- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi666
senior tag
iphoneon nagyon sok ilyen játék van.
androidon gyakorlatilag semmi. az asphalt 5 ilyesmi, de a videók alapján szaggat, és a kommentekben is írják, hogy még 1ghz-re húzott proci mellett sem megy jól.komoly játékról sajna nem tudok androidra, pedig néha elütném vele az időt.
-
tibi666
senior tag
arra azért kíváncsi lennék, hogyha ekkora tartalékok vannak a processzorban, akkor miért nem adták ki gyárilag magasabb órajellel?
8-900mhz-et szerintem mindegyik tud, hisz az emberek nagy részénél gond nélkül megy 1200-on is. valahol efelett lehet az architektúra határa gondolom. -
tibi666
senior tag
érdekes, hogy aksiról, ha tuningolom, akkor mikor elmegy alvó módba, azaz lekapcsol a kijelző, stb, mikor felkeltem, már csak 550en megy. mit lehet ezzel kezdeni?
-
tibi666
senior tag
válasz
n0_gAboR #1452 üzenetére
hát, nálam elmegy 5 napot a telefon. ha ezután csak négyet fog, nem halok majd bele.
ahogy olvasgattam, megoldható az automatikus tuning. de én nem fogom megcsinálni, úgy döntöttem. gyakorlatilag soha nem kapcsolom ki a telefont, így felesleges.
a setcpu-t letöltöttem, köszönöm, barátkozom vele. reggel lehúzom a telefont a töltőről és majd beszámolok, hogy mennyivel bírja kevesebb ideig.
mindenesetre ez az 1200mhz komoly. asszem marad jói deig így milestone, a ghz-es snapdragonok becsókolhatnak.
-
tibi666
senior tag
na, kipróbáltam, 1200-on megy. kurva gyors.
semmi akadás a menüben, a screenek közötti váltáskor is minden nagyon gördülékeny.ami igazán erőforrásigényes app, az pl. a motonav. össze hasonlítható a gyárival. alapból ilyen kéne legyen. nem gondolkozik, gyorsan tervez, stb...
meg kéne oldani, hogy ez a progi automatikusan induljun, plusz azt is, hogy valami energiagazdálkodási profil legyen. csak akkor menjen 1200on, ha szükséges. ez megoldható?
-
tibi666
senior tag
nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy a frissített weather channeles widget már nem zabálja az aksit. tegnap este 8 óta csak 10%-ot esett.
-
tibi666
senior tag
elvileg van új frissítés, csak itthon ugye nem igazán megy a wifi.
[link]valaki letöltené ezt nekem és feltenné valami online tárhelyre, ahonnan lehúzhatnám?
-
tibi666
senior tag
új weather widget után kell néznem. a weather channeles mióta kijött a frissítés, nem indul automatikusan és eszi az aksit. az eddigi 4-5 napos aksiidőmből 2 naposat csinált... -.-
-
tibi666
senior tag
nekem faszául kezd beállni az aksiidőm.
5 nap, 1 óra, most van 15%on. volt benne 25 perc navigáció, 23 perc telefon, egy kis wifin netezgetés, pici játék, kb 10 sms. gsm only. -
tibi666
senior tag
nektek hány főképernyőtök van, és milyen widgetek vannak kitéve rá, és milyen ikonok?
nekem 3 van, de lehet, hogy csak az én fantáziám szegényes.
a középső screenen vannak a legfontosabbak. galéria, wifi on off, időjárás widget, sms, telefon, task killer.jobb oldali screenen van egy battery widget, valamint a netezős dolgok: browser, market, wifinder, fring.
bal screenen meg néhány apróság: file manager, motonav, ébresztőóra (de minek
), meg egy pdf olvasó.
-
tibi666
senior tag
válasz
Cyberpunk #1301 üzenetére
elvileg nem gond.
linux van ugye a telefonon. de nem rendszergazdai jogokkal dolgozol rajta. ezért ha mélyebben akarsz a lelkében turkálni, akkor rootolni kell, ezután már meglesznek a jogaid.átlag felhasználónak nem kell. de pl. tőlünk a fizetős market csak így érhető el (vagy ugye az illegális utak), és néhány egyéb dolog is csak így kivitelezhető.
-
tibi666
senior tag
2.1-es eu szoftban felfedeztem egy bugot.
contactshoz ha hozzáadok egy új embert, akkor nem jelenik meg a listában.
settings/display options/gmail accountra kell rányomni és ott kell bepipálni egy négyzetet, ami előtt nincs szöveg. csak ezután mutatja. a bug a szöveg hiánya.hétvégre szerzek egy xp-s notit, aztán felteszem az újabb kernelt.
-
tibi666
senior tag
az sms kézbesítési jelentéseket hol lehet megnézni?
-
tibi666
senior tag
Kapok egy üzenetet, vagy keresett valaki. Oldom a kijelzőt, ez legalább egy mozdulat (ha fel is kell éleszteni, az kettő). Utána le kell húznom a felső sávot, majd rá kell böknöm, hogy az egészet olvashassam/visszahívhassak, stb. Sokkal egyszerűbb lenne, ha a képernyőzár elhúzása után egyből látnám.
-
tibi666
senior tag
van olyan widget, ami kijelzi, ha kerestek, vagy sms-t kaptam. ez a felső not. baros megoldás kicsit körülményes.
-
tibi666
senior tag
csütörtök reggel vettem le töltőről. aznap telefonáltam vele pár percet. pénteken lőttem vele vagy 10 fotót, neteztem wifivel úgy 10-15 percet, és telefonáltam szintén kb 10 percet. szombaton visszanéztem a fotókat, játszottam egy bő fél órát a parking frenzyvel, majd ma délelőtt tettem fel tölteni 20%-ról.
kikapcsolva nem volt. én nem vagyok egy extrém user, a céges mobilomon beszélek sokat.
-
tibi666
senior tag
válasz
szilasz007 #1127 üzenetére
nekem sem segített. még nem jöttem rá, mi alapján késik. van hogy 10 perccel később ébreszt, van, hogy csak akkor, ha a kijelzőt felélesztem és néha normálisan csinálja... úgyhogy nekem marad egyelőre a céges telefon az ébresztőórám.
azt hol lehet beállítani, hogy a képernyőzár feloldásakor ne rezegjen? az érintőgombokat már kikapcsoltam, de némításkor, illetve képernyőzár feloldáskor továbbra is rezeg.
-
tibi666
senior tag
válasz
Rickazoid #1122 üzenetére
én legutoljára péntek reggel töltöttem. most van 50%-on, igaz hétvégén nem nagyon csesztettem. pár rövid telefonon, egy sms-en, néhány fotón kívül nem használtam, csak lógott a hálózaton. nem volt kikapcsolva. most a melóba temetkezem, nincs időm a telefonnal szórakozni. holnap adok le egy nagy projektet, utána jöhet a pihi nekem és a munka a milestonenak.
-
tibi666
senior tag
hihhhhetetlen!!!
rootoltam a telefonom, megy a motonav magyar térképpel. köszönet Karma kollégának a segítségért!
-
tibi666
senior tag
2.1 rootolásához melyik fájl kell? megy a 2.0.1-el? linkeljetek légyszi.
-
tibi666
senior tag
azt lehet már sejteni, hogy a 02.34-es buildek miben másak a 02.31-hez képest?
-
tibi666
senior tag
-
tibi666
senior tag
válasz
MrTwister #1051 üzenetére
beautiful widgets-el az órát/weather widgetet meg tudod csinálni htc-sre.
én is próbálgatom, de nekem csak egy szép weather widget kéne, ilyen rohadt nagy óra nem, elég ami a sarokban van. nem tudom mit használjak, a weather channeles nem valami szép, viszont előrejelzésben nagyon informatív. -
tibi666
senior tag
sms írás közben karakterszámlálót hogy lehet elővarázsolni?
nem tudom, hogy mikor vált át a második, harmadik láncolt üzenetre. -
tibi666
senior tag
amúgy ez a 2.1, amit mi használunk végleges, ez jön majd az ota frissítésekkel is?
-
tibi666
senior tag
voltam ma kirándulni, vagy tíz hotspotra csatlakoztam, mindegyiken gond nélkül jött a net, csak a rohadék itthoni d-linkemmel nem megy.
csináltam pár fotót, egész szép képeket csinál, a multitáccsos bűvészkedés meg mindenkinek tetszik.
-
tibi666
senior tag
válasz
thenameless #996 üzenetére
vannak minőségi bőrtokok, a speedshopnál találsz. én úgy védem, hogy semmit nem teszek mellé a zsebembe.
-
tibi666
senior tag
válasz
dirty.yakuza #992 üzenetére
nem tudom a munkahelyen milyen van, de akkor itthonra szerintem veszek egy ilyen tp-linket. igazából nagy irodaházunk van, kétlem, hogy mezei routerekkel lenne osztva a net.
-
tibi666
senior tag
nem tudom, hogy van-e ilyen. én úgy kezdtem, hogy végignéztem az összes menüt a beállítások között, aztán marketre fel.
fizetős appokkal még én is gondban vagyok, nem tudom hogyan lehetne alternatív úton beszerezni őket. esetleg privátban, ha valaki elmondaná...
lehet mégis előfizetek egy 250 megás mobilnetre (havi 2 ezer, 250 megáig hsdpa, utána lassít). nehogy már itthon ne tudjak vele lekapni valamit.
meg amúgyis utazok eleget, az a havi 2k meg nem olyan sok.
persze új router is lesz. -
tibi666
senior tag
settings/application setting/unknown app.s-t engedélyezd.
egy fájl managert fel kell tenned, ha a telefonról hozzá akarsz férni a cuccokhoz. ezt a marketről kéne. oi file manager egyszerű, gyors, hasznos. ha nincs semmilyen net a telefonon, akkor asszem android sdk-val lehet feltenni. viszont ehhez nem értek.
a screen lock nem tudom kikapcsolható-e. azt tudod a képernyő beállításainál állítani, hogy mikor kapcsoljon ki a kijelző. és van olyan program a marketen, amivel beállíthatsz programokat, amiknél nem kapcsolja ki (KeepScreen a neve ha jól rémlik), így netezés közben nem lövi le.
a widgetek használatához fel kell tenni a programot előbb. utána a szokásos módon működik. ha esetleg nem látod a listában, előbb bökj az applications gombra és voila.
-
tibi666
senior tag
na ezt még nem tapasztaltam. maga a 2.1-es rendszer szerintem gyors, nekem azonnal reagál, nem akad a görgetés. programokat nem nagyon tettem még fel, időjárás widget, wifi widget, task killer, file manager, meg még egy két apróságot.
nem működő nettel nehéz rá varázsolni.
dirty.yakuza: munkahelyen ugyanúgy megy, itthon meg ugyanúgy nem.
-
tibi666
senior tag
válasz
dirty.yakuza #981 üzenetére
én is cseréltem romot, és ugyanúgy megy a wifi, mint eddig.
-
tibi666
senior tag
válasz
dirty.yakuza #978 üzenetére
én meg itthon nem. munkahelyen simán megy.
de majd veszek egy ugyanolyan router itthon, mint ami ott van és akkor minden ok lesz. -
tibi666
senior tag
no, mi volt a mobile meetingen srácok?
-
tibi666
senior tag
aki magyar térképet tudott már varázsolni a motonav alá, az írjon nekem egy privátot legyen szíves!
-
tibi666
senior tag
-
tibi666
senior tag
ez nem kinyírja a routert, mert minden eszközön megy tovább a net. felcsatlakozik, kap ip-t, de a nem, vagy csak nagyon-nagyon lassan megy. mindent kipróbáltam, az összes titkosítási módszert, több csatornát, a performance rész alatt is álítgattam a routert, tényleg, gyakorlatilag amit a motorola support fórumán az emberek írtak, hogy esetleg segíthet, azt megcsináltam és semmi. ugyanúgy nem megy.
ja és ma 7 óra helyett 7:18kor ébresztett a telefon. ollé.
-
tibi666
senior tag
na most már kezd rohadtul elegem lenni a router restartokból, wep, wpa kulcsok bepötyögéséből. valamit nagyon elqrtak a droid hálózati kódjában/wifi driverében.
-
tibi666
senior tag
na, elég sok mindent megpróbáltam, eddig talán a wep kikapcsolása volt a legjobb, de az sem volt tökéletes. most játszok, majd éjjel még szórakozok a routerrel. legrosszabb esetben veszek egy másikat. persze ettől lehet, hogy máshol még nem lesz jó, de legalább otthon, meg a munkahelyen (ott ugye jó most is) menni fog szépen.
-
tibi666
senior tag
friss router firmware, a probléma továbbra is fennáll. ahogy olvastam a googlet, nem egyedi esetről van szó, ez szintén valami bug.
-
tibi666
senior tag
sikerült!!!
2.1 duruzsol a picin. -
tibi666
senior tag
most jöhet az xp alól fless. ha ez se megy, meg kéne próbálnom valami más firmwaret esetleg?
-
tibi666
senior tag
failed flashing process. valami 39-es akármi nem egyezett, mikor ellenőrizte írás után. most próbálom újra. izgulok.
kerítettem egy xp-s laptopot a szomszédtól, ha nem megy, megpróbálom azzal.
-
tibi666
senior tag
vista 32bit.
bootloader módban van a telefon, fekete képernyő, azt írja 90.73 verzió.középen battery ok, ok to program, transfer mode: usb
windowsban jobb alul ha bedugom, megjelent egy m logó, azt írja, motoconnect, status: phone usb mode not supported. please change to a supported mode.
rsd lite a bootloader verziószámot, meg valami ap die id-t lát.
-
tibi666
senior tag
az normális, hogy az rsd látja az eszközt, de imeit, stbt nem? azt látja, hogy 9073as a bootloader, meg hogy connected.
-
tibi666
senior tag
válasz
#16820480 #890 üzenetére
mindenképp megcsinálom, mert a munkahelyen tökéletesen ment a wifi, a szomszéd wifijét tudom használni, de az enyémre felmegy és gyakorlatilag használhatatlanul lassú. marketen alig hoz be valamit, google.com fél perc alatt jön be, stb.
remélem megoldja a flesselés, telefon és router újraindítás nem segített.
köszi a szájbarágós leírást! -
tibi666
senior tag
válasz
szilasz007 #887 üzenetére
értem. hát most nem tudom, hogy várjak ota-re, vagy flesseljem meg én magam?
jó lenne a legfrissebb szoftvert használni.hogyan csináljam pontosan?
tegyem fel az usb drivert, aztán az rsd liteot? utána pedig jöhet az európai firmware? -
tibi666
senior tag
válasz
szilasz007 #884 üzenetére
ota frissíteni lehet wifiről is?
-
tibi666
senior tag
szóval majd az lenne a kérdésem, hogy miként is megy a szoftverfrissítés? ha most felteszek rá programokat, de csak később frissítem, azok megmaradnak?
2.0 szoftver van rajta jelenleg.
ja még valami.normális csengőhangot nem lehet beállítani? mezei ring ringet? csak ezek a zenélő izék vannak?
-
tibi666
senior tag
köszi!!
a google szinkronizáció nem tökéletes. mondhatni szar. áthozott mindent, csak unknown contactként jeleníti meg, majd ha rámegyek, akkor írja ki a neveket, meg a telefonszámot, de nem tudja használni.
most visszateszem a simet a régibe, és átmásolom rá a telefonszámokat... szerencse, hogy magán telefon lesz, a cégesek tuti nem férnének rá.
-
tibi666
senior tag
magyar és olasz használati útmutatót kaptam.
-
tibi666
senior tag
meghozták. indulhat a kibontás.
-
tibi666
senior tag
tűkön ülök. 10 és délután 4 között hozzák a telefont. úgy várom, mint egy gyerek.
-
tibi666
senior tag
mindig lesz jobb, szóval ilyen alapon sokáig várhatsz.
nekem meg sem fordult a fejemben, hogy érintős telefonom legyen, csak úgy tetszettek. aztán síeléskor kölcsönkaptam egy iphonet és megtetszett nagyon. és azt is eldöntöttem, hogy nekem kell qwerty, mert a kijelző nem rossz, de fene se fog vele szenvedni.ár/érték arányban best buy a milestone szerintem.
a motorola idén sok androidos mobilt fog bemutatni, biztos lesznek még jó cuccaik. -
tibi666
senior tag
sms-eket átvarázsolni reménytelen s40es telefonról?
nagyon sok van, évekre visszamenőleg. -
tibi666
senior tag
válasz
vendingo #834 üzenetére
a hero mellett egyedül a ház minősége szól, de szerintem a milestone is jó, sok videót néztem, mindenhol dicsérték. jobb hardver, jobb kijelző van a milestoneban.
de a legend is jó telefon, csak a motorolához képest drága szerintem. plusz nekem a sense ui nagyon nem tetszik, szóval nálam az ki lenne lőve, így meg elvesztené egyik ütőkockáját a htc gép.
beszéltem xxl-ékkel, holnap hozzák a telefonom, már nagyon várom.
ma este is a netet fogom túrni, köszi sheratan a linkeket, ahol böngészhetem az appokat. 2.1-es updatet honnan tudom leszedni hivatalosan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest