Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a köszönöm-öt.

tothak fóumtárs:
Mivel a TIR alján írtam, hogy "ha szeretnéd valamivel kiegészíteni, akkor vesd fel azt a topikban és a közösségben megvitatjuk!" így haragnak helye nincs, s amúgy sem lenne.
Akkor vitassuk, ahol esetleg szükséges:
Dura Skin: nem találtam én sem egyértelmű utalást az öngyógyításra. Esetleg valaki tesztelte már? (Úgy tudom, a G2 flex-nél volt öngyógyító anyag, de az meg nem ezzel a megnevezéssel.) Ki tudja ezt?
nem a leggyakrabban használt 5 alkalmazás jelenik meg, hanem a legutoljára használt 5
Amit írtam, "Az 5 leggyakrabban használt app piktogramja, használtsági gyakoriság szerinti sorrendben."
Egyre gondoltunk, de tény, hogy tisztábban is fogalmazhattam volna, mert amit írtam, félreérthető. Javítani fogom.Továbbá nálam a 2,5 óra SOT a jellemző, de fontosnak tartom megemlíteni azt is, hogy max 8 óra üzemidővel.
Amit írtam: "Ez csak és kizárólag a felhasználó szokásaitól függ. Felhasználói visszajelzések alapján, tipikusan hozza az okos telefonos átlagot, amely használattól függően 2,5 - 6 óra kijelző idő."
Az üzemidőt is fel lehetne tüntetni, de erről a fórumban nem érkeztek visszajelzések, tehát legyen a te 8 órád az alsó határ, de mi legyen a felső? Nekem egyszer 4 nap volt az üzemidő, a SOT-ot meg sem néztem. Ez így most jelentheti a felső határt? Nem hinném. Mert hogy közben volt 2 nap repülő üzemmód is. Akkor miket vegyünk még bele a ebbe az elég szubjektív vizsgálódásba?
Persze vitassuk meg, csinálhatunk olyat, mint pl. más topikokban, ahol üzemidő/SOT (és még milyen használati tényező?) screenshotokkal tűzdelik tele a topikot. Ha kéri itt a nép, felőlem legyen úgy. Nép?
polraizált napszemüveget használok: most próbáltam ki. Ez szerintem is technológiai sajátosság. Reprodukáltam az imént a "hibát":
a.) bent szobában,
b.) kint árnyékban,
c.) kint tűző napon.
Hát' ez szerintem távol áll a torzulástól. A karakterek szépen olvashatóak, csak van egy "fátyol" a kijelzőn, amely minél világosabb a háttér, annál számottevőbb. És ugye csak és kizárólag a 90 fokban elfordított készülék esetén. Szerintem még a "high-price" kategóriás Apple termékeinél is így van. Lehetséges, hogy csak néhány kijelzőnél jobb valamivel a helyzet, pl. az általad említett G3-nál. De ezt nem írhatom be a FAQ-ba a "Van a telefonnak ismert gyártási vagy használat közben jellemzően előforduló hibája?" kérdésre, csak akkor, ha a többi ilyen IPS kijelzővel rendelkező készülék tesztjénél is megemlítik.Android wear eszközt (Moto 360 1st gen): szintén nem érzem azt, hogy ez V10 specifikus hiba lenne. Mint írtad, más telefonnál is így van, tehát könnyen lehet, hogy a Moto-nál, vagy az alkalmazott BT technológiánál van a gubanc. Ezt le kellene tesztelni.
A többi kiegészítéseket fel fogom tüntetni, az elírási és értelmezési hibát javítom majd, amint lesz rá lehetőségem.
(Ahogyan koxx fórumtárs utalt az időre, már a javítások is (PhotoShop, CorelDraw, text) több időt fognak igénybe venni, mint "20 perc"... Az összefoglaló írásának, grafikai és képi szerkesztésének az idejét meg inkább meg sem említem...) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő