- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napster
tag
válasz
Cyberpunk #4739 üzenetére
Szintén CM6 van fenn régóta, és még 1x sem fagyott meg a telefon olyan szinten hogy akksit ki kellett volna venni, billentyűzár be - > ki és meg van oldava a "fagyás"
Nállam ez mindíg bevált
+ ADW tényleg nem feltétlen a leggyorsabb Home felület, viszont eddig ez az egyetlen ami normálisan át tudja méretezni a Widget eket, egyik képernyő tájolásnál sem folynak össze ...
pl Facebook + Twitter widget et nemtudtam nomálisan kirakni 1 képernyőre GO laucherrel mert, Landscape nézetben egyszerűen levágott egy darabot a twitterből,vagy egybe lógtak hiába állítottam kézzel.... holott ADW tökéletesen át tudta méretezni -
Napster
tag
válasz
Cyberpunk #4665 üzenetére
Ha pl Milestone Overclock[MO] al húztad felül kiírta hogy alapon mennyi volt, a CM 6 os 900mhz valamennyivel kevesebb feszültségre van állítva mint a MO val beállított 900MHZ erre érdemes figyelni
CM 6 900mhz Max voltage: 60
MO 800mhz 66 , 1000mhz 74De a Custom értékekkel lehet játzani hogy mi az a legkisebb fesz amin még stabil.
Flashről annyit hogy a böngészőben megjelenő Flash tényleg nem mindíg akadásmentes ez tény, viszont flash playerrel külön "lejátszott" swf szinte bármi akadásmentesen fut.
-
Napster
tag
Saját kép megjelenítése az üzenet kezelőben.
Kérdés: Állítólag miután beléptél FB re a telón keresztül/ hozzáadtad accountként megjelenik az ottani képed a telefon üzenet kezelésében a saját üzeneted mellett a szürke kép helyett.
Nektek ez működik ?(Más megoldás hogy működjön a szürke kép helyett saját:
Saját szám beállít - > uj contact saját számmal -> kép beállít)Jobb szeretném az első variációt
-
Napster
tag
if you need more space in the internal memory you can move this three directory safely to the sdcard ext2 partition:
/data/app
/data/app-private
/data/loggerno hangs, no crash or force close and no slow down. CM7 fast as a ferrari
after move theese three directory you need to create a symbolic link from ext2 partition to the internal storage!
Nos lássuk mindezt hogyan is kell:
first you need to partition your sd card, create an 1gb ext2 parition at second. you can find many partitioning program, just google it.1) reboot into recovery, use Openrecovery.
2) pick up the console menu
(all of this a shell command below)
3) mkdir /sd-ext
4) mount -o bind /sddata /sd-ext
5) mkdir /sd-ext/app
6) cp -af /data/app/* /sd-ext/app/
7) ls /sd-ext/app
(check that all files copyed succesfully)
8) rm -r /data/app
9) ln -s /sd-ext/app /data/app
10) exit
11) reboot the phoneuse this method similar for the other directory.
/sddata directory created in the OR and mount your ext2 partition at the boot process automatically, so you dont need to do anything with that.
/sd-ext directory use in the CM, same as the OR sddata, mount ext2 parition automatically to this directory at boot, so that reason need to create symlink to /sd-extwell thats all
-
Napster
tag
válasz
Napster #4530 üzenetére
CM 7 alpha :
Tegnap este töltöttem fel. Reggelre 90% on volt, a nap során folyamatos használat mellett szépen lineárisan merült, nem ugy mint a CM 6 alatt hogy 30% ot esik egyik pillanatról amásikra, szóval így 1 nap tesztelés során véleményem szerint az akku idő jobb a CM 6 hoz viszonyítva
-
Napster
tag
CM 7 alatt nem megy a PSX4Droid WÁÁÁÁÁH :/
-
Napster
tag
Én mióta megvettem a telót CM 6 al használom,ez sem teljesen 100% os , de a fent említett egyik problémával sem találkoztam.
Most viszont a Laucher témán kattogok... ADW laucher volt fenn eddig viszont ebben az AppDrawer nemigen tetszik, feltettem a Go Lauchert itt ez a rész tökéletes, DE itt a widgetek átméretezése enyhén szólva is el van cseszve landscape/portrait nézet váltáskor főleg látszik egyszerűen nem átméretezi hanem levágja a widgetet vagy összecsúsznak ehhh...
[ AndrOINC. BOINC project for Motorola Milestone freedom]
Akit érdekel mi ez, a linken megtalál mindent! -
Napster
tag
Köszi mindenkinek PowerAMP épp ez az amit kerestem
Tuti megveszem ennyit megér !
xyplayer helyett én rockplayert használok eddig megfelelő volt.
-
Napster
tag
AWD Launcher ben létezik valami olyan megoldás hogy a menüben az app okat kategorizálni tudom ? (jelenleg lehet létrehozni group okat viszont én ugy szeretném hogy egy nagy lista legyen és mondjuk egy elválasztó vonnallal legyenek a kategóriák elkülönítve)
pl: LG Home szerűen, viszont ezzel volt 1-2 bug sajna.
-
Napster
tag
Sziasztok!
Eléggé uj vagyok a témában néhány napja birtokolom a készüléket.
Helyzetem a következő:Alapból nem volt a Market alkalmazás telepítve a telóra (új független készülék) 2.1 es androiddal szedtem le 1-2 market.apk innen onnan de egyiksem működött force closing stb problémával küzdött mind.
Feltettem a telóra a CM mod 6.1.2 őt , ami iszonyatosan jó a gyári rom hoz képest, viszont most sincs Marketom :/
Ismét próbáltam leszedni 1-2 verziót de vagy nem is lehet telepíteni vagy egyszerűen nem indulnak.Valaki küldje el plz a saját telójáról a Vendor.apk -t plz vagy valami használható verzió linket KÖSZÖNÖM. (asszem a system/app ban benne kellene lennie)
szerk:
Végső megoldás amit gretzky77 is csinált vissza a gyári azt update és hátha lesz Market arra vissza a CM mod ... :=
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest