Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rum-cajsz

őstag

válasz stbtamas #3401 üzenetére

bwoay kollégával szokunk értekezni, erről jutott eszembe, hogy megosztom veletek is tapasztalataimat, hátha érdekel mást is. :)

A paranoid Android legutóbbi verziója elkezdett nálam szórakozni a 3G-vel, amit meguntam kb 1 hónapja és elhatároztam visszatérek a gyári vonalra.

Először feltettem a CSROM-ot, és majdnem elégedett voltam vele. Két dolog nem működött benne: a lapdock és a Play 3G alatt (wifin jól működött).

Ezért gondoltam még visszább megyek, és premete deodexed romját tettem fel. Abból gyomláltam ki a nekem szükségtelen funkciókat.
    Na ezzel már több gondom is volt, viszont végre volt webtop és Play. (öröm és bodottá)
    A problémáim a következőek voltak: kegyetlenül laggolt (pl newsreaderben a lapozáskor, amikor csak szöveges oldalak vannak), nem működik a 2G/3G váltás, nem működik a Hotspot funkció.

Most visszateszem a CSROM-ot és kipróbálom mégegyszer. Mert találtam rá egy webtop fixet, és azt gondolom a play is valami félrekattintás miatt nem működhetett....

[ Módosította: 7 ]

Új hozzászólás Aktív témák