- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
badxgirl
aktív tag
válasz
Matada2.3 #3241 üzenetére
Tudom hogy ebben van magyar nyelv, gyári rendszert kérdeztem volna hogy van-e olyan ami magyar nyelvű is és honnan lehet fellelni...
Férjemé a telefon, használtan vettük, úgy hogy gyári rendszer volt rajta de magyar nincs benne, valószínű külföldről került ide, és ő nagyon bele van szerelmesedve a gyári rendszerbe, csak azt utálja hogy nem magyar...ezért rágja a fülem egy hete, hogy neki gyári rendszer kell, magyar nyelvű, de vagy nincs ilyen, vagy én vagyok béna, de sehol sem találok.
-
badxgirl
aktív tag
Topsmart cm7-el kinek van tapasztalata? Feldobtam, mert csupa jót olvastam róla, hogy veszett gyors, stabil, stb, ehhez képest ma egész nap azt játszotta, hogy lassú mind a dög, fagyogat, mindenre őrült lassan reagál, pl rányomok valamire, és szó szerint kell 6-7 másodperc is mire egyáltalán történik bármi....most este egyrestart megoldotta, de nem tudom hogy ezután jelentkezik-e újra, és ha igen mennyi idő múlva...(igen, tényleg egész nap -gy vergődött vele a férjem, mire este rászóltam hogy indítsd már újra, hátha...) és ami az érdekes volt, hogy először azt hittem elind-tott vagy leszedett valamit ami ész nélkül bezabálja a ramot, de nem, task killerekben a ram használat teljesen megszokott volt végig, új app meg nem került fel ami kiválthatta....
Mi lehet az oka? Ja és gyári, magyar nyelvet is tartalmazó romot van esélyem találni valahol? Legtutibb valami recoveryből telepíthető, de egyébként full gyári magyar lenne, eseleg gyárira épülő magyar lite rom is jó lenne ha van...
-
badxgirl
aktív tag
válasz
Kispósi #3221 üzenetére
Tényleg, ez lehet hogy jó ötlet, kernel csere eszembe sem jutott.
Most amúgy végülis a TopSmarts cm7-et raktam fel még tegnap éjszaka nagy kínomban. Az nagyon tuti, egyetlen egy problémát észleltünk, mégpedig a widgeteknél. Pl a go taskmanager widget tökéletesen települt, és ki is lehetett tenni gond nélkül, de pl akármilyen időjárás widgetet töltünk le rá marketből, települ, a telepített alkalmazások listájában is megjelenik, de a widget választónál nem, és nem lehet kitenni...más widgetekkel még nem próbáltuk, ami nem időjárás azt csak a go taskmanagert próbáltuk az ment simán...
Ez mitől lehet? Lehet ezt valahogy orvosolni?
-
badxgirl
aktív tag
Sziaszotk.
Rám férne némi segítség. Adott egy Atrix 4G.
Először végigjártam szépen ezt a leírást, ment minden ahogyan kell...Annyi eltéréssel, hogy nekem már eleve rootolt volt a teló, tehát nekem csak a bootloader nyitás kellett, recoveryt sem abból a leírásból telepítettem, hanem simán feldobtam a recovery managert és onnan telepítettem cwm recoveryt....
Utána feltettem ezt a romot, és a ramfixet is, DE: motorola logónál megállt a tudomány, nem hajlandó felállni a rendszer...
Végül kínomban felraktam valami cm7-et, de ott kuka a kamera...nem enged vakut stb állítani...
Szóval ha esetleg tudnátok segíteni, hogy a fentebb linkelt rom miért nem áll fel, miért akad meg a moto logónál? Vagy esetleg tudtok más olyan romot ajánlani, ami nem cm, inkább a gyárira épül, és van benne magyar nyelv?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged