintem hatalmas, és nagyban hozzájárul a Droid imázsához
az kéne még, hogy magától lemásszon az asztalról, és felfedezőútra induljon...
amúgy köszi ezt a linuxos sbf flasht, legközelebb majd kipróbálom, hogy megy-e. hasznos lenne, ha nem kéne ezért átülni windows-ra. csak kérdés, hogy működik-e a megfelelő p2k driverek nélkül felcsatlakozot telefon...
wolruf: nagyon nem hivatalos fw-t nem is tudnál feltenni, mert a bootloader ellenőrzi az aláírását, és nem enged olyat elindítani sem (nem csak feltenni, de minden egyes indításkor fut az ellenőrzés), ami nem a motorolától származik. szóval ezek csak ilyen kisebb módosítások. a GOT cuccot bátran felpróbálhatod, elég egyszerű feltenni, és hasznos dolgok vannak benne nagyon.
szerk: kell hozzá egy rsdlite meg a motorola usb driverek, aztán bebootolsz bootloader módba, és úgy felteszed. nem kell rootolás hozzá, illetve ha már feltetted az openrecovery-t, akkor onnan egy gombnyomás rootolni.DVlad: biztosan jó ez a füles, csak kicsit drága.. az enyém az 13 ezer volt, és amit szeretek benne, hogy cserélhető a füles része, tehát ha elromlik, elszakad, akármi baja van, akkor simán medugok egy másikat, és megy. amúgy ahogy a kolléga akarná használni, úgy amúgy is állandó BT kapcsolatban van a telefon és a füles, mégha a zene a vezetékesen is megy. szóval szeirntem nem fogyasztana sokkal kevesebbet, mintha minden BT-n menne. amúgy még egy előnye van a vezeték nélküli fülesnek, hogy akárhova tehetem a telefont, akár táskába is, a zene irányításához sem kell elővenni, és nem törik meg a füles kábele sem. eddig nagyon kényelmesnek találtam.
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #1780 üzenetére
bizonyos mértékig működne, csak nem tudom pontosan hogyan. mert ha nem tud a BT hadset a2dp-t, akkor nyilván a zenét nem fogja kiküldeni rá a telefon, de azt nem tudom, hogy ha be van dugva vezetékes headset, akkor a hívást kiküldi-e BT-n... de azt nem tudom mennyire kényelmes, hogy hívásnál előveszed a bt headsetet, kicseréled a füledben, és úgy beszélsz. ennyi erővel akár a telefont is előveheted, és azon beszélsz
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #1777 üzenetére
én most egy ideje bt headsetet hasnálok, szerintem jobban megéri zenére sztereót venni, ha már vezeték nélkülit tervezel. nem olyan drága, én most mw600-at használok, és teljesen jó. persze, gyorsabban merül talán, de leginkább akkor is a kijelző fogyaszt. márpedig ha számléptetéshez nem kell felélesszed, akkor szerintem az is sokat számít.
-
törölt tag
válasz
Konflikt #1765 üzenetére
nekem az volt, hogy miután feltettem a GOT-ot, az összes program, de minden FC-zett, ezért kellett egy wipe, de azóta tökéletes, sem a launcherpro, sem az azóta újratelepített programok. én mondjuk gót menüben megcsináltam a memory hack-et meg feltettem az ő témájukat (na, ez nem hiszem, hogy számít stabilitásban
), meg a build.prop és az overclock kivételével a többi okosítást is.
a wifi bug szerintem hardveres probléma lesz, egyszerűen nem szeret együtt dolgozni dlink eszközökkel. nem tudom, hogy ezt lehet-e orvosolni. facebook-ot meg nem használok, vagyis nem szinkronizálok vele, szóval ebben sajnos nem tudok segíteni.
-
-
törölt tag
válasz
#16820480 #1739 üzenetére
nos, feltettem, eddig jónak tűnik. bár egyből úgy indított, hogy semmilyen telepített progrmaom nem működött, de ezt egy data wipe megoldotta. egyelőre az overclock-ot nem csináltam meg, de kényelmes nagyon, hogy integrálták a sebezhető recovery-t, és gombnyomásra megy a rootolás.
amúgy meg stabil, eddig bugmentes, és gördülékenyen fut. -
törölt tag
válasz
Phoenix0523 #1735 üzenetére
settings - wireless & networks - mobile networks - access point names - [menü gomb] new apn
vagy valamelyiket testre is szabhatod, ha akarod.
-
törölt tag
válasz
premete #1732 üzenetére
most pontosan ebben mi van akkor benne? mármint mit változtattak? mert nem nagyon volt egyértelmű a leírások alapján... nekem az alap órajellel sincs különösebb bajom, teljesen jól elmegy vele a telefon, inkább cska az zavar, hogy külön kernel kellett az ébresztő megfelelő működéséhez, mert ez a megoldás némileg bugos sajnos.
-
törölt tag
most jött az előbb egy frissítés (vagyis most néztem rá, ne mtudom mikori frissítés), ahogy nézem a baseband változott SHOLS_U2_02.34.3-ra, ami az egyik legújabb. nagyjából 28 megát töltött le, kíváncsi vagyok, hogy változik-e valami a működésében a telónak.
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #1717 üzenetére
a FOTA frissíŧésnél úgy tudom nem vész el semmi. illetve ha service verziót flashelsz fel, akkor sem törli az adat partíciót. de szerintem érdemesebb csinálni valami backupot, és úgy feltenni az újat, mert néha gondok lehetne ilyenkor.
amúgy DACH = Deutschland, Austria & Switzerland -
-
törölt tag
jól van, csak megemlítettem. amúgy bizonyos szempontból azok is céleszközök, bár inkább multimédiára. de beépített gps szerintem nem sokban különbözik egy olyantól, amit mondjuk egy navigációs cég kiad, szoftvert meg kvázi ugyanazt teheted rá. navigálni meg szerintem jobb egy 5+ méretű képernyőn, mint egy 3,7" fwvga-n (ha már a kettőt hasonlítjuk).
én navigálásra tuti inkább olyat vennék, mert sokkal jobban látható, hazsnálható. nem kell kocisban hagyni, ahogy a telefont sem. de ha mondjuk nincs rá szükséged, akkor otthonhagyod, míg az all-in-one készüléket mindig cipelni kell. -
törölt tag
válasz
premete #1701 üzenetére
elvileg az android az dinamikusan szabályozza a memóriát. szóval ha van egy rakás program, ami ott ül, de te éppen indítanál valami tök mást, aminek szüksége van a memóriára, akkor a rendszer kilövi a nem hazsnált cuccokat, ezzel felszabadítva a helyet. namost ez egy hangyányival több idő, mintha az eleve memóriában ülő program indul, ezért lehet az az érzése az embernek, hogy sok "futó" programmal lassul a rendszer, míg ha semmi nincs a memóriában, akkor egyformán lassan indulnak a dolgok (de nagyon picit gyorsabban, mintha előtte memory dump-ot kéne csináljon). más logika teljesen, mint wimo alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest