Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • E2E4

    aktív tag

    válasz bitmad #1516 üzenetére

    H961N: 64 GB flash memória, 2 SIM (dual standby), rádiónál felvételi lehetőség, hivatalosan nem támogatja a B20 (800 MHz) LTE frekvenciát (rootolás után mókolható bele), EU-ban nem forgalmazott, így nincs is rá hivatalos LG garancia (csupán bolti "no komment" kategóriás)

    H961A: 32 GB flash memória, 1 SIM, rádiónál felvételi lehetőség nincs (vélhetően EU-s szerzői jogok miatt), tudja a B20 (800 MHz) LTE frekvenciát, EU-ban forgalmazott, van rá hivatalos LG garancia 1 évig, személyesen is lehet vinni az LG központ márkaszervizébe

    A tulajdonosok majd megírják, hogy a 2 SIM-es telefonban is lehet -e "mókolni" wireless töltést? (G4-nél ez nem volt lehetséges, mert a 2. SIM helyén lett volna a wireless töltés helye.)

    Már írták korábban a fórumon, jómagam is tisztelettel kérdezem a rezidens fórum tagokat: ilyen, és ehhez hasonló, visszatérő, eddig nem teljesen kifejtve megválaszolt kérdések tisztázására, nem lenne célszerű az oldal tetejéről lenyíló összefoglalót írni?
    A G4-es topikban ezt Stauffenberg készítette el, elég szakszerűen.
    A "De, csináld meg te!" válaszokra bátorkodom előre válaszolni: még nincs ilyen telefonom, de az első írásomban is kifejtettem, hogy azért vannak eltérések a G4 és V10 között is. Ráadásul az ide újonnan betérőktől nem is várható el az, hogy a G4 csínját-bínját ismerjék. Főleg az audió képességek élveznek a V10 esetében specialitást, ami más (alap kiépítésű*) telefonnál még téma szinten sem jön elő.

    *A G5-nél a "Hi-Fi barát modul" külön vásárolható opció.

    [ Szerkesztve ]

    SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)

Új hozzászólás Aktív témák