- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rav3n02
senior tag
A vodafone-nál Vitamax csomagban 67k a Defy
(bár még vagy két hétig biztosan készlethiány lesz)
Azt hiszem eljött az idő, hogy a kis Milestone-omat átadjam valaki másnak, szerintem 65 ezret simán elkérhetek érte, doboz + gari+tok+hibátlan állapot
-
Rav3n02
senior tag
hülyeséget beszéltem, az smtp-t az internetszolgáltató határozza meg
Ha nem akarok smtp-t beállítani a sima bejövő port beállításait nem menti el a teló
Próbáld meg POP3-ra beállítani az email fiókod beállításaival, az smtp-nél pedig a netszolgáltatód adataival (voda/t-mobile/telenor) ha nem tudod a felh. és jelszó adatokat (mert én nem tudom) elvileg sms-ben kiküldik
más tippem nincs...
(a PdaPlust meg hülyeség volt belinkelnem mert az csak a HTC Hero beállításaira igazak, sry
)
-
Rav3n02
senior tag
Én egyszer megpróbáltam a kíváncsiság kedvéért. A bejövő porttal nem is volt gond, de a freemailnek ugye nincs smtp szolgáltatása, szóval max olvasni lehet csak a maileket, mert a kimenő port ellenőrzésénél nem tud csatlakozni semmihez
PdaPlusz cikkből :
"És itt álljunk meg egy szóra. A Freemail egy ingyenes e-mail szolgáltató, aki nem biztosít SMTP szolgáltatást. Magyarul nem ad kimenő portot. Így ha küldeni is akarunk e-mailt, akkor valami más szolgáltató kimenő szerverét kell megadnunk. Ez lehet például az otthoni, vagy akár a mobil internet szolgáltatónk kimenő szervere is"
-
Rav3n02
senior tag
Nekem ez a tablet piac kicsit vak folt...
Bár mostanában egyre jobban kezdem elfogadni... (főleg mivel a Honeycombra én is felkaptam a fejem)....pl, ha netbook vásárláson törném a fejem, lehet, hogy elgondolkodnék és körbenéznék a tabletek között is
Komoly bajom nekem sincs a Milestonnal, de a Defy nálam azért best favorit, mert nem kell rá annyira vigyázni, mint más telefonokra és az nagy megkönnyebülés, főleg nekem, hiszen nyáron nagyon sokat sportolok és nagy előny, ha nem kell két különböző tokban tartani a telefont, hogy ne legyen semmi baja
(mindezt úgy, hogy sem a kijelző, sem a hardver nem megy a strapabíróság rovására)
-
Rav3n02
senior tag
Először is rootolni kell a telefont ami "rendszergazda" felhasználói szintet ad, ez kb 3 perc
Majd le kell szedni két programot (Milesonte Overclock, SetCpu) és a tetszőleges frekvencia értékeket megadni, kb 10 perc és meg is van oldva
Ha január végén kijön a hivatalos 2.2 akkor szerintem már abszolút nem lehet panasz a gyorsaságára. A Desire egy kicsit más tészta, szerintem nem érdemes hozzá hasonlítani, de nem lesz rá panaszod
-
Rav3n02
senior tag
-
Rav3n02
senior tag
Ha ők mondják biztos úgy van
Csak a fent említett cikket olvasva nem értettem a dolgot. Hónapokig dolgoznak a frissítésen, ami elvileg már több mint 1 hónapja használható és a szolgáltatók már meg is kapták tesztelésre. Ennek ellenére a hivatalos szervizben (január elején) csak komplett ROM cserével tudják felrakni a 2.2-t , de a Motoker szerint még is OTA frissítés lesz, ergo mégis sikerül update csomaggá varázsolni kevesebb mint fél hónap alatt? Most akkor itt valaki nagyon töketlen
(Egy méltán világhírű vállalatnál ezt egy csöppet gáznak érzem)
-
-
Rav3n02
senior tag
válasz
domedee #3650 üzenetére
Na ez azért elég kemény. Én is szolgáltatónál dolgozom és ha valamit nem lehet megtenni, akkor ez az....Arról nem is beszélve, hogy ilyen mértékű időhúzás után, még csak nem is update csomagról beszélünk, hanem teljes ROM cseréről, érdekes is lenne, ha működne az OTA frissítés...szánalom
-
Rav3n02
senior tag
Még kb 3 hónapja eladtam a GT540 optimat munkatársamnak. Azóta agyon hackelte különböző romokat, kerneleket, rakott fel és ami roppant dühítő, hogy 806MHZen gyorsabb a telefonja mint az enyém 800-on. Neki a Live Wallpapereknél meg sem akad a masina, az enyém meg könnyezik akadozik...a 3D tulajdonságokat nem lehet valamivel izmosítani
-
Rav3n02
senior tag
Frissítettem a CM6-ot 12.27-re. Az akksim már nem csak háromnegyed napig bírja. Így sem túl bika, de az egy nap már röhögve meg van
-
Rav3n02
senior tag
Na jó....éjfélkor fullon volt a teló levettem töltőről.... egész éjszaka készenléti állapot...ma fotóztam kettőt, négyszer ránéztem gmail-re, 5 perc Angry Birds, meg háromszor beléptem ebuddy-ra de ki is léptem, wlan, gps, kikapcsolva, most az utolsó csíkom van
most ezért megint válthatok telefont (pedig ezt leszámítva mindenben tökéletes, de így kb használhatatlan)?
Mondjuk valami szerintem nem kerek, mert még a gyári 2.1 rommal egész napos használat, net, ebuddy, meg vagy 1 óra játék után is csak estére mondta be az unalmas, most vészesen merül....nem vágom, de rohadtul idegesít -
Rav3n02
senior tag
Az létezik, hogy a legfrissebb CM6 Rom zabálja annyira az akksit, hogy izmosabb használat mellett alig több mint fél napot bír ki a teló? GPS, WLAN kikapcsolva, amikor nincs rá szükség és csak netezés, meg kevés játék....még zenehallgatás a kanyarban nincs...ez normális, vagy az akksim kuka? Ha igen arra érvényes a garancia?
-
Rav3n02
senior tag
Nincs valaki Bp-en akinek van a Milestone-hoz autós tartója, de nem használja és megválna tőle?
-
Rav3n02
senior tag
Az akksi kijelzésen nálam is patetikus, de ami ennél sokkal jobban zavar az az,hogy ha egy programból kilépek akkor legalább 2-3 mp mire a kezdőképernyő összeáll és még legalább 5 mire lapozni is tudok...jelenleg 800MHZ-en fut a proci és a legfrissebb CM6 van fent....nálatok is előfordul vagy csak én szopok vele. Rohadt idegesítő
-
Rav3n02
senior tag
és míg el nem felejtem:
minden Milestone tulajnak BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK
-
Rav3n02
senior tag
villám kérdés, ha frissíteni akarom a CM6-ot a 12.22-i Romra akkor a recovery-ben nandroid backup elvileg az összes létező adatot lementi ami most a telefonon van? telepített progik, hátterek, stb? a frissítésnél mit kell használni, hogy ezeket vissza is rakja?
előre is köszi
-
Rav3n02
senior tag
válasz
Rickazoid #3489 üzenetére
Nos CM6 10.12.12-i verzió van fent.Net megosztást nem próbáltam egyáltalán. De semmilyen egyéb komoly bugba nem ütköztem...sőt szinte semmilyen be sem. Alarm ok, kamera ok, wifi ok, 3g, ok...izmosabb wallpapernél programból való kilépés után eltart egy két másodpercig mire összeáll a home screen...ezen kívül szinte semmi problémát nem találtam...LauncherPro nálam rendben van, egyelőre ennyi
Vannak olyan újítások a 2.2-ben a 2.1-hez képest, hogy nem is tudom hogy voltam képes használni a 2.1-t
-
Rav3n02
senior tag
Ha vársz kb egy napot akkor megmondom mik a hátrányok. Ma raktam fel a legfrissebb 12.12-i CM6 Romot ebben elvileg szinte minden ki van javítva. Jelenleg hardcore tesztelés folyik, amint találok valami bugot már írom is, nekem egyelőre bejön, wifi stabilnak tűnik ébresztés random időpontokban működik, kamerával egyelőre nincsen problémám, de majd meglátjuk
-
Rav3n02
senior tag
válasz
klasszsrac #3469 üzenetére
Ment egy PÜ!
-
Rav3n02
senior tag
no kezdek kifogyni memóriából, meg kéne csinálni az app2sd-t, viszont olvastam, hogy Milestone 2.1-nél van vele valami bökkenő és van pár extra lépés amit meg kell csinálni. Nem tudja esetleg valaki mik ezek a lépések?
-
Rav3n02
senior tag
Nálam biztos van valami az agyban, nem értem meg a dolgot...
felraktam a milestone overclockot, de teljesen hülye vsel értékeket állít be, felhúztam 800-ra a procit, felraktam a setcpu-t beállítottam egy két profilt akksi hőmérsékletre és telep töltöttségre. ( A setcpu elvileg automatikusan a megfelelő vsel-t állítja a be a frekihez ugye? )
Másik: nekem csak három "profil" választható, Ondemand, Userspace és performance, olyan, hogy conservative, interactive, smartass még a kanyarban nincs
én vagyok a béna
Harmadik problémám, hogy taskkillerek elvileg lelövik a setcpu-t nem? erre nincs vmi megoldás?
-
Rav3n02
senior tag
válasz
klasszsrac #3427 üzenetére
Kössz klassz srác vagy
Na majd ha kevésnek érzem a ramot akkor kiszedek pár cumót. Most azon gondolkodom app2sd-t valahogy meg kéne csinálni, hogy tudjak memkarira pakolni de lusta vagyok hozzá
Valamit nem értek Milestone overclockal állítgattam a cput, de [max_vsel]-t sehol nem tudom állítani az adott frekihez kitalálja magának 800MHZ-nél 66 1000MHZ-nél 74 vsel...ha settingsben megadom neki a custome értékeket akkor is ezeket az értékeket látom...nem értem
Így most visszavettem 800MHZ-en mert ott még 66 az érték a 74 állítólag nem egészséges a [link] szerint
-
Rav3n02
senior tag
Na meg van a kicsike, nagyon szeressük. Root már meg van cpu 800-on ketyeg. Explorer filekezelő progiva elvileg ki lehet pucolni a memóriát is elvileg, hogy a RAM 125 mb legyen....kérdés, hogy mit törölhetek és honna?
valakinek ötlet?
-
Rav3n02
senior tag
gyerekek most komolyan ennyire jó ez a telefon, hogy senki nem akarja eladni? alig találok eladót pedig nagyon kéne egy...az újhoz meg pont hiányzik az a pár ezer forint
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Star Trek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest