- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Pont ezt akartam írni, hogy viszonylag olcsón meg lehet úszni, mert nem annyira nép telefon, nincs rá rakat főzet meg root xda-n
ettől függetlenül minden tiszteletem a tiéd E2E4, hogy bevállalod a nyitó hsz megírását
(#1808) E2E4: "A V10-en lévő gyári fólia is jól bírja addig, amíg megérkezik a megrendelt" - Háááát... nem tudom, ezt már többen írtátok... vagy az enyémen volt más, vagy nem tudom mi lehetett, de ami az enyémen volt, az pár nap után annyira karcos lett, hogy rossz volt nézni... Pedig vigyázok a cuccaimra, nem volt ütve-verve.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 91%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest