- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
padre8
csendes tag
válasz
darthsmoke #3106 üzenetére
-
padre8
csendes tag
válasz
darthsmoke #3086 üzenetére
Orulok! :-)
-
padre8
csendes tag
válasz
darthsmoke #3086 üzenetére
Az alap fw amire telepitesz nem kompatibilis. En a 4.5.2A -ra tettem fel a 4.5.3U-t mert mint kiderult en is u val kaptam. Amugy szerintem egesz jo lett ez az update, mondjuk engem nem zavar hogy nincs magyar benne.
-
padre8
csendes tag
Srácok,
az egész fórumot végigolvastam és mielőtt láttam volna megrendeltem ismeretlenül az M2 note-ot. 4 napja használom és igaz hogy az elején eljátszotam vele mielőtt a barátom lett de mára már nagyon bejön és semmi gond vele. Egyébként nekem eddig minden androidos telo más volt egy picit úgyhogy ezt sem vettem zokon. Google play áruházzal, installer-el és google beállításokkal jött. Azon kívül, hogy rádobtam egy szimpla google billentyűzetet meg egy naptárt, más dolgom nem volt. Az értesítések is jönnek rendesen. Nincs jelenleg gyenge pontja. Nem melegszik jobban mint bármely előd ami nálam járt, fényképező DSLR appal sokkal jobb, gps állat, kijelző patent bár a fóliát rátenni nem sikerült tökéletesen, hangerővel és hangminőséggel semmi bajom, a kihangosított hívás sokkal jobb mint más telefonoknál, és mára már a méret is ok mert korábban csak kisebbet használtam. amúgy nekem 154USD volt DHL-el aliról.
Mofi fekete flip tok nagyon jól áll neki!
jelenleg FLYME OS 4.5.2 A fut rajta egy frissítés után.
Szerintem üzleti felhasználásra nagyon jó, játékból már kinőttem így arra nem használom
na azért 1 dolog csak hogy kérdezzek is
:
Valaki tudja hogyan lehet angolul és nem csodás kínai karakterekkel csekkolni a flyme fiókot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest