- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konflikt
addikt
válasz
n0_gAboR #2255 üzenetére
lesz a droid 2-nek EU-s valtozata, es majd droid pro-nak hivjak.
2 napja volt hir:
Exclusive: Droid Pro is the global version of the Droid 2 -
Konflikt
addikt
válasz
n0_gAboR #1898 üzenetére
az csak az orajel
mint tudjuk egy amd x2 sincs azonos teljesitmenyen, ha egy ugyanolyan orajelu core2-vel hasonlitjuk ossze. gyorsabb a nexus, de messze nem 2x gyorsabb.
amugy, ahogy elottem is irtak 800MHz-en megy stabilan az 550-es cortex. (nalam is lassan 1 hete, alapfesz alatt)
-
beegee
csendes tag
válasz
n0_gAboR #1687 üzenetére
ezzel azért vitatkoznék,mivel license szempontból igo nem egyenlő a motonav-val.
(attól,függetlenül, hogy skin-en kivül nem különbözik attól).
Csak gondolj vissza, amikor az IGO futott a Mio navigációs készülékein, ott pont ez volt a helyzet. Amikor pedig a Mio és a Navngo összerúgta a port, megszünt a Mio navigációs támogatása, csak a hazai forgalmazó tudott valamit intézni, de nagy volt a hiszti.Itt pedig ugyanez a szitu előjöhet, a problémát inkább az okozza, ha veszel egy IGO-t androidra, nem tudod felrakni a Milestone-ra, mert ott a Motonav, amivel ütközik (tapasztalat, nem engedte felrakni).
-
MrTwister
őstag
válasz
n0_gAboR #1508 üzenetére
Kérdés, hogy mikor jön!? Nexus One-ra már ugye kint van. HTC Desire a 2. befutó állítólag Jun. végén. A 3. pedig a Droid/Milestone lesz. Gondolom előbb droid talán valamikor Júliusban és akkor azután Milestone talán Augusztus. Jujj de messze van még:-( Persze ez csak az én okoskodásom. Elméletem forrása:[link] PEACE
Más. Overclockolók figyelem! Frissűlt a Milestone Overclock: 1.2-re: [link] és a SetCPU 1.54 verzióra: [link]
-
Rickazoid
addikt
válasz
n0_gAboR #1508 üzenetére
500-as hiba mindkét linknél. Nincs fent máshol?
Szerk.: úgy tűnik csak rosszkor néztem, ok mindkettő.
Linux Installer-re tud valaki valami infót?
-
Konflikt
addikt
-
törölt tag
válasz
n0_gAboR #1485 üzenetére
ebből nekem az ébresztő bug megvolt (orvosolva is). az elinduló zenelejátszó csak egy esetben volt, amennyiben ipod-hoz készített fülessel próbálkoztam, amúgy tökéletesen működik (igaz be szoktam zárni, ha nem megy zene). a wifi bug úgy hallottam, hogy inkább dlink routerekkel van, nekem itthon elég jól megy. illetve egy helyen lassú néha: marketről letöltésnél. de ott is csak eltart egy ideig, amíg elindulnak a letöltések, aztán már megy flottul. böngészés soha nem akadozott... a home screen hiba nálam sincs meg.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
n0_gAboR #1469 üzenetére
Én is bírom a Snes és GBA játékokat PC-n mai napig is tolóm őket ha rám tőr a retro hangulat. Lion King, Aladdin stb..
Ezért is jó egy qwerty bill. Hiába kapacitív a kijelző normális fizikai gombokat nem tudja pótolni ilyen mászkálós ügyességi platform játékoknál meg hát ez alap.
Viszont rezisztív érintő kijelzőn felejtős. A mostani 5800-mon is hátAz lenne még jó ha megoldanák hasonlóan a multitasking-ot úgy mint a Maemo5.0-án
Volt már a kezemben N900-as majdnem lett is egy. Ebből a szempontból magasan a legjobb OS okos telefonokra. -
MrTwister
őstag
válasz
n0_gAboR #1448 üzenetére
Ezt a 2 dolgot a videó alatt találtam amit linkeltél: [link] Jófajta kieg már csak egy jó emulátor progi kéne hozzá és kész a Gameboy!
A másik ez a LauncherPro [link] Ezzel kész HTC lesz a Droidból.
A harmadik bónusz progi pedig egy Benchmark progi: [link]
Ez a Linpack for android ezzel tesztel a YouTube videóban a srác. A merketből ingyen szedhető.Gondoltam érdekességnek jó lesz.
Ha meg lesz a script progi a Milestone overclock.apk -hoz akkor jöhet majd nekem is!
Köszi, hogy megtaláltad nekünk ezt a jó kis Overclock progit!Már csak a Froyot kellene majd a megjelenése után valahogy ráhackelni és akkor menne a Flash 10 is és akkor nekem "Ő" a tökéletes telefon!
-
tibi666
senior tag
válasz
n0_gAboR #1452 üzenetére
hát, nálam elmegy 5 napot a telefon. ha ezután csak négyet fog, nem halok majd bele.
ahogy olvasgattam, megoldható az automatikus tuning. de én nem fogom megcsinálni, úgy döntöttem. gyakorlatilag soha nem kapcsolom ki a telefont, így felesleges.
a setcpu-t letöltöttem, köszönöm, barátkozom vele. reggel lehúzom a telefont a töltőről és majd beszámolok, hogy mennyivel bírja kevesebb ideig.
mindenesetre ez az 1200mhz komoly. asszem marad jói deig így milestone, a ghz-es snapdragonok becsókolhatnak.
-
-
Konflikt
addikt
válasz
n0_gAboR #1320 üzenetére
az csak egy logo (btw ami tenyleg rajta van: a TELUS honlapjan meg lehet nezni), de sztem kulonosebb jelentoseggel nem bir. talan azert raltak ra, mert megiscsak ezzel a mobillal jott a 2.0.
-
n0_gAboR
őstag
-
törölt tag
válasz
n0_gAboR #1290 üzenetére
ezt is elbírja. amúgy én inkább azt választom, hogy ne legyen pixeles a kép.
Cyberpunk: az, hogy szürkeimport, vagy mi nem függ össze azzal, hogy milyen garanciát adnak rá... amennyiben gyártói garancia, onnantól kezdve teljesen totál mindegy, hogy honnan jött, és hogy adják el. a lényeg az, hogy tudjad érvényesíŧeni a garanciát. szerintem.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
n0_gAboR #1285 üzenetére
Hát ha volt nektek symbian-os készüléketek akkor ez kész megváltás az után
Egyébként láttatok már Xperia X10-est na az meglehetősen gyors szerintem eddig a leggyorsabb androidos készülék.
Nekem amúgy nagyon bejövős ma taperoltam egy Milestone-t és csak megerősített abban hogy nekem kell egy ilyen.
Sajnos élőfizuval nem tudom megvenni mivel még nem járt le a 2 év rabság. Ezért marad a független opció.
Érdekes hogy a Motorola boltban 130k míg sok helyen elkérnek érte 150-160k-t is.
A drága szolgáltatómnak is van pofája elkérni érte 150k-t függetlenül -
törölt tag
válasz
n0_gAboR #1231 üzenetére
szerintem ez nem az optimalizáció hiánya, hanem egyszerűen ebbe ne tettek smooth scroll funkcióüt, és kész. nem akadozik, azonnal reagál, csak nem olyan effekttel görget, mint mondjuk a amit esetleg máshol megszoktál.
egyébként meg a menüt marha ritkán használom, mert minden lényeges cuccot kitettem a kezdőképernyőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest