Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz
domedee #7373 üzenetére
vmi olyasmit olvastam, hogy ez szalagkábel szakadás lehet a sok bill. használat következtében (persze azt nem definiálták hogy mi a "sok"), + az érintőképernyő hajlamos megfeküdni. Előbbi fillérek utóbbi olyan 5-10k ebayről. (pl ez)
Azért várd még meg mit mondanak a többiek is... elég rég olvastam már ilyenről :/ remélem hamar sikerül megjavítanod
-
tesopapa
aktív tag
válasz
domedee #4924 üzenetére
Offizieller Milestone-Froyo-Pre-Release-Test!
Itt a német fórum linkje.
-
lacafaca
addikt
válasz
domedee #4579 üzenetére
passzolom...csak az a bajom, ha rds-el megcsinálom az
6. lépés: Az RSDLite-ban felül van egy tallózás gomb, ott ki kell választani a kicsomagolt .SBF fájlt. Amikor ez megtörtént, akkor a program a jobb felső panelben kiírja a firmware adatait.7. lépés: Rákattintani az indítás gombra, és várni türelmesen. A frissítés közben kiírogatja, hogy éppen mit csinál a telefonnal. Az egész olyan 5-10 percig tart, aztán újraindíŧja a telefont. Csak akkor van vége, amikor kiírja, hogy PASS.
akkor fölülírom elvileg a mostani firmet nem? szóval utána nekem nem a mostani fog működni, hanem amit ekkor felteszek?
szóval ezeket nekem mindenhogyan ki kellene hagynom, de ha a rds nem engedi a Vulnerable Recovery-t fölnyomni, akkor nem tudom sehogyan felnyitni a recoveryt...
vagy nem jól látom? -
válasz
domedee #4064 üzenetére
Kérdéses pl. egy quadrant mennyire megbízható, egyik CM-mel volt 900MHz-en 1400 pont, most 1290 a legújabbal, appjaim nem változtak 1 grammot sem.
Egyik arc írja, hogy ezzel a test release-zel húzva sem megy neki a 720p-s filmek lejátszása (mondjuk minek egy ekkora kijelzőn azt sose értettem), CM-mel meg ment, ez talán azért reálisabb eredmény.
Megy az összeesküvés elmélet gyártás, hogy a Moto direkt fogta vissza a sebességét, mert azért mégis csak a piacon van már a Milestone 2
Lesz még itt anyázósdi, ezért nem kell várni, mint a messiástEddigi leírások alapján semmi olyan extra nem lesz a végleges Froyo-ban, amitől hanyatt kéne esnem egy CM után, az meg, hogy rámegy a friss market nem túl nagy érv :]
-
Kiki7809
csendes tag
válasz
domedee #3827 üzenetére
Szia!
Nekem is volt hasonlo problemam a launcher proval es probalgattam mar mindenfele beallitast CM6 alatt a memoriakezelesre( lock, VM heap, memoriakezeles: aggressive,mild stb...), de mindig megmaradt a jelenseg. Ami viszont segitet, hogy azokat a programokat, amiknek kinn van az ikonjuk visszamasoltam a telefon memoriaba az SDrol. Ezutan - ha van is olyan, hogy elkezdi ujrapakolni oket - sokkal gyorsabban jonnek be.
Udv.
K.
-
gretzky77
veterán
válasz
domedee #3684 üzenetére
Érdekes valóban,jól jàrt hogy neki feltették,beszéltem a motokerrel nem tudjàk még frissiteni és azt sem tudta lesz e OTA frissités,a facebookrol meg törölték állitólag,hogy van én úgy gondolom ez nem az ö saruk hanem az anyacégé,az nem engedi nekik,hogy feltegyék!Ez igy tök gàz
-
Rav3n02
senior tag
válasz
domedee #3650 üzenetére
Na ez azért elég kemény. Én is szolgáltatónál dolgozom és ha valamit nem lehet megtenni, akkor ez az....Arról nem is beszélve, hogy ilyen mértékű időhúzás után, még csak nem is update csomagról beszélünk, hanem teljes ROM cseréről, érdekes is lenne, ha működne az OTA frissítés...szánalom
-
eami
veterán
válasz
domedee #3538 üzenetére
azért arra figyelj hogy olyat ne nagyon nyomj át SDre ami aktivan fut (akár a háttérbe) pl. launcher pro, mert akkor standbyban nem kapcsolja ki az sd kártyát és bizony elég sokat fogyaszthat.
amúgy laucher proban( menu /preferences / general settings / keep in memory) be tudod állítani hogy tartsa a memóriában és akkor nem kell többet várnod arra hogy kirakosgassa az ikonokat
-
Rusi
senior tag
-
domedee
senior tag
válasz
domedee #2807 üzenetére
Sziasztok,
hogyan lehetne a GOT-os openrecovery v1.02-vel felrakott témár leszedni. Konkrétan a a fentről lehúzható infó sáv színét kellene valami világosabbra állítani, mert ha egy progi feketével ír ide, akkor az 1.02-es esetében nagyon sötét a háttérszín és így semmit sem látni. Mert az 1.02 menüjében csak az installhoz van parancs. Az 1.04/2.00-nél már van GOT téma remove parancs. De ez nem vezet eredményre...
-
bejmuller
aktív tag
válasz
domedee #2776 üzenetére
en is feltettem rogton ahogy megjelent...
sztem gyorsabb, legalabbis erzetre. benchmarkot nem is probaltam... nem erdekel kulonosebben
de ebben nincs benne egy csomo FroYo-s finomsag, mint a 3D-s galeria (bar az ugyis kurvalassu a Cronos firmben), uj Camera szoft, es uj zenelejatszo. Ezeket mint a Cronosbol ismerem(modositott CM6). Itt nincsenek benne.
Irtak GOT-ek, hogy egy bughalmaz az eredeti (beta) firm, ezert jobb hogyha az uj kernelt hozzatarsitsak a CM6hoz, ugy meg tuti lesz. Kivancsian varom(juk). -
domedee
senior tag
válasz
domedee #2752 üzenetére
Na szóval ott tartottam, hogy a régi teló rendbe rakva. De most jött a másik.
Újra Nandroid backup, de most már a Norton progi nélkül. Ok, el is indul az új teló. Rögtön le is lövöm az APN-t, hogy ne kezdjen el semmit a gmail-lel szinkronizálni. Ekkor irány az accounts rész. Ott a régi telóhoz tartozó account törlése. (ugyanis az új telóhoz új gmail lesz) Még ez is ok. De kiírja, hogy nem tudja teljesen törölni, mert néhány programhoz kell ez az account. Csak factory reset-tel lehet leszedni. Na igen ám, de az nem jó. Hiszen éppen azért szenvedtem a nandroid bachup/restore dologgal, hogy az új telón már ne kelljen mindent újra beállítani, telepíteni, etc...
Úgy gondolkoztam, mintha win mobile (nem a 7) lenne.
Na de ez nem megy. De nem volt más választásom, mint a teljes törlés.
Szóval el****tam vagy 3 órát a dologra és nem jutottam semmire.
A következő tapasztalatokat szereztem:
1: az ellopás eleni progik jók, csak arra figyeljünk, hogy ha új SIM kerül a telóba, vagy akárcsak kivesszük a SIM-et, akkor vagy biztosan tudjuk a kódot, vagy addig töröljük a progit.
2: (a Norton esetében) fel kell készülni arra, hogy ha nem emlékszünk a jelszóra és valamiért nem jön meg a feloldó SMS, akkor nagy kakiban leszünk, mert teljesen kizár a telefon
3: az android esetében ne is álmodjunk klónozásról, minden progit újra fell kell rakni... ha új a gmail accountNaaaa, jóccakát mindenkinek
3: -
válasz
domedee #2740 üzenetére
Ad hocra én nem találtam egyszerű programot. Pár ini módosítással rá lehet bírni, de az elég gagyi és macerás. Google nem tartja fontosnak az ad-hoc támogatást állítólag (anno security-re fogták).
Ha XP helyett kiegyezel egy Win7-tel, akkor jobban jársz, van hozzá a Connectifynevű program, azzal virtuális hotspotot lehet csinálni, vígan megy vele a milestone. XP-ben nem támogatott a funkció, amit használ, így azzal sajna nem fog menni. -
Phoenix0523
tag
-
válasz
domedee #1462 üzenetére
A low space jelzés a /data partícióról szól, míg a gyárilag előtelepített alkalmazások a /system partíción vannak, így a letörlésével nem mennél semmire se sajnos. Törölni egyébként rootolás után lehetséges.
Nézegesd meg a Settings - Applications - Manage Applications alatt, hogy pl. a böngésző gyorsítótára mennyit foglal.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
domedee #1447 üzenetére
Megoldottak a CPU overclockot Motorola Milestone-on is!
A telefon allitolag 1200MHz-n is stabilan mukodik. (ilyenkor sebessegben a Nexus One-t is beelozve)
Rootolt 2.1 rendszer szukseges hozza.Infok: [link] [link]
Letoltes: [link]Az ujitas, hogy nem modositott kernelt hasznalnak (mint a Motorola Droid-hoz hasznalt custom firmware-ek, ez ugye nem jarhato egyelore Milestone-on), hanem egy kernelmodult toltenek be, ami a memoriaban allitgatja a CPU frekvenciakat. Egy apk programot kell felinstallalni, megadni neki a root jogokat, es maris allithato a CPU sebesseg.
Egy video a program mukodeserol: [link]
Aki kiprobalja, legyen szives ossza meg a tapasztalatait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Akvarisztika
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest