- iOS alkalmazások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
Ha van számlád hozzá , akkor futnék egy kört az LG -nél is, mert ilyenre elvileg 2 év gari van...
Amúgy annyiba kerül, hogy jobban megéri inkább, ha veszel használt V10 -et vagy Új V20 -at (nem tudom ki csinál ilyet itt, de biztos van ember aki be tudja szerezni az alaplapot és ki is tudja cserélni)MD
L -
zoleeno1
veterán
-
k5.20
senior tag
Én ezt vettem rá: [link].
Azonfelül volt még egy övtáskám valamelyik Note után, azt is használom - ilyen.A készülék egyébként jól bírja az esést, az átlagnál sokkal jobban, tok nélkül is.
Erről van minősítése, meg egy csomó videó is a megfelelő helyen.
Bízhatsz benne nyugodtan, még üvegfólia nélkül is.
Persze te tudod, hogy mennyire vagy telefon-dobáló... -
hito
nagyúr
Én is köszönöm, és üdv itt!
És én is beléptem ismét (tegnap). 1napig nem bírtam a V10 nélkül. Ez a kék nagyon csúf a szép fekete bőr hátlaposomhoz képest
Nem baj, majd megszokom.
Ha a managment-re gondolsz, ami asztalon szokott kint lenni egy kék mappában, akkor az lehet, hogy a 6.0-nál eltávolításra került, legalábbis még G4 topicban panaszkodtak, hogy kivette az LG belőle. De asszem valahogy vissza lehet tenni, csak már nem emlékszem, hogy hogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest