- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
Tudom ez nem ide tarozik ,de mivel 1-2 héten belül megveszem a mérföldkövem, már most szeretnék mobilnetet kötni, de nem tudom hogy 100MB a sok vagy kevés egy ilyen mobilnetnél? mekkorák a ,marketes progik? sokat fogyaszt csak a böngészés?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
#16820480 #1424 üzenetére
XXLgsm-et néztem, meg a gsm line-t is mindkettő csak 1 év bolti garanciát ad. akkor turkálok tovább.
n0_gAboR: tudom hogy van egy neked is, ránéztem az apróra is.
De mivel csak a köv. hónapba veszem meg így asszem még ráérek, de eszembe lesz az ajánlatod, mert valóban jó áron adod
.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
#16820480 #1405 üzenetére
Ébresztős bug?
A jelenlegi arenam is azért adom el mert egyszerűen f...s az ébresztője. Hiába állítom be hogy mikor ébresszen, 10ből 8x nem hajlandó megszólalni, a 7en 2x késtem melóból, és sajnos nem egyedi jelenség, és az lg support is néma mint a sír, sehogy se lehet orvosolni. Ha ez is hasonló akkor ejtem a megvételét, mivel nincs más lehetőségem ébresztőre(az ébresztőórát utálom). A súlyprobléma nem érdekel legalább érzem hogy benne van a zsebembe.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
#16820480 #1401 üzenetére
A nagyobb képernyőt aláírom, csak nehogy visszaüssön. Elvégre láttam olyan képeket ahol kézben tartják, és marhanagy ám a "kis" drága
Nem tudom mennyire lehet egy kézzel kezelni. Az AMOLED kijelző hiányát sem siratnám, pláne hogy napfényben mégannyira sem látható semmi mint a tft-n. Az meg hogy energiatakarékosabb, nehezen hiszem el, miután mindkét telefon MA-ás tesztjét elolvastam.
Te tapasztaltál valamilyen bugot/hibát a telefonban? Nem érzed nagynak a telefont?Karma:én legjobban attól félek hogy túl nagy lesz a telefon. Sztem annyira minimális a sebességkülönbség a két telefon között, hogy csak akkor veheti észre az ember ha erre koncentrál minden idegszálával.
-
Nordic
Közösségépítő
Erősebb hardver?Eszerint a teszt szerint, hamarabb elfogyott a memóriája a motonak mint a legendnek, bár nem hiszem hogy teljesen le tudnám terhelni az összes ramot.
Találtam egy videót(ezt itt
) ami igaz hogy nem a legend-el tesztel hanem a nexus one-al, de az amoled az ua. és nem semmi a sima tft-hez képest. viszont amit ebből ki akarok hozni, hogy 1 valamit nem értettem. Miért van az a videóban hogy ha a srác nem piszkálta a moto-t akkor fényesebb(jobban látható) volt a kijelző mint amikor tapicskolta?
-
Nordic
Közösségépítő
Én úgy tudom hogy 3g-vel gyorsabban lehet böngészni(arenával ez volt a tapasztalatom). CSak azért kérdeztem mert sok ember azt mondta hogy felesleges egy androidos telefon nekem mivel netes csomagom úgy sincs(egy 5000ftos feltöltésem kb 3 hónapig elég
), viszont az marhára tetszik hogy olyanra szabhatom a telefont amilyenre akarom....
lordfreyr:Ez a hálózatelvesztés elég ijesztő(az arénámmal is sokszor előfordul ez), meg az újraindulás is. Más is tapasztalt hasonlót?
Győzzetek meg hogy ezt vegyem és ne a HTC Legendet
-
Nordic
Közösségépítő
Milyen bugok vannak a telefonban jelenleg, ami nincs orvosolva(nem akarok úgy járni mint az arenámmal, hogy utólag derültek ki a hiányosságai....pl nem mindig működő ébresztő)?
Egy ideje olvasgatom a fórumot, és eléggé vegyesek az érzéseim, nem tudom érdemes e belevágnom egy androidos telefonba, elvégre nem aprópénz amibe a Milestone kerül. Sosem használtam Linux-ot(igaz hogy az androidnak csak az alapja Linux, de gondolom csak jelent előnyt annak az ismerete), és eléggé "kínai" volt számomra sok bejegyzés.Kicsit el is bizonytalanított a kb 6-700 bejegyzés elolvasása
. Annyira bonyolultnak hangzik hogy valami eszméletlen. Ráadásul netes csomagom sincs, csak otthoni wifi....
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
#16820480 #1375 üzenetére
Azt nem tudtam hogy a 2.1el jött equalizer is...nekem bőven elég ha csak az alap sémák vannak(disco,rock,stb). A klasszikus zenei nyitányok messze állnak tőlem, főleg metál ami üvölt a fülembe, az meg a legtöbb embernek eleve zajos
. Alapból 2.0-val kapom a telefont és utólag tudok frissíteni, vagy már az újabbak 2.1-es androiddal mennek?
-
Nordic
Közösségépítő
Üdv.
A köv. hetekben tervezek okostelefont vásárolni, és az egyik jelöltem lenne a Motorola Milestone. Szeretnék feltenni néhány kérdést, amire az itteni tulajok biztos jobban tudnak válaszolni. Mennyire nehéz kezelni(sosem volt még droidos telefonom)? Multimédiában mennyire jó(legfőképp zenelejátszásra gondolok, fénykép/videó másodlagos)? Nagyon zavaró hogy nincs equalizer? Az aksi mennyit bír(mondjuk napi 1-2 óra wifi, zenehallgatás mellett)?
Bármilyen headsettel használható(pl a mostani lg arena-m headset-jére gondolok, mert attól nem akarok megválni). A főképernyő mennyire testre-szabható(pl háttérképet lehet kitenni)? Így hirtelen ennyi elsőre....Előre is thx a válaszokat, és bocs a sok hülye kérdésért, de ez a telefonvonal teljesen új....
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest