Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

válasz Fail3D! #2200 üzenetére

Tessék:

Tehát 10%-nál: 19 óra 26 perc akkumulátor használat, és 4 óra 16 perc 6 másodperces SOT.
    Ez jelenleg bármelyik telefon esetén bőven az elfogadható szint lenne.

Az ezt követő alkalommal teljesen lemerítettem, de mivel 3%-ról hamar leesett a töltöttség a kikapcsolási szintig, így nem volt lehetőségem screenshot-ot készíteni. Csak leírni tudom: a SOT kb. 5 óra 10 perc körül volt.
    Bekapcsolt másodlagos kijelző, Wi-Fi, 4G és GPG; valamint telefonálás, böngészés, zenehallgatás, stb.
    (Mondjuk Skype-ot egyszer sem használtam, úgyhogy az a rész kissé érdekes, de ilyet nem tapasztatam máskor, és a SOT-al így is bőven elégedett valtam.)

Update: A QuickMemo+-t is rendszeresen és megelégedéssel használom, soha semmilyen merülési anomáliát nem tapasztaltam eddig.

Ha megnézted a képeket, kérlek jelezd, és akkor leveszem innen, hogy a fórum ne screenshot-okkal legyen teleszemelve.

• E2E4

aktív tag

válasz Fail3D! #2200 üzenetére

Ritkán engedem 10%-ig esni az akkumulátor töltöttséget, de ha erre mód lesz, szívesen teljesítem a kérésedet. De szerintem sokat ne dilemmáz ezen... (Lsd. következő bekezdés.)

nehany honap alatt ennyire elhasznalodott.
    Kizártnak tartom! Ott valami gubanc lesz. Ahogy írtam, sétálj be az LG-hez, vesd fel az akkumulátor problémát. Ha bemérik, és igazolódik az, amit állítasz, szerintem simán kaphatsz egy új akkumulátort, s onnantól kezdve - remélhetően - minden jó lesz. Ehhez csak egy IMEI és/vagy sorozatszámot tartalmazó számlára van szükséged.

Ugye kaptál olyat a használt telefonodhoz is?

Új hozzászólás Aktív témák