- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
Gondolom az esti töltésre gondolt...mármint, hogy este felrakja, reggel leveszi. Azalatt azért beleb@szhat a villám a házba/antennába/közeli villanyoszlopba.
Engem még mindig hülyének néz a feleségem (20 év után is), hogy vihar esetén rántom ki a konnektorból a cuccokat. PC, hifi, tv etc...túl drágák voltak ahhoz, hogy nyugodt legyek. És ezen még az sem változtat, hogy havonta komoly összeget fizetek a biztosítónak, pont azért, mert felmérték az elektronikai cuccokat és ez alapján állapították meg az összeget. De nem bízom bennük, ezért viharba nincs tévézés, zenehallgatás, játék a gépen...
-
Első dolgom megköszönni az összefoglalót, és gratulálni az alaposságodhoz.
Másodsorban, a polarizált szemüveg témához szeretnék szólni.
Maximálisan egyetértek E2E4 sporttárssal, ez a torzulás - ha egyáltalán annak lehet nevezni - gyakorlatilag elhanyagolható.
Számomra ez sokkszerű élmény volt anno, mikor először találkoztam vele a Sony Z3C-n. Előtte iPhone-jaim voltak, azokon semmi ilyen jelenség nem volt érzékelhető, ezért teljesen paffá lettem, mikor a Sony-t elfordítva a navigációhoz, konkrétan eltűnt a tartalom a kijelzőről, csak a fekete űr tátongott a térkép helyén. Azt se tudtam, hogy ez most mi, rossz a telefonom, vagy mi van?Később, mikor rájöttem az okra, kutakodni kezdtem és az a tapasztalat, hogy készülékenként, de még inkább panelenként eltérőek az eredmények.
A V10 az egyik legjobb a mezőnyben, ez a kis árnyékolódás, ami itt fellelhető, a cipőjét se kötheti meg mondjuk a HTC 10 teljes elsötétítésének - ráadásul ott álló helyzetben jön elő! -, bár ott sem minden panelnél tapasztalható (több beszállító termékével szerelik a telefonjaikat). -
tothak
tag
Üzemidő:
Valójában ezt a kérdést azért mondtam, hogy esetleg érdemes megemlíteni, mert nálam pl egy meglepő változás volt. Arra készültem a forum alapján, hogy az üzemidő nem lesz túl acélos. Olvasgattam, hogy az átlag sot 2,5 és (akkor még) 4 óra között mozog. Gondoltam is magamban, hogy ezzel akkor nem lesz gond, mert az enyém is kb ennyit tud. Az egyetlen apró probléma csak az volt, hogy ugyanazt a SOT-ot 12-16 óra üzemidővel hozta.
Félreértések elkerülése végett, nem csapott falhoz a dolog, mert amúgyis mindig töltő közelben vagyok (vagy ha tudom, hogy kínos lehet, akkor viszek külső akkumulátort), csak ugye az őszinte meglepődés, hogy 8-10 óra üzemidő van, akor én 12-16-ra számítottam.. ez minden ok, ami miatt felvetettem a javaslatot
Alapvetően nekem sosem produkálta egyetlen telefonom sem a többiek által írt üzemidőket, szóval ilyen szinten nem áll szándékomban beleszólni a mindenki dolgába. De gondoltam egy viszonyítási alapnak jó lehet a dolog. Természetesen tény, hogy nem lehet megfogni a kérdést, mert ahogy írtad is, felhasználó és egyben felhasználás függő is a dolog.Polarizált szemüveghez:
Tény, hogy technológiai sajátosság, de az emberek alapvetően nem ismerik az aktuális technológiákat (tekintve, hogy lassan már annyi féle kijelző technológia van, mint amennyi telefon). Én sem tudtam, hogy ez a telefon ennyire el fog térni az előzőmtől. Bevallom őszintén, hogy én úgy voltam vele, hogy ha egyszer ezt már megoldották házon belül, akkor a folyatások már tudni fogják. Hát benéztem. Nem csap falhoz ez sem, mert spciel csak navigálásnál lehet gond, de mad állítva használom a telefont akkor is. Ellenben alapvetően az üzemidőhöz hasonlóan, ez is meglepetésként ért az elődje után. Valószínűleg lesznek páran így ebben a kérdésben is. Ezért javasoltam a megemlítését. (És azért azt se felejtsük el, hogy ez egy olyan kérdés, ami nem zavar addig amíg, bele nem futsz a problémába, ezért nem is keresel rá külön. De ha itt le van írva, akkor lehet döntő szempont a vásárlásnál is, és nem jöhet ide senki, hogy "mi ez a szar, miért nem mondta senki, hogy ez ilyen?")Android wear:
Nem közvetlen V10 téma ez tény, azért említettem csak meg, mert nálam pl hatalmas volt a várakozás a kérdésben. V10 téma amúgy azért lehet, mert rendszermódosításokban keresendő a probléma forrása (gondolok itt ugye arra, hogy hogyan lett átszabva az android az LG által). Ezt azéert tudom, mert az LG G3-on volt pl CM13 is, ami alatt tökéletesen és gyorsan működött a óra, ellenben a gyári rendszeren, lassú volt mint a veszedelem. Ebből számomra az következik, hogy valószínűleg LG szintű a dolog. Ezért gondoltam, hogy esetleg erről is lehet egy fél mondat akár a GYIK, akár a Specifikáció részben (ha kerül esetleg bele olyan hogy csatlakozási lehetőségek).
Gondolok itt valami olyan szövegre, hogy
"Adakommunikációs szempontból az időszak csúcskategóriás telefonjainak felszereltségét kapjunk. Van itt 802.11a/b/g/n/ac-es kétcsatornás WiFi, A-GPS, GLONASS, Beidu képes helymeghatározás, Cat. 6-os 4G/LTE mely elméletileg 300 Mbps sebességre képes (a telefon NanoSIM kártyád fogad), továbbá 4.1-es Bluetooth (ami android wear esetén előnyt jelenthet, de alapvetően a rendszer sajátosságai miatt még mindig küzködhet sebességbeli problémákkal) és ha valaki még használja erre a célra, akkor infra porttal is küldhet adatokat (de távirányítóként is használható ez a "feature").Összességében viszont csak ismételni tudom önmagam, miszerint szépen megszerkesztett munka és csak köszönni tudom a kitartásod és fáradozásod
-
MaxxDamage
félisten
Mai első "töltés" 7%-on csatlakoztattam a töltőt és 1hr 6min alatt lett 100% a telefon töltöttsége.
A telefont amire használtam: belakás - updatek, stb, messenger, chrome böngészés , wifi és 4g/lte-n <<--->> főként ezek voltak használva és SOT: 4hr+ kijelző idő (ami nagyon jó) így elsőre 90% -tól indult a merülés! (nem 100% -ról)/csak, hogy legyen valamiféle viszonyítási alapom a G4 -hez.... hát ez eddig talán jobbnak is mondható, mint a G4 volt (battery time) , mert volt nyúzva rendesen és a battery %-ok nem igazán mentek lefelé.... nagyon jól bírta! vagy mert még új a cucc?
(majd kiderül)
/
L
-
tothak
tag
Igen, tényleg jól sikerült az összefoglaló. Igazán részletes.
Általában nem szoktam ilyet csinálni, de most kötözködnék egy kicsit, de csak azért mert szeretem ezt a telefont
Szóval:
- A szélén lévő keret 316L típusú acél, ami ha jól tudom mérsékelten karcálló is
- A durskin hátlap mintha mérsékelten öngyógyító is lenne, bár ebben nem vagyok biztos, úgyhogy az is lehet, hogy hülyeséget beszélek(tény, hogy most a keresések után sem találtam olyat, ahol egyértelműen kijelentették volna ezt, csak utalnak rá)
- Ja igen, Dura Skin, nem durskin
- A 8 és 13 mm széles részek neve Dura Guard, ami a 316L acél erősségével bír
- A másodlagos kijelzőn bekapcsolt állapotban nem a leggyakrabban használt 5 alkalmazás jelenik meg, hanem a legutoljára használt 5
- Továbbá nálam a 2,5 óra SOT a jellemző, de fontosnak tartom megemlíteni azt is, hogy max 8 óra üzemidővel. Tény, hogy sokat játszom, és netezek, de úgy gondolom, hogy ha üzemidőről van szó, akkor ne csak a SOT-ot emlegessük, hanem a hozzá tartozó teljes üzemidőt is, mert a SOT önmagában torzíthat.
Tudom, hogy ezek ilyen kukacoskodó felvetések, csak tényleg annyira részletes és jól megszerkesztett, hogy szeretnék a tökeéletességre törkedniAz infókhoz felhasznált [link].
Most pedig néhany személyes észrevétel:
- Az egyik legfontosabb számomra, hogy én polraizált napszemüveget használok, ami gyakran azt eredményezi, hogy amikor elfordítom fektetett módba a telefont, akkor elsötétül a kijelző, ha rajtam van a szemüveg.. sajnos ez itt is fennáll.. ez esetlegesen másoknak is kérdés lehet
- A másik észrevételem, hogy én használok android wear eszközt (Moto 360 1st gen) és sajnos néha itt is, mint a korábbi LG G3-nál, hajlamos belassulni a kapcsolat.. ez azt jelenti, hogy néha több másodperces késéssel jön a jelzés.. lehet olyan, akinek ez is szempontAlapvetően nem problémás a dolog, mert nagyon ritkán van, de érdemes lehet megemlíteni.
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha valakiben rossz érzést keltettem a kötözködésemmel, akkor előre is és/vagy utólag is sorry
-
-
gretzky77
veterán
Szia én is arra szavaznék,hadd szóljon! A hi-fi része gondolom sokkal kevesebb fórumtársat érdekel ilyen komoly szinten,de ha vállalod a topikgazda dolgot akkor bármikor kiegészitheted az első hsz-t vele és én is kíváncsian várom az összefoglalót!
Előre is köszönjük a ráfordított idődet!
-
MaxxDamage
félisten
#1 tok --> ajánlották (majd kiderül)
#2 --> próba (remélem jó lesz)
#3 --> G4 -hez pl. kell. (vagy bármi máshoz, ha nanoSIM -re váltok miCroSIM-ről (T-be be kell mennem Hétfőn és kicseréltetnem a SIM-em nano-ra)
Ám döntsön a "nép":
Várjam meg a kütyüket, vagy élesítsem hamarabb az addig elkészülő összefoglalót?--> ne siesd el!
(vagy közben szerkesztheted is, akár!) - kérelmezd a "topikgazda" jogot és ez kivitelezhető könnyedén...!
L
-
zoleeno1
veterán
Szerintem elesitsd elotte is, kiegesziteni\valtoztatni barmikor lehet. Meg en mar kivancsi vagyok
Adaptert amugy en is rendeltem cirka 200 ft-ert ebayrol, nem a dragassszaghoz (V10), csak, ha ne adj Isten masik teloba kell rakni vmiert a simet. Jelenleg pl csak olyan van itthon, ami micro-s. Gondolom neki is ezert kellett -
Kisbea
csendes tag
Nillkin 9H/9H+/9H+ Pro 2.5D Anti-Explosion Tempered Glass Film Protector For LG
Frosted Shield Hard Back Case For LG V10 Screen Protector Color Gold
megrendeltem őket ebayről, a telefont meg majd , ha ezek megjöttek.
köszi a tanácsokat, azért fekete tok helyett inkább arany színűt rendeltem
addig is olvasgatlak titeket, és ha majd megjött a telefon és elakadok, lehet kérdezek, amennyiben a kereső alapján nem leltem válaszra. -
Kisbea
csendes tag
-
Kisbea
csendes tag
Itt a nyúl a bokorból
Na, rossz napom van, kell valami öröm, így megrendelem fehérben a mobilkereskedéstől.
Fóliát honnan és milyet vegyek szerintetek?
Nézegetem a Nillkin tokot is (tegnap láttam egy töréstesztet, háát, elsőre megsérült a kamera, mert kicsit kiáll)
csak félek, abban már brutál nagy lesz.
Ha igen, akkor feketét, hogy frakkos legyenSzőke kérdés;
ha nem frissítem az fog engem zavarni?
-
sixpak
nagyúr
Atyagatya!!!...3 kiló!!
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen agybadugós füles lehet minőségi.
Persze biztos az, de hogy versenyre kelhet egy nagyméretű meghajtókkal szerelt típussal azt kétlem....na mindegy, azért köszi.(#1787) zoleeno1: Szent szar...ezek sem olcsók!
Na ilyenem sem lesz soha....hacsak ki nem húzzák E2E4 fórumtárs számait. -
-
zoleeno1
veterán
Igy szokott ez lenni, mi balga ferfiak megyunk f.....ejunk utan
Elnezest Kisbea, remelem ezzel a kis boszme poennal nem sertelek meg, amugy udv kozottunk, jo vasarlast
Elore is koszonjuk a munkadat, sok melo lesz vele
Lotto szamok tekinteteben nem jarsz jol velem, eddig sosem nyertem semmitigaz nem is lottozom
-
Doller
tag
A G4 fórumot olvasgattam, a V10-est viszont az elejétől a végéig.
Emiatt lenne is egy kérdésem. Van egy JBL E50BT fejhallgatóm. Ehhez is kell vennem egy átalakítót, hogy tényleg úgy szólaltassa meg, ahogy egy csúcskategóriást tud?A színével viszont nem vitatkozok senkivel, szerintem fullos a fehér és a fekete is. Én az utóbbival kértem. De, ha azt mondanák jövő héten, hogy másnap tudják küldeni a készüléket, de csak fehér színben, nem várnék tovább! Következő nap a melóhelyem portájánál téblábolnék!
-
Kisbea
csendes tag
Sziasztok.
Nő vagyok.
Nem maszkulin, nagyon nem.
Már egy hónapja kinéztem magamnak a V10-et.
Fehérben, vagy bézsben szeretném, bár , ahogy látom, itthon bézs nincs.
3. éve egy Sony xperia Z-m van, fehér, szeretem a méretét.
Baja nincs, de ebbe a telefonba beleszerettem, így eldöntöttem, lecserélem.
(veletek ellentétben én csak akkor cserélek, ha elromlik a telefonom).
Főleg a fényképező képességeiről írtak győztek meg.
Sajnos kipróbálni, kézbe venni esélyem sincs errefelé a V10-et.
A kezem normál, női, fogtam G4-et kézbe, a Z sem kicsi de ez annál kb 1 centivel hosszabb és egy paraszthajszállal szélesebb.
De amint olvastam , hamar megszokható.
Akinek fehér van, kérem írja meg, nem színeződik, koszosodik nagyon?
Ugyanis nem szeretném tokkal elcsúfítani, csak üvegfóliát teszek majd előre.
A z vízálló, így ha kissé retkesedett , lemostam, ez viszont nem vízálló.
köszi -
Számomra eklatáns példa a kedvesem, aki bár nagyjából olyan telefont vehetett volna, amilyet csak akar, Iphone SE-t választott, mert hogy az illik a kezébe, és pont.
Stílszerűen rozéarany színben, mely választást részéről imádni valónak tartok, bár én bottal se piszkálnám.
Nekem amúgy mindegy, ki mit vesz, és az is, ki mit gondol a színekről mint a maszkulin jelleg driveréről, mindössze igyekeztem szempontokat adni a választáshoz.
-
Az én posztom pont arról szólt, hogy ilyen dolgok, mint hogy mi hol néz ki jól, számomra teljesen érdektelenek. Ezt a szempontrendszert meghagyom a nőknek.
Engem az érdekel, hogy egy fehér telefon a legtöbb szituációban azonnal szembetűnik, nem kell keresgélni. Érdekes módon tisztogatni is sokkal kevesebbet kell.
(Ez egyébként autóra is igaz, hacsak tehetem, fehér autót rendelek, mert nemcsak sokkal biztonságosabb, mint pl. az istenített ezüstmetál vagy fekete, de praktikusabb is.)Összességében pedig: egy V10 esetében nem a szín miatt fog valaki férfiasabbnak tűnni, hanem azért, mert ezt a telefont a nők leginkább teniszütőnek használnák, jó eséllyel eleve föl sem merül bennük, hogy ilyet vegyenek.
-
peli1983
csendes tag
Van megoldás, legalábbis nálam. Minden menüt végigjárva, nem jutottam előrébb, de nem Bug volt, csak kellet néhány nap mire rájöttem. Egy okos órát szereztem be és ehhez telepítettem alkalmazásokat a telefonra. Ezek közül egy Android Wear kihangosító program volt a ludas. Töröltem és megjavult ami igazából nem is romlott el. De sokkal jobb így mint kihangosítást kapcsolgatni. Nálad is valami program okozhatja. Jó keresgélést
-
zoleeno1
veterán
1: H960A
2: Románia
3: 2016.03.08
4: 5.1.1 V10d-EUR-XX (ezzel az az érdekes, hogy sehol sem láttam még pl kdz formában, csak a "c"-t, de nekem gyárilag ez van)
5, 6: sehogy nem frissítettem még, ezzel vettem.Egyébként OTA-n nekem sem dobja még fel a 6.0-t. Szerencsére "kihangosítós bug"-om sincs.
-
-
stemplar07
őstag
Hi
1,impedancia adpter
[link]2,Poweramp alpha-build-700
[link]3, ISO2DSF (ez az ami SACD-ből DSD-t gyárt így nem kell mountolni az SACD isot)
4, Audio-technica ATH-MSR7 , nekem bevált Zárt füles , semmi minőségi problémám nem volt vele , gyönyörűen nagy dinamikával szól, nem túlzó basszusokkal (mint a DrDre beat) de masszívabb , mint a ATH-AD900x , ami inkább finomabb nyílt hangzást ad ..
5, rippeni nem nagyon szoktam ( kivéve az SACD-t DSD-be ), inkább download.. :-) amúgy jó fülessel a Pwamp 700 + high+impedanciatrük.. egyértelműen hallani ,hogy a DSD szebb tisztább ..64GB+128GB elfér sok abból is .. :-)
6, külső erősítő Pioneer VSX-923 sztereóban szépen szól a V10-el, de a DSD-t és Flac-ot is lejáttsza a Popcorn Hour A-410 -is , és kényelmi okokból inkább azt használom ..
-
k5.20
senior tag
Üdv,
nem akarlak megbántani, meg becsülöm a lelkesedésed, de egy nyomorult OTA-frissítés miatt szerintem nem éri meg ekkora hűhót csapni.
ITT látható, hogy mikor, mire adtak ki frissítést.Annyira azért nem bonyolult a készüléket a pc-re kötni és futtatni azon keresztül a frissítést.
Általában pedig az OTA után - a rutinos androidosok már tudják - elkerülhetetlen nyomni egy hard-reset-et...
-
stemplar07
őstag
:-) azért még használom a V10-et :-)) , .. kiegészíteném:
1 , pweramp alpha ,must wanted !
2 ,high-gain (extenderrel, impedancia trükk )ezekkel egy jó fülessel hallani kell :-) a különbséget ..
A HeadFi szerint még mindig a legjobb a hanga, jobb mint a G5+B&O dac, vagy HTC 10
((az nco....e tele van sacd-vel amit kiválóan lehet rippelni DSD-be azt is érdemes kipróbálni ..)
Lassan vennem kell egy újat, amíg lehet kapni :-) -
zoleeno1
veterán
Szerintem nincs erre "spéci lehetőség", megírod logout cikként, szólsz egy modinak, ha jónak látják beteszik nulladik hsz-nek. De ez nem 100, asszem így megy
Üvegfóliára: Én is használom, de az ilyen pár száztól ezer forintig vackoktól a jó ég óvjon. A Nillkin 9H+ már jó szerintem, nekem is az van. Pl: ebay
-
Én mindig flac-ben rakom föl a 24 bites cuccaimat. Mivel ezeket én veszem föl Cubase-ben 24 bitben (főleg dob-basszus alap meg szinti/gitár-kíséretek koncertekre -, és fontos a minél élethűbb minőség, sosem konvertálok, nem akarok bevállalni semmiféle esetleges veszteséget.
A tárhely kérdését pedig megoldottam egy Samsung 128 Gb-os SD-vel. Eleve mp3-ból 50 Gb felett tartok állandóan a telefonon, úgyhogy ez amúgy sem volt kérdés.
Egyébként nagyon elégedett vagyok a zenei minőséggel, egyértelműen tisztábban, jobb térrel szólnak a dolgok, mint az előd telefonon, vagy bármi máson eddig. -
Ixion77
addikt
Gyors, valós tárhelyméret, olcsó, V10-zel általam tesztelve tökéletesen működik (zárójelben a V10-zel mért sebességadatok):
Netac P500
64Gb 3500Ft (írás 86 Mbps / olvasás 26 Mbps)
128Gb 8800Ft (írás 71 Mbps / olvasás 22 Mbps)
Szállítás kb. 2 hét.Én a 128-asat használom, és másolás ügyben a konvertálás nélkülre szavazok. Jó fejhallgatón akár hallható is lehet a különbség, de rossz fejhallgatón is felesleges a minőséget rögtön forrásszinten rontani... (Persze a Trabant is elvisz A-ból B-be, és mindenkinek akinek van az is, joga van úgy dönteni hogy inkább azzal akar utazni.)
-
-
k5.20
senior tag
Csak az utolsó bekezdéshez:
A Slim Armor elég robosztus. G2-höz vettem anno, de kár volt, nagyon más vasat csinált belőle...
A Thin Fit is túl lóg elöl az üveg fölé, talán kicsit többet mint 1 mm.
Nekem van rajta az általad linkelt tempered glass, de asztalra téve még így sem ér le a kijelző.Inkább megszokásból vettem meg ezt a tokot, az izzadt tenyér és a hideg vas kapcsolatától ijedtem meg kicsit...tény és való, hogy tok nélkül a legszebb.
Üvegem sem volt soha, most is a határon vagyok, hogy leszedjem, mert nekem a linkelt típus nagyon gyűjti a zsírt...állandóan opálos, homályos. Az az érzésem, hogy ennyire talán az eredeti üveg sem gyűjtené...
-
Aryon87
félisten
Egy ilyen részletes leírás után kicsit irigykedem G4 tulajként
Mivel volt alkalmam megnézni élőben is, már látásra megvett, de a lehetőség sajnos nem adott.
Az MM-ben kiállított darabok (G4, G5, V10) alapos megnézése után azt mondhatom hogy a G4 eltörpül emellett, a G5 meg szinte ronda a másik 2-höz képest.
Én amúgyis szeretem a minél magasabb számok, annál jobb teljesítmény (ahogy PC esetében is), és ez a teló a zenei képességek mellett tud pluszt adni. (nem vagyok egy nagy zenezseni, de a G4 esetében a QB3 füles és egy Tone Infinim közt is van különbség, pláne ha a Poweramp is rajta a telón)
Kíváncsi vagyok ennek az utódja hova tudja fokozni ezt.
2017-ben meglátom mik a lehetőségek: újabb Vxx vagy G6Bocsánat az OFF-ért, de ez a bő iromány megfogott
-
Ixion77
addikt
Nekem ez az első telefonom, amelyre nem raktam komoly tokot, mert ez kellően ütésálló magában is. Valamint nehezebb is az átlagnál, így komolyabb tokkal már zavaróan nehéz. Az elejére raktam egy edzett üveget, hátulja cserélhető, az oldala viszont karcolódik mivel fém. Ennek megelőzésére én egy ilyen egyszerű vékony átlátszó TPU tokot raktam rá.
-
E2E4
aktív tag
Módosítom: Előző hozzászólásomban "H961A": helyett H960A.
Feltételezem, hogy bitmad is a Magyarországon beszerezhető és a fórumon is előforduló modellekre célzott, és a H960A-t kérdezte. (Én csak másoltam a kérdésből a típusszámot.)
Köszönöm Taci listáját, és azt is, hogy felhívta - közvetve - erre a figyelmemet.
ronaldo: a dual SIM-es 64 GB-os.
Bár feltételezem, hogy az amerikai kérdés költői, de a válasz is az: igen, mindenből többet (jelen esetben kétszer annyit) kapnak.babosmiki:
Ezek szerint ezt is javította az LG a G4 óta. Első hozzászólásomban a lista tovább bővül:
14. dual SIM-es verziónál vezeték nélküli töltés nem lehetséges -> ez megoldott
-
Taci
addikt
Köszönjük (én mindenképp
) a részletes leírást!
Amúgy ezeket találtam még (mert rá akartam kérdezni a H960-as verziókra is, aztán rájöttem, előbb megnézem keresőben
) :
LG V10 H900: AT&T
LG V10 F600L: LG U+ (Korean carrier)
LG V10 F600S: SK Telecom (Korean carrier)
LG V10 F600K: KT Corporation (Korean carrier)
LG V10 H901: T-Mobile
LG V10 H961N: Dual Sim International
LG V10 VS990: Verizon
LG V10 H961: Single Sim International (NO 4G LTE IN THE US) (gondolom, ez az általad is említett H961A)
LG V10 H960A: Factory GSM Unlocked International ModelÉs ez utóbbi kettőt (főleg az elsőt: ugyanaz a verzióneve, mint a Dual Sim International-é) kétkedve fogadom:
LG V10 H961N: Hong Kong version
LG V10 H962N: China version, no play store. -
m@xsys
senior tag
Jo reszletes es hosszu iras.
Varom a folytatast.
A v10 utodja kellett volna legyen az uj G5. Sajnos a mostani G5 nekem bazari.
A v10 egy best buy keszulek, mondom en aki iPhone-t hasznalok es a rendszer fogvatart
Ezzel a telefonnal es egy igen jo fulessel (Akg ugyan jar alapbol hozza) minosegi lehet a zenehallgatas -
sixpak
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest