Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Ixion77 #3281 üzenetére

+1 és Ámen! :)

Én nagyon vártam a megjelenését! Ph-s tesztre még azért kíváncsi vagyok,de sok jóra nem számítok. Mostanában szeretnék venni telefont De a tesztet bevárva is szerintem a V10-et választom. Végre valaki előrukkol egy olyan külsővel amit már régóta keresek,nem csúszik,nem gyűjti az új lenyomatokat,nem is karcolódik annyira,,kamera nem lóg ki egyáltalán,nincsenek oldalt gombok. Erre vissza lépnek fémre,oldalsó gombokra stb. Akku csere lehetőség helyett inkább már vízállóságot csináltak volna. De így hogy szinte ugyan az az akku,kijelző szinte semmivel nem jobb,,/szebb,ugyan az a méret, az a kamera modul meg húúúú... biztos lesz akinek tetszik is majd. V10-et egyáltalán nem éri meg lecserélni.

"Lehet, hogy a nagy átlag szerint szebb lett, de az S7 / Note 7 így is úgy is köröket ver rá ebből a szempontból. "

S7 mivel jobb?? Hogy vízálló,meg a ponthajkurászásban első a táblázatban. Telefont keresgélve leszűkült a kör nekem is a V10-re és az S7-re,de nagyon nem akarok üveget venni így annak a felárát inkább másra költöm. jobban tetszik az LG.

Új hozzászólás Aktív témák