Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #4467 üzenetére
Az .sbf fájl vége az, hogy Service1FF.sbf, szóval szerviz verzió, ami nem töröl semmit elvileg, viszont mivel egy 2.1-et kellett visszatennem hozzá, így nincs is semmi nálam most még.
Amúgy a root nem működik, bár van, engedélyezi a Titanium Backupnak a root hozzáférést, mégis FAILED üzenetet kapot a root hozzáférésre.
Megpróbáltam Marketből letölteni (ami idő közben frissült az új verzióra), sikerült, települt, frissítette a bináris csomagjait, de nem működött, újraindítottam, de semmi, FAILED az üzenet.
Letöltöttem egy terminált, a su parancsra megkérdezi a Superuser, hogy engedélyezem-e, allow után pedig belép rootként. Próbaképp felcsatoltam a /system partícióját írhatóként, megtette és könnyedén törölhettem a Browser.apk-t. Tehát van root csak mégsincs. Nem értem én ezt, de hogy biztos nem a fejlesztők támogatása volt a cél Motoroláéknál, az 100%.(#4469) wolruf: eredetileg Deutsche Vodafone származású, illetve ennek a ROM-ját kellett felraknom a frissítéshez (lényegében így a mostani Froyo is vodafone-os lett).
-
wolruf
őstag
válasz
Cyberpunk #4459 üzenetére
Nálam is kapcsolódási hiba van, amúgy azt mondja hogy angliai telefon (Pannonos magyarországi egyébként
). A frissítésnél amikor kiírja hogy elérhető és a PDF-ben megtalálom az újdonságokat, ott csak a .36-ost írja, hogy ez az az update. Vagy nem frissítették még azt, vagy mittudomén
A Motorola Software updater azt mondja hogy nincs frissítésem, csak a weboldal.
Még a Facebook oldalon írták, hogy van ilyen ,,teszt frissítés". Néhány IMEI-re kiküldik az update-et és várnak, megnézik, hogy reklamálnak-e. Ha nem, akkor megy a többire is.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #4370 üzenetére
Ilyen mély beállításra nem találtam semmit benne.. de a CM7-ben biztosan van mód átállítani.
(#4371) petipetya: erre egyelőre nem tudok mit mondani, alig egy-két órája használom, ez idő alatt 20%-ot csökkent (benne van az összes program újratelepítése részben 3G-n, részben WLAN-on a Marketből, az előbbi volt az automatikus, az utóbbi pedig egy update egy halom programra egyesével.. nem tudom miért kellett, már telepítve voltak, talán a 2.3 miatt..; aztán visszaraktam pár programbeállítást TitaniumBackuppal, volt pár újraindítás fagyás miatt, illetve tesztelgettem a programjaimat, hogy működnek-e rendesen).
(#4373) Cyberpunk: meglátom mit tehetek.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #4352 üzenetére
Pontosabban az egy Linux, az Android meg valami más, egy lecsupaszított Linux kernellel.
Amúgy remélhetőleg amennyit késnek vele, nem kockáztatnak és stabil rendszerrel érkezik az az N9. Én is azt néztem ki, következő választásom szinte biztos, hogy a MeeGo lesz, androidos telefonból manapság nem is nagyon láttam olyat, amire azt mondanám, hogy kéne. Talán a Dell Opus One, de hát ki tudja, egyelőre az csak egy pletyka. -
törölt tag
válasz
Cyberpunk #4326 üzenetére
sztem forditva, a szoftnal (any) vant kint az ekezet. a hw-nal hosszan kell nyomni az ekezetesitendo betut. a feljovo kis ablakon lehet valasztani. ezt lehet bokessel, de ugye M1-en van egy D pad igy azzal egesz gyorsan lehet bevinni. nem mondom hogy ne lehetne jobb (mert a palme jobb volt) de nem veszes. annyi a szivas hogy alapban a forditott balra dolo ekezeten van a fokusz igy kell egyet pluszba nyomni. de talan lehetne ezen valami hekkelessel gyogyitani, nem tom.
-
Washwillah
tag
válasz
Cyberpunk #4295 üzenetére
nekem nem volt mellényúlás, sőt! nagyon tetszik a cucc, csak a hardverhibák aggasztanak. az az egy bajom, hogy nem tudok másik qwerty-s telót, ami helyettesítené. ha vennék újat, nem valószínű, h milestone 2 lenne. láttam haverom galaxy s-sét, és valahogy kicsi lett, az enyém kijelzője
mondjuk nekem a qwerty fontosabb.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #4229 üzenetére
Szerintem ahhoz lehet köze, hogy IMEI szám alapján akarnak frissítést elérhetővé tenni. Nem tudom ez mit akar jelenteni (leírhatja, ha valaki tudja esetleg), de szerintem lehet akár az is, hogy nem globálisan mindenkinek, mert úgy feltehetnél akármit akármire. Igazából nem lepődnék meg, ha egy konkrét frissítés csak adott számsorral kezdődő IMEI-s telefonra menne fel, ezzel is védve a felhasználókat az ismeretlen forrásból származó, a telefon épségét veszélyeztető, csak úgy összebarkácsolt firmware-ektől. De reméljük nem így lesz.
Amúgy én is várom a MeeGo-t, egyre inkább. Az utolsó reményem, hogy lehet olyan okostelefonom, amivel maximálisan elégedett lehetek.
(#4230) joamilestoné: én február 14-ére tippelek. Technikailag Q1 első fele, tehát tekinthetjük az elejének, illetve pont hétfő.
-
wolruf
őstag
válasz
Cyberpunk #4183 üzenetére
Dettó, ugyanez. Nem ismeri fel a típust. Néha azonban nyöszörög, hogy ehhez az imeihez van update, rákötöm és közli hogy nincs
Nekem már semelyik Motorola kütyü sem tetszik. Egyszerűen nem, mert hányingerem van a logójuktól.
Telcsim kikapcsolt 3G-vel, kikapcsolt GPS, BT, WIFI, minden (kijelző is, alig használtam bármire), semmi widget nem fut kb és tegnap 5 óra alatt 70%-ot merült az akksi. Anyád. -
bwoay
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4141 üzenetére
pedig ezt is nagyon szeretted volna már, wolruffal zsörtölődtök itt nekem, hogy nincs bugfix...
hát nekem még telefonom sincs
bár ma szóltak a vodától, hogy megérkezett a szervizből, így jövő hét elején kiderül, ezúttal sikerült-e használható készüléket kalapálni belőle. ezúton szeretnék köszönetet mondani a Motorolának, mert annyira tekintettel voltak rám, hogy direkt nem adták ki a várva várt update-et, amíg a telefonom a szervizben volt, tudván, hogy így kimaradnék a buliból, amit nyilván senki sem szeretne
akartam is írni, hogy addig ne is számítsatok Froyora, amíg nincs a kezemben a Milestone, csak féltem, hogy meglincseltek.
-
Phoenix0523
tag
válasz
Cyberpunk #4135 üzenetére
Ez sajnos Motonál mindig így volt, amerikába megkapnak minden frissítést EU-ba meg semmit...
Moto Amerikára és Kínára összpontosít, Európát leszarják...Ez talán jó hír...
Harry Vafias:
I hear from people on blogs or friends that motorola will delay again the froyo update dates or cancel them for motorola milestone in Europe.So i would like to know if all these speculations have even the tyniest possibility to come true.
Motorola Europe
Hi Harry, thanks for the note. We are proceeding as planned as as per the software update site. We will update you soon. -
bwoay
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4119 üzenetére
"Hát én HTC-ből egy HTC 7 Pro-t tudnák elviselni" huhuhúúú
ami a frissíthetőséget illeti: lehet, hogy én látom rosszul, de a Milestone 2.0-val jelent meg, most pedig a 2.2-t várjuk rá. Ez nálam 2 update, pont annyi, amennyit az iPhone-ok is kapnak egy életciklus (azaz 2 év) alatt.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Cyberpunk #4117 üzenetére
Köszi! Kicsi off, hogy miért kérdeztem. Mert idén nem tervezek telefont cserélni, max. december környékén, de amikor megteszem, akkor az egy qwerty-s HTC lesz. A frissítési statisztikában élen jár, és nyílt a bootloader, ergo könnyebben írnak hozzá rá optimalizált főzött rom-ot. A megbízhatóságát meg sem említem.
-
wolruf
őstag
válasz
Cyberpunk #4017 üzenetére
Az enyém hivatalos, magyarországi származású, mégsem ment fel egy tetves update sem. Még a régiek közül az update1 fix sem. Utána raktam fel a .36-os update-et, hogy legalább az idióta ébresztő működjön. Idegesítő ez a várakozás/időhúzás/halasztás. Már csak 1 hete van, azt' megy eladásra a kütyü (ha nem lesz gyártói update).
-
Phoenix0523
tag
válasz
Cyberpunk #4001 üzenetére
Motoker Kft.
"A korábbi hírekkel ellentétben, és megerősített Motorola információk alapján, a hivatalos Milestone 2.2 Froyo frissítés 2011 január végén lesz elérhető. A 2.2-es szoftver hivatalossá válásáig kérnénk a türelmeteket. Amint elérhető a szoftver, informálunk Benneteket, de ellenőrizhetitek a telefon manuális szoftverfrissítésének keresésével is. Amint elérhető az update, a telefon kérésetekre letölti és installálja azt."
Január 6.
Több infót nem tudok, de remélem jan.24 vagy 25-én kezdődik, mert már nem tudok várni én hétfő óta napi 20-szor keresek frissítést. -
törölt tag
válasz
Cyberpunk #3932 üzenetére
hat en nem a wifi routerkedesre vagyom hanem arra hogy egy ilyen rohadt draga es mindenfel uberszuper rendszeren egy proxy beallitas ne legyen mar valami foldontuli dolog...
es valamelyik samu v htc gepben ott van a beallitasokban, akkor ezen miert olyan nagy dolog? nemtom en hany szaz hozzaszolas van a google groupson amiben mindenki ezert rimankodik mert nagyon beszopta mikor kiderult hogy szinte sehol nem tud csatlakozni a netre (leginkabb melohely, suli). -
eami
veterán
válasz
Cyberpunk #3774 üzenetére
csak azért kérdeztem, mert ha már elevel rootolt 2.1 volt fent a telón akkor check this:
http://mobilarena.hu/tema/re_motorola_milestone_nem_adtak_fel/hsz_3326-3326.html
-
szőröscica
addikt
válasz
Cyberpunk #3754 üzenetére
Igazad van, de pár évvel ezelőtt még fotózni sem tudtunk telefonnal, emlékszem a 6310ben a bluetooth kihangosítás milyen nagy szám volt. Ott akkor frissítettél szoftvert, ha valami hülyéskedett. Most meg már gyakrabban, mint windowst.... Nekem annyira nem jön be ez az Android, azt hittem, kiforrott rendszer, ahhoz képest meg egy ilyen geek álom, a linux tudorok melegágya. Nem nekem való.
Ettől még a telefont szeretem. És lehet, hogy valami hekket keresek hozzá, mert kikészít a fekete háttér, fehér betű a menüben. Nincs valami olyan mod, ami egy kicsit emberbarátabbá teszi?
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
Cyberpunk #3701 üzenetére
Az volt csak szép amikor kijött az iOS a 3G-re. Na ott ugye volt anyázás. Az hiszem, ha te is olyan terméktámogatást kapnál a Motorolától, öregapa korodban is emlegetnéd a felmenőiket. A Motorola biztosa akar menni, nem ad ki olyan szart mint pl a Nokia az N8-ra, nézz át oda is és csodálkozz.
Jelenleg az android vonalon a Motorola az egyetlen aki kiad 1 készülékre 3 androidos verziót, ugye 2.0 után 2.1 most pedig 2.2, holott a sokkal később megjelent készülékek is csak 2.1-gyel jönnek, ill a Milestone 2 nek házon belül konkurenciát állítanak. Én azt mondom, kisebb csoda hogy kijön a 2.2 a Milestone-ra, tegyük össze a kezünket.A defy nálam is favorit, ami miatt még nincs, az 2 dolog:
-a Milestone-ra előbb jön a 2.2
-nagyon ritkán, de akkor annál hasznosbb a fizikai qwerty. Pl teamviewert (remote desktop) használok, ott nagyon fontos a teljes kijelző, ha szövegbevitelnél előjön a virtuális qwerty, akkor már nem annyira jól használható. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Cyberpunk #3701 üzenetére
Én is gondolkoztam pár hónapja még az N1-en, mielőtt a Moto-t megvettem. Kicsit drágállottam, bár akkor nem 2.2-re várnék már, hanem 3.0-ra, illetve használnám a 2.3-at. Nah, mindegy. Gondolkodom, hogy év vége fele (hehe, még január van
) ha jó árban lesz a nexus s, akkor veszek, bár ott meg az a bajom, hogy Samsung...
(#3702) koxR.: Írd be a Marketen a keresőbe hogy Milestone Overclock
-
Rav3n02
senior tag
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Cyberpunk #3668 üzenetére
A válasz:
Kedves Ádám!
Ha behozod hozzánk a készüléket, akkor mi már tudjuk neked frissíteni. Egyébként automatikusan is le fog frissülni, csak sorban IMEI szám szerint indítják külföldről, ezért nem tudjuk megmondani a pontos idejét, hogy ez mikor fog megtörténni. Azt az információt kaptuk, hogy erről SMS-t fognak a tulajdonosoknak küldeni.
Üdvözlettel:
Motoker Kft. -
válasz
Cyberpunk #3601 üzenetére
Jó a Blade, de azért 3 ismerősömből háromnak van meg a kékes árnyalatú TFT hiba, vagy inkább feature
Gyorsabbnak meg nem tűnt, igaz lassabbnak se, meg azért mióta CM 900-on tolja CPU-t, eléggé megfordult a dolog.
Nézegettem ajándéknak, de a tré mobilos kiejtve, külföldről meg a garancia para miatt nem lett Orange-os San Francisco. Páromnak jó lenne, csak ő szokott fotózni gyakrabban, így azért egy 5mp kamera + legalább nyamvadt LED kéne. Ilyen CPU-RAM stb. kétlem, hogy érdekelné, meg quadrant pontok, ezért a bestbuy droid neki még nem létezik
-
wolruf
őstag
válasz
Cyberpunk #3486 üzenetére
A Facebook oldalon a hír leközlését követő 1 órában már kb. 200-an fröcsögtek. Reggelre visszatöröltek pár ,,nem odaillő hozzászólást'', de így is újra 400 fölött van az anyázások mennyisége
Ezért kérdeztem tegnap, hogy a varázsolt Frodó hogy fut rajta. Ha ehető, használható, akkor én is felbarkácsolom. Ha vannak azért vele erősebb bugok, akkor nem, mert most úgy-ahogy a 2.1-update1 még elketyeg... még
No és fontos, ingyen ajándék karácsonyra csak ma:
Hero Of Sparta játékLetöltöttem, feltettem, állat
Nagyon tetszik
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #3421 üzenetére
Settings -> Language & keyboard -> AnySoftKeyboard - ezt bejelölni, a többit kikapcsolni, majd AnySoftKeyboard Settings -> Keyboards -> Hungaryian ... A billentyűzeten van egy "<- 123 <-" és egy "-> ABC ->" gomb, ezekkel lehet váltogatni a szám/karakter és második esetben ha van, többi kiosztású billentyűzet közt.
Érdemes még egy szinttel feljebb a Change swipe gestures actions rész alatt megnézni, hogy milyen gesztusokkal lehet váltogatni, mert van olyan számbillentyűzet, ami csak számokat tartalmaz, abból nem lehet visszalépni, csak kilépéssel vagy gesztussal. -
Klemens
őstag
válasz
Cyberpunk #3360 üzenetére
3G-vel ritkán tolom, jó nekem az EDGE, a Pulse-om jóval tovább bírja úgy és sebességre számomra megfelel.
klasszsrac: Értem, köszönöm!
eami: Nézegettem azt is, de mivel lízingelném a telefont és általában 40% körüli THM szokott lenni, így a 2 az nagyon drága lenne, még az 1 is sok úgy egy kicsit.
Számomra az a lényeg, hogy ne legyen az, mint a Pulse-omnál... ez nem válaszol, az nem válaszol, most ezért lassul, most azért lassul, stb...
Van, hogy több másodperc mire betölti a homescreen-t, lefagy, újraindul, stb...
Pár hónapja van meg, de már legalább a 8-9. fajta ROM van rajta, a jelenlegi egész jó, de még mindig nem az igazi. -
domedee
senior tag
válasz
Cyberpunk #3155 üzenetére
Kipróbáltam, és egy Micimackót 2 és félszer lejátszott. Azaz 180percet folyamatosan úgy, hogy 5% még mindig volt az akksiban a végén.
rockplayer, got2.2 firmware,
720*576, 497kbps, xvid
2ch, 44,1kHz, 128Kbps, mp3
automata fényerőSzóval én megvagyok elégedve az akksival teljesen.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Cyberpunk #3037 üzenetére
szerintem gorilla glass-re fóliát rakni kb olyan, mint golyóálló mellényre még ráhúzni egy vastag pulcsit, hogy jobban védjen
a fóliagyártók meg vigyoroghatnak, mert hiába készülnek ma már olyan telefonok, amiknek alapból ellenálló a kijelzőjük, az emberek megszokásból még ezeket is féltik
Motorolát amiatt is szívesen részesítem előnyben, mert a korábbi készülékeiknél is előszeretettel alkalmaztak üveget (ld. U6, K3 külső kijelző), ami eleve roppant ellenálló a karcokkal szemben, nemhogy a gorilla glass, ami pedig még jóval rugalmasabb is.
más:
legutóbb panaszkodtam, hogy az e-mail notifikáció elég rapszódikusan működik, hát időközben "megfejtettem", hogy az nem maga a notifikáció, hanem a wi-fi, és nem rapszódikus, hanem átvált sleepbe pár mp-el azután, hogy a kijelző lekapcsol.
Most erre keresek megoldást, egy appot már teszteltem (wi-fi keep alive), de lószart nem ér. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Cyberpunk #3028 üzenetére
Dolphin-t még az olcsó 100$-os tableten használtam, ott nem nagyon jött be, azóta nem is néztem. Igazából amiket leírtál, azok közül tényleg leginkább a netezés, aminél létjogosultságát látom. Annyira nem zaklat, hogy most a képnézegetés közben van-e egy tizedmásodpercnyi törés a képváltás közben, vagy sem.
Viszont Quadrant-ot nem is néztem meg róla. Bemegyek a munkahelyre, aztán megpróbálom, hogy mit is mutat. -
z0d1AK
nagyúr
-
Rickazoid
addikt
válasz
Cyberpunk #2704 üzenetére
Én is emiatt nézelődtem a neten aktívabban a napokban, tekintve hogy az O2 szeptember végére ígérte a frissítést, ebből pedig következhetett volna, hogy kész (lesz) és talán kiszivárog megint a nem szolgáltatói ROM is, de nem történt semmi. Félek novemberig is várhatunk majd. Addig is a CyanogenMod kárpótol, kezd egyre stabilabb lenni, igaz ez közel sem az a rendszer, amire várunk.
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #2591 üzenetére
igen, a billentyűzetnél lehet gond, de én mondjuk ritkán írok a virtuális gombsoron két kézzel, szóval mint írtam, nekem nem gond
a hardverre nem azt mondtam, hogy erősebb, hanem hogy mintahardver. tehát elsősorban erre optmalizál a google is és a htc is, ezért elvileg ezen kéne legjobban fusson a rendszer. a 3D nem nagyon érdekes, ami a rendszernek kell, azt simán letudja a snapdragon gpu-ja is, viszont még ott van a több ram, meg ilyesmi. illetve a tesztek szerint jobb sokkal a hangminősége, talán az az egyetlen elfogadató androidos cucc zenében, meg azóta a galaxy s is elég jó lett, de az más miatt nem kéne.
ha kell a qwerty, akkor jelenleg még mindig a milestone a legjobb talán, illetve majd meglátjuk a desire z-t, hogy menyire szeretik az emberek. de bő fél évig nem nagyon volt a milestone-nak konkurenciája, ami nem semmi azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest