- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
padre8
csendes tag
válasz
darthsmoke #3106 üzenetére
-
padre8
csendes tag
válasz
darthsmoke #3086 üzenetére
Orulok! :-)
-
padre8
csendes tag
válasz
darthsmoke #3086 üzenetére
Az alap fw amire telepitesz nem kompatibilis. En a 4.5.2A -ra tettem fel a 4.5.3U-t mert mint kiderult en is u val kaptam. Amugy szerintem egesz jo lett ez az update, mondjuk engem nem zavar hogy nincs magyar benne.
-
padre8
csendes tag
Srácok,
az egész fórumot végigolvastam és mielőtt láttam volna megrendeltem ismeretlenül az M2 note-ot. 4 napja használom és igaz hogy az elején eljátszotam vele mielőtt a barátom lett de mára már nagyon bejön és semmi gond vele. Egyébként nekem eddig minden androidos telo más volt egy picit úgyhogy ezt sem vettem zokon. Google play áruházzal, installer-el és google beállításokkal jött. Azon kívül, hogy rádobtam egy szimpla google billentyűzetet meg egy naptárt, más dolgom nem volt. Az értesítések is jönnek rendesen. Nincs jelenleg gyenge pontja. Nem melegszik jobban mint bármely előd ami nálam járt, fényképező DSLR appal sokkal jobb, gps állat, kijelző patent bár a fóliát rátenni nem sikerült tökéletesen, hangerővel és hangminőséggel semmi bajom, a kihangosított hívás sokkal jobb mint más telefonoknál, és mára már a méret is ok mert korábban csak kisebbet használtam. amúgy nekem 154USD volt DHL-el aliról.
Mofi fekete flip tok nagyon jól áll neki!
jelenleg FLYME OS 4.5.2 A fut rajta egy frissítés után.
Szerintem üzleti felhasználásra nagyon jó, játékból már kinőttem így arra nem használom
na azért 1 dolog csak hogy kérdezzek is
:
Valaki tudja hogyan lehet angolul és nem csodás kínai karakterekkel csekkolni a flyme fiókot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Assetto Corsa Competizione
- Óvodások homokozója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged