- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
fi:zi'k #1617 üzenetére
Korábban tényleg volt vele gond, nálam is, de frissítették, javítottak rajta, azóta nincs vele probléma, hetek óta használom gond nélkül vele.
(#1618) sheratan: az van fent, de sosincs flight mode-ban. Éjjel egyébként lefagyott egyszer-kétszer, amikor néztem, meg nekem is újra kellett indítani, mert nem volt hajlandó az időjárás widgeteket frissíteni.. most úgy egy órája vettem le töltőről, most, hogy néztem lépett át 90%-ra, eddig 3G-n volt, elfelejtettem, hogy újraindítás után visszakapcsolja. Lehet tényleg valamelyik program okozta, talán az N1 Gallery vagy a hozzá kapcsolódó Flikie Wallpapers HD, csak maradt valami a memóriában.. bár nem tudom ez mennyire lehetséges.
Estére kiderül, ma elfoglalt napom lesz, nem sokat fogom használni, meglátom mit produkál.Egy bug: újraindítás után teljes fényerővel kapcsol be és a billentyűzeten nincs világítás, az előlapi billentyűkön se, ki kell kapcsolnom majd újra be az automatikus szabályozást, hogy működjön rendesen. Erre ismert valami megoldás?
-
törölt tag
válasz
fi:zi'k #1606 üzenetére
jah, cka az a bajom, hogy ebből is ami hiányzik mondjuk az a tényleg jó hangminőség, és ebben egyik androidos telefon sem szerepel jól (nexus-ról olvastam még egész jókat). igazából a milestone is olyan, hogy a felét nem használom a tudásának, csak egyszerűen nincs olyan androidos telefon, amiben pont az lenne, ami nekem kell, és relatív jó áron...
ktg3: rendben, átgondolom még a lehetőségeimet, és ha addig nem veszel máshonnan, akkor kereslek majd.
-
No para
Nagyon zsírosodik... Nem mondom, hogy a demódarabok szintjét eléri (idegileg nem bírod ki szerintem a saját telefonodon), de nagyon könnyen megy.
Viszont sheratan telefonján láttam egy ilyen zsírtaszító fóliát, na az nagyon sokat javít rajta, még ha a képminőség romlik is egy kicsit. Must have, bár sajnos elfelejtettem hol szerezte (gyanítom odaát keletre...).
-
törölt tag
igen, mindenhol fel kell kelniük az embereknek, csak ez egy ürügy lehet arra, hogy a magyar képviselet miért nem foglalkozik a dologgal.
mindegy, egy próbát megér. remélem nem felejtem el. Konflikt, megrohanjuk majd a motorolás standot, ugye? vagy ki jön még a milestone tulajok közül?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest