Új hozzászólás Aktív témák
-
RoBorg
tag
Hello mindenkinek! S Boldog Új Évet is!
Én még mindig szívok ezzel a ROM felrakással. Igazából nem tudom mit rontottam el. S azt sem látom át, honnan kezdjem újra. Egyáltalán ez a RSDlite, meg Fastboot többször végrehajtható? Vagy egyszer lement akkor utána még egyszer már nem lehet? Lehet hülyeség, amit kérdezek, de inkább kérdezek, mielött elbaltáznám az egészet.
Unlock-kal indul, a CWM is bejön de a éritőképernyőre nem reagál. Ergo, factory resetet sem tudok csinálni.
talán csak a recovery-t kellene újrarakni, aztán meg egy ROM telepitést? -
RoBorg
tag
Üdv mindenkinek!
Most vettem egy ilyen telót. Mivel nem az első Androidosok sorában, némi tapasztalatom van már a fözött ROM-okkal. Itt mégis elakadtam.
Nem tudom mit rontottam el, de RSDlite meg volt; fastboot, unlock szintén.
Root? Ezt nem tudom, de a CWM telepitve lett rá. Viszont nem tudom felrakni még ezt sem. Fastbootból próbáltam. A boot.img-ot frissitette, de a system-nél azt irja nincs elég hely, túl sok a 300valahány mega.
Mikor elindul kiirja : Unlock...Szépen elindul, de nincs menü vagy bármi.
Valami ötlet van mi lehet az oka ennek, vagy megoldás esetleg? Elkezdhettem elölről vagy ezeket a firmware frissitéseket nem lehet többször?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest