- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AKKU:
Engem vásárlás előtt az akku idő (amiket írtak mások) majdnem elriasztott, de szerencsére Milestone mellett döntöttem. Június óta van meg. Nekem az akku 3-6 napig bírja (bizony ám!), mondjuk nem torrentezek, nem flashelek, nem filmezek rajta, max kis youtube meg sok olvasgatás. Leginkább játszok (napi 10perc a wc-n), fórumot olvasok (napi 10-20p), telefonálok (napi 10-30p) és sms-t írok (napi 5-6db). Lehet hogy csak szerencsés vagyok, de lehet hogy az teszi hogy 2G-re állítottam és automatikus fényerőt használok manuál ki/be kapcsolható nettel. Automatikus fényen nekem tovább bírja valamiért mint minimálon. A levelezőkben (gmail+touchdown) manuál levélletöltésre raktam.
Egy Samsung Androidos ismerős nem hitte el hogy ennyit bír az akku úgyhogy felraktam battery-graph alkalmazást és azt csekkoltuk: naponta 15-30%-ot ment le a fenti használattal.
Legutóbb pénteken délután 5kor volt feltöltve, azóta 38 percet telefonáltam (most néztem calllog-ot), írtam 11 sms-t. Most jöttem ki a fürdőkádból, másfél órát olvastam (7végi fürdősó rulez), és 60%-on van az akku. Mondjuk én nem nyitom ki olvasáshoz hanem laposan tartom és szemből nézve a bal felső sarkon letakarom a szemét hogy ne nyomja fel maxra a fényerőt.HANGERŐ:
Beszélgetés közben lehetne talán kicsit hangosabb, amikor zajos helyen vagyok akkor jó lenne még egy kis kakaó. Nokia E51-em hangosabb volt szerintem.CSÖRGÉS:
Elég hangos, ha normalizált vagy túlvezérelt mp3-mat raksz be akkor már zavaró is. Én nem is szoktam maxon hanem 2-3-mal alatta.GPS:
Hamar megtalálja a holdakat, viszonylag pontos, navira használható! -
petipetya
nagyúr
Az aksi nálam nem bírja egy napig, naponta töltöm, de van hogy napi kétszer is, ha eszembe jut és letöltökj egy torrentet hsdpa alatt. A lényeg, hogy mindig legyen nálad töltő, vagy usb kábel.
Hangosan cseng. A beszélgetési hangerő nálam is hangos, egyrészt tudom, hogy az illető hol van mert belehallatszik, de mégis hangos a partnerem hangja - volt, hogy halkítanom kellett rajta. Még a metrón is lehet a telóval beszélgetni.
A gps nálam tökéletes volt. Egyszer kipróbáltam egy sebességmérő alkalmazással, és a sima google maps-al a navigációt. A gps+hsdpa másodpercek alatt alatt megtalálja a jelet. Direket megnéztem 2G+gps-el a navigációt, ekkor az 1-2mp helyett 5-6mp kellett neki, hogy megtalálja a helyzetemet, de onnantól kezdve szépen ment a kék nyíl a térképen ugyanúgy, mint hsdpa alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest