Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MTbc
senior tag
Nálam ez elég egyszerű,semmi karc vagy egyéb porosodás pedig alig van jelen,az is simán takarítható,jobb zseb csak telonak van fenn tartva,persze teljesen pormentes zseb és olyan nadrágjaim vannak amik jó minőségű anyagokat tartalmaznak,ezért amikor benne van ugye mozgolódik és akármilyen zsíros is a telo berakom 2 perc múlva kiveszem és gyönyörű tiszta a kijelző szépen letisztítja.Ez már jó pár éve bevált szokás nálam.
ui.:Sok visszaolvasás legyen, ne pedig kérdés.
-
MTbc
senior tag
válasz
dirty.yakuza #964 üzenetére
Igen,kilövi az Usb service-t ezekre oda kell figyelni és beállítani hogy ezeket ne lője ki All Task Kill-nél elég fontos pl. ébresztésnél,sőt nálam Gmail sem frissít ilyenkor.
-
MTbc
senior tag
De sokan lettünk
,csak tartsuk meg ezt a jó kis közösséget okos kérdésekkel.
-
MTbc
senior tag
Konkrétan most nem BT-n ha nem úgy alapból értettem,mellesleg kint van a 2.1 hivatalosan.
-
MTbc
senior tag
-
MTbc
senior tag
Ti használtok stereo bluetooth headset-et?Ha igen milyen?
-
MTbc
senior tag
Androidra is van Navigon,én nagyon kedveltem amíg nem jött a TomTom (iPhone).Most próbálom, trial a Marketben.
-
MTbc
senior tag
Érdekes teszt.[link]
-
MTbc
senior tag
Nektek nincs problémátok a Gmail sync -el nálam emailek nem akar jelezni mikor megjön vagy mégsem jön csak ha frissítem.
-
MTbc
senior tag
Hmm, erre az IGO8 dologra én is ráállok már csak egy jó navigáció hiányzik nekem.
-
-
MTbc
senior tag
Nektek tényleg ilyen sűrűn újra indulgat?Hmm nem nagyon bírnám
kopp-kopp
-
MTbc
senior tag
Ti mivel szoktatok videót konvertálni rá?ingyenes?
-
MTbc
senior tag
válasz
#16820480 #558 üzenetére
Sennheiser No.1 vagy AKG talán itt van is
-
MTbc
senior tag
Hány telefon tudja azt, hogy rárántasz egy filmet és lejátssza simán?
-
MTbc
senior tag
válasz
golyóbis66 #532 üzenetére
Nem tudom mire gondolt Karma de nekem eddig kb. 3 újraindulás volt de az miattam.
-
MTbc
senior tag
válasz
golyóbis66 #520 üzenetére
Hát ha nem használtál még soha angol nyelvű telót akkor nehézkes de amúgy semmi extra.
-
MTbc
senior tag
Üdv,ezekre mind kiváló sebessége nagyon jó HD2 szintű szerintem,ha nem 2.0-ás szoftvert használsz hanem min. 2.0.1+kis custom,akkor semmi baj vele már hangminőség is rendbe jött nekem.nem tudom mennyire vagy QWERTY kedvelő,de én eddig sem szimpatizáltam vele és most már nem is fogok nekem eszméletlenül nem jön be,ami nem azt jelenti hogy nem jó.Mellesleg enyém eladó pont a qwerty miatt.
-
MTbc
senior tag
válasz
golyóbis66 #465 üzenetére
Szerintem hamarosan Droid körül megy a huzavona ebből gondolom hogy ha droidra kiadják akkor milestone-ra is megcsinálják.
-
MTbc
senior tag
Milyen fájl kezelőt használsz én most próbáltam a DroidExplorer-t (windows) csak nem tud listázni pedig nagyon jó lenne.
-
MTbc
senior tag
Meg vagyok,és most hogyan tudok turkálni benne,konkrétan először erre lennék kíváncsi gondolom valami terminal szerű program kell RootExplorer?Ha igen hogy telepítem, át kell állítanom a Marketem más országba?
-
MTbc
senior tag
Nem raktam rá csak láttam hogy egyezik a mostani verziómmal és azért írtam ide,ezek szerint akkor azt feltudom rakni,honnan tudom hogy melyik szoftvert lehet felrakni?Tehát pl. más országokét is lehet vagy csak Olaszországét?
Ezt a GAS_EMEA_USASHLS00WNDIT_P023 ; 2.0.1 (SHOLS_U2_01.14.0) rendszerem hogyan tudom rootolni?
nem szeretnék flash-t mert most egész jól belőttem.
-
MTbc
senior tag
Kezdem kedvelni
3D Galéria
működik is! -
MTbc
senior tag
Ha Root-olom akkor ezt feltudom rakni ugye?
-
MTbc
senior tag
Sheratan:Igen fura,de
leteszteltem hátha kicsit jobban látjuk a helyzetet:
A régi E398-as dobozom,telómmegvan be írtam IDE itt kiírta ténylegesen mikor járt le és tudom a vétel mikor volt(T-mobile-os első vevő voltam),majd beírtam IDE és itt ezt írta "Unit information not found for the given Serial/MSN# / Hex ESN/MEID# and/or IMEI / Dec ESN/MEID#. " ugyan azt amit a mi Milestone -unknál,tehát gondolom a 2 kereső más földrajzi adatbázisban keres.
-
MTbc
senior tag
Múlt csütörtöktől vagyok tulaj(GsmDepo),ugyan az a verzióm van mint neked volt, még a topik elején amikor Bog-al hasonlítottátok össze.
Összetudsz dobni egy vázlatot a flashelés folyamatáról?Program nevek stb.,persze ha van egy kis időd.Push-t megnézem köszi.
(Anno Sheratan és én is nagy E398-as fannok voltunk azok a régi szép idők,orrba-szájba flasheltük az Mp-ket.)update:
Köszi Push dolgot működik.Mp3 pill. -
MTbc
senior tag
Fagyások nem annyira vészesek azt még bírom,mert amikor nem fagy akkor villámgyors,de zavar hogy telefonálás után nem kapcsol be a kijelző csak kb. 5 sec után mikor már rég nincs a fülemnél,meg akksi összevissza ugrál egy éjszaka alatt ugrik 40% ot utána 5 óra alatt esik 10% wifivel 3G-vel,aztán 20 nál kikapcsolom majd be és újra 40 % kb. 3 óra után ugrik 30%-ra,eddig csak kerek számokat láttam
.A menü belassul egy idő után,utána kézzel kilövöm az összes programot akkor megint jó de ezek felesleges körök amik nehezítik az életem,Emailek (Gmail,Exchange) szarik Pusholni mindig manuálisan kell basztatni.Böngészőben hol van multitouch hol nincs,Maps-ban meg egyáltalán nincs
.
Nem értem ezt az olasz,HK-s dolgot más készülék?Vagy kernel?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest