- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Rav3n02 #3718 üzenetére
Végül is ha olvasni tudnám, már az is fél siker volna. Milyen beállításokat adtál meg?
Itt egyik kép sem jó, így kicsit gáz. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Rav3n02 #3707 üzenetére
Nekem a Defy nem jön be. Amúgy nekem nincs bajom a Milestonennal, nem dobtam ki, mert nem lett meg rá a 2.2. Még év végéig kihúzza, aztán meglátjuk hogyan tovább. Most a Xoom tableten a Honeycomb kicsit földhöz vágott. Kicsit elgondolkoztam, hogy lehet, hogy megéri még várni, és nem megvenni most a Galaxy Tabot.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Rav3n02 #3700 üzenetére
Az egész bűzlik.
De remélem hogy OTA-n is elérhető lesz január végéig kapnak haladékot. iPhone 4-re akartam váltani. De megvárom szerintem az 5-öt, nyárra pletykálják hogy érkezik.
Nekem többet Motorola nem kell, sőt az egész android egy gáz a jelenlegi formájában. Ha azt akarja az ember hogy egy jó darabig biztosítva legyen a drágán vásárolt készülékéhez support, akkor Nexus.
Mert ugye a tudatos kütyümániás embernek ez fontos.
Az igaz hogy az iOS egy kicsit kötöttebb mint az android, de legalább törődnek a régebbi készülékekkel is. Lásd iOS4 3GS-re és 3G-re is igaz ott vannak korlátozások. -
wolruf
őstag
válasz
Rav3n02 #3651 üzenetére
Én is ügyfélszolgálaton dolgozom, bár más termékkör, de ugyanígy technikai kütyü. A MotoroLOLOLOLOLa által előadott szappanoperába illő csoda már tényleg felháborító szintet ért el. Ha ilyet csinálnánk, kizsigerelnének az Ügyfelek :S Ezek szerint már rég megvan az update. Basszus...
-
wolruf
őstag
válasz
Rav3n02 #3593 üzenetére
Talán majd a végleges Frodó segít. Egyelőre az ilyen bakik miatt nem rakom fel a ,,főzötteket''. Ha nem segít a yoghurt, nálam is eladóvá válik a telcsi.
Szerk: a végleges ugye elvileg január elejére-közepére (május?
) lett ígérve... A cégnél van 3 Galaxy S, egy Legend... Már mindegyiken gyári, nem főzött Froyo fut... Fuck...
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rav3n02 #3583 üzenetére
Azért azt is érdemes megjegyezni, hogy a 2.6.32 kernel is hibás, töltőről/USB-ről levéve újra kell indítani, mert a töltés kikapcsolja az energiagazdálkodást. Ez az aktív használatot nem érinti, csak a készenléti állapotot. Csak a Motorola tudja javítani, ha megteszi. Két hét múlva meglátjuk... remélhetőleg.
Ettől függetlenül folyamatos használattal pár óra alatt le lehet meríteni teljesen. Vagy pótakku, vagy nagy kapacitású akku. ← istenem, de hülyén néz ki! Mintha hátirakétát szereltek volna rá! -
petipetya
nagyúr
válasz
Rav3n02 #3585 üzenetére
Ebayon lehet kapni egy aksi töltőt és hozzá két aksit potom áron. Tervezek egyet venni, de csak az egyik aksira van szükségem. Ezért egy pesti személlyel szeretnék megegyezni, hogy kell-e neki a másik aksi. árat délután tudok mondani, ha hazamegyek. Természetesen a csomagot csak a másik személy jelenlétében bontanám majd ki.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rav3n02 #3545 üzenetére
Sajnos ez nem ritka. Meg lehet próbálni a LauncherPro-t és a Keep in memory beállítást a Preferences/General alatt, de mivel nem stabil a funkció, nincs garancia a működésére, illetve egyéb problémákat is okozhat, amiket nem tudok előrejelezni. Esetleg nézd meg az általad használt home screen beállításainál van-e hasonló, hátha.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rav3n02 #3514 üzenetére
Nandroid mindent elment, ha azt a lehetőséget választod, visszaállítani pedig bármelyik részét lehetséges akár külön-külön is.
Visszaállításra azonban nincs szükség, amennyiben egy-két verzióval korábbi CM-ről frissítesz, csupán egy Dalvik Cache és egy Cache törlés kell.
Nem CM-ről viszont nem nagyon tudsz mindent visszaállítani, meg lehet próbálni, de valószínűleg százával kapnál Force Close üzeneteket az első indításkor, így oda egy friss telepítés javallott. Marketből minden visszatelepül, akár automatikusan is, ha bekapcsolod. Ilyenkor azonban nem szabad újraindítani vagy hálózatot váltani (3G vs WLAN), mert az megszakíthatja és nálam eddig olyankor mindig elfelejtette a Market a telepített programokat, telepíthettem vissza a rendszert Nandroidból.
Programadatok mentését elvileg külsős programokkal is meg lehet oldani, bár én nem szoktam szórakozni vele, a Nandroid mentésből ugyanis kiszedhető, minden programhoz tartozik egy mappa a /data/data mappában. Meg lehet próbálni ezt elmenteni egy mappába a microSD-re is, majd később visszamásolni. De mint mondtam pár programnál érdemes megpróbálni, ahol fontosak a mentett adatok és beállítások, az összesnél visszaállítani nem hinném, hogy lehetséges hibamentesen. És bár elvileg automatikusan mentődnek a programok adatai és beállításai is a Google rendszerében, ha ezt engedélyezed, sose találkoztam még semmilyen formában ezzel, eddig abszolút működésképtelen.
Persze meg lehet próbálni Nandroidból visszaállítani, legrosszabb esetben el sem indul a rendszer, de elrontani nem lehet, a teljes Nandroid mentés bármikor visszaállítható, vagy újratelepíthető a CM, de F.Reset is megoldja.
Annyit még hozzátennék, hogy a Factory Reset nem telepíti újra a ROM-ot és a ROM-újratelepítő kód se működik, tehát egy CM felrakása után csak egy újabb ROM flash után nyerhető vissza a módosítatlan Froyo. Természetesen a modok felülírják egymást, így modról modra gond nélkül át lehet állni flash nélkül is, akár teljesen különböző modok esetében is, a lényeg, hogy Froyo legyen az alap.
Jó késő van már, remélem érthetően fogalmaztam. -
Rickazoid
addikt
válasz
Rav3n02 #3459 üzenetére
Még a hivatalos ROM van fent? Ha igen, ott csak ezeket találod. CM6 alatt van a többi. SetCPU most nincs telepítve nekem, de megnéztem a CPU tuner-t (ez ingyenes ellentétben a SetCPU-val, cserébe kevesebbet tud, például nem enged 550 MHz alá skálázni, illetve nincs mód az akku hőmérséklet-figyelésének részletes állítására, nem tud vsel-t állítani, stb.), az látja az összes profilt: smartass, conservative, interactive, ondemand, userspace, performance.
A Taskkiller lelövi, ha olyan, ezért a kivétel-listájára kell tenni és akkor nem lesz gond. -
-
Rickazoid
addikt
válasz
Rav3n02 #3428 üzenetére
A hivatalos ROM-ok esetében az Androidiani OpenRecovery tartalmaz overclock lehetőséget, ott állítható a vsel is.
CyanogenMod esetében pedig a /system/etc/init.d/10overclock fájlt kell szerkeszteni (OR nem javasolt, mert ez a fájl felülbírálja), mind a frekvenciák, mind a vsel megadható.
Amúgy a vsel értékeiről bővebben itt lehet olvasni, az általad hivatkozott oldalon viszont elírták a 800 MHz-hez tartozó értékeket, 5x helyett 4x-re, az értelem szerűen rossz, hisz az 550 MHz-é is jóval magasabb, 56. -
klasszsrac
tag
válasz
Rav3n02 #3424 üzenetére
Ha több memóriát szeretnél, akkor javaslom a CM6-ot. Úgy 150M körül van alapból a szabad. Felraksz egy halom progit, jó részét sd-re, és még igy is szokott maradni 80-100M körül. Legalábbis nálam fent volt a motonav, pár játék ( pl.:angry birds sorozat, talking tom), zenelejátszó, videolejátszó, gps tracker, meg még pár segédeszköz.
Itt egy [link] ahol a srác egy light-os cm6-t csinált, leírva mit törölt. Nekem nem sikerült felrakni, de ki lehet nézni, hogy miket törölt ami szerinte felesleges volt. Azokat OR-ből ki lehet törölni, legalábbis az Androidiani OR-ből lehet [link] őket.
Kipróbáltam és tényleg ki lehetett azokat dobálni a rendszerből
Itt meg egy másik [link] amit még ki lehet pucolni.
Hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest