Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• E2E4

aktív tag

válasz tothak #1891 üzenetére

Köszönöm mindenkinek a köszönöm-öt. :K

tothak fóumtárs:
    Mivel a TIR alján írtam, hogy "ha szeretnéd valamivel kiegészíteni, akkor vesd fel azt a topikban és a közösségben megvitatjuk!" így haragnak helye nincs, s amúgy sem lenne. :)

Akkor vitassuk, ahol esetleg szükséges:

Dura Skin: nem találtam én sem egyértelmű utalást az öngyógyításra. Esetleg valaki tesztelte már? (Úgy tudom, a G2 flex-nél volt öngyógyító anyag, de az meg nem ezzel a megnevezéssel.) Ki tudja ezt?

nem a leggyakrabban használt 5 alkalmazás jelenik meg, hanem a legutoljára használt 5
    Amit írtam, "Az 5 leggyakrabban használt app piktogramja, használtsági gyakoriság szerinti sorrendben."
    Egyre gondoltunk, de tény, hogy tisztábban is fogalmazhattam volna, mert amit írtam, félreérthető. Javítani fogom.

Továbbá nálam a 2,5 óra SOT a jellemző, de fontosnak tartom megemlíteni azt is, hogy max 8 óra üzemidővel.
    Amit írtam: "Ez csak és kizárólag a felhasználó szokásaitól függ. Felhasználói visszajelzések alapján, tipikusan hozza az okos telefonos átlagot, amely használattól függően 2,5 - 6 óra kijelző idő."
    Az üzemidőt is fel lehetne tüntetni, de erről a fórumban nem érkeztek visszajelzések, tehát legyen a te 8 órád az alsó határ, de mi legyen a felső? Nekem egyszer 4 nap volt az üzemidő, a SOT-ot meg sem néztem. Ez így most jelentheti a felső határt? Nem hinném. Mert hogy közben volt 2 nap repülő üzemmód is. Akkor miket vegyünk még bele a ebbe az elég szubjektív vizsgálódásba?
    Persze vitassuk meg, csinálhatunk olyat, mint pl. más topikokban, ahol üzemidő/SOT (és még milyen használati tényező?) screenshotokkal tűzdelik tele a topikot. Ha kéri itt a nép, felőlem legyen úgy. Nép? :)

polraizált napszemüveget használok: most próbáltam ki. Ez szerintem is technológiai sajátosság. Reprodukáltam az imént a "hibát":
    a.) bent szobában,
    b.) kint árnyékban,
    c.) kint tűző napon.
    Hát' ez szerintem távol áll a torzulástól. A karakterek szépen olvashatóak, csak van egy "fátyol" a kijelzőn, amely minél világosabb a háttér, annál számottevőbb. És ugye csak és kizárólag a 90 fokban elfordított készülék esetén. Szerintem még a "high-price" kategóriás Apple termékeinél is így van. Lehetséges, hogy csak néhány kijelzőnél jobb valamivel a helyzet, pl. az általad említett G3-nál. De ezt nem írhatom be a FAQ-ba a "Van a telefonnak ismert gyártási vagy használat közben jellemzően előforduló hibája?" kérdésre, csak akkor, ha a többi ilyen IPS kijelzővel rendelkező készülék tesztjénél is megemlítik.

Android wear eszközt (Moto 360 1st gen): szintén nem érzem azt, hogy ez V10 specifikus hiba lenne. Mint írtad, más telefonnál is így van, tehát könnyen lehet, hogy a Moto-nál, vagy az alkalmazott BT technológiánál van a gubanc. Ezt le kellene tesztelni.

A többi kiegészítéseket fel fogom tüntetni, az elírási és értelmezési hibát javítom majd, amint lesz rá lehetőségem.
    (Ahogyan koxx fórumtárs utalt az időre, már a javítások is (PhotoShop, CorelDraw, text) több időt fognak igénybe venni, mint "20 perc"... Az összefoglaló írásának, grafikai és képi szerkesztésének az idejét meg inkább meg sem említem...)

• koxx

MODERÁTOR

LOGOUT blog

válasz tothak #1891 üzenetére

Polár napszemüveg+lcd kijelző minden esetben ezt eredményezi ha 90 fokot forgatsz a kijelzőn. Ez a polár lencse működési elve miatt van.

Új hozzászólás Aktív témák