- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grecky
senior tag
válasz
rejtettlampa #12822 üzenetére
Akkor elnézést, egy picit túlreagáltam ezt.
-
Grecky
senior tag
válasz
rejtettlampa #12809 üzenetére
Helyesbítek akkor:
Telekomban vett készülék (T-s gari papírral), remélem megnyugodtál.Szerintem azért érthető volt, hogy mit értek függő alatt, ezt a kukacoskodást részedről meg betudom a melegnek.
Én segíteni járok ide, tapasztalatokat megosztani, nem pedig kötekedni, próbáld meg te is, nem fog fájni. -
FeZ...
aktív tag
válasz
rejtettlampa #12818 üzenetére
Köszi :-)
A T-nél anno a Motorola Defy ilyen volt. :-) Abból mindenki függetlent kapott.
-
szemesi69
addikt
válasz
rejtettlampa #12809 üzenetére
Így van, a legtöbb telekomos vásárlás független
-
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
rejtettlampa #12750 üzenetére
Szia! Ebben az esetben javasoljuk, hogy a Chrome gyorsító-tárbeli adatait töröld. A folyamat elvégzéséhez, lépj be a Beállítások- Alkalmazások kezelése menüpontba és a Chrome alkalmazást megérintve találod az „Adatok törlése” /Gyorsítótár törlése/ opciót. Az opció megérintésével törölheted az applikáció adatait. Ha további kérdéseid lennének, írj nekünk bátran. Szép napot!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
rejtettlampa #12338 üzenetére
Így nekem se jut eszembe más megoldás most :/ csak a factory reset.. hangerő fel és power gomb alatt.
-
Tfeco24
csendes újonc
válasz
rejtettlampa #12338 üzenetére
Rejtettlámpa
Gyári beállítások visszaállítása!! Én is jártam már így. Még a beállítások menüt se tudtam megnyitni. A vissza állítást is csak a három gombos módszerrel tudtam elindítani. -
alientroy
csendes tag
válasz
rejtettlampa #10621 üzenetére
Akkor a fifát viszi?
-
Anonymus95
senior tag
válasz
rejtettlampa #10197 üzenetére
Mikor frissítettél B391-re előtte vagy utána volt factory reset?
Na, hát ma is tanultunk valami újat. Az animáció sebességét ne állítgassuk el
-
rejtettlampa
tag
válasz
rejtettlampa #10196 üzenetére
Nos, kipróbáltam a dolgot. Nem segített az optimalizáció bekapcsolás, sőt csináltam rendszer optimalizálást és az sem. A hiba ugyanúgy fennáll! Azt vettem észre, hogy csak a belső memóriánál van ez a gond! Ha kártyáról törlök valamit, akkor azt azonnal lereagálja a rendszer és a megfelelő szabad helyet írja ki. Ja a hiba nem csak a file kezelőben mutatkozik meg, hanem a beállításokban lévő memória és tárhely menüben is rossz értéket mutat a belső tárhelynél!
-
turikcsaba
csendes tag
válasz
rejtettlampa #10192 üzenetére
próbálj meg egy rendszeroptimalizálást csinálni a telefonkezelő alkalmazásban, miután letörölted a file-t. vagy ha esetleg valami nem gyári fájlkezelőből törölted, akkor lehet, hogy "lomtárba" rakja először. (az asus file kezelője is azt hiszem pont ilyen)
-
boogiemano
tag
válasz
rejtettlampa #10083 üzenetére
pedig gyonyoruen sut a nap - felul
(kiforditva mindenki rozsaszin)
-
reddevil1975
csendes tag
válasz
rejtettlampa #10081 üzenetére
ha a nap felé forditod és normálról átváltasz akkor lehet észrevenni
-
Anonymus95
senior tag
válasz
rejtettlampa #10057 üzenetére
Esetleg factory reset, ha valami gond lenne, de ha a nélkül is rendben van, akkor jó használatot!
Nekem ma is 5 óra 40 percet vitt akksiról kijelzőidőben
nekem kifejezetten jól teljesít! Elégedett vagyok!
Betű típus hiba valóban van..de én már megtaláltam azt a betűttípust, amit használ a Huawei..ha kicseréled másra akkor nem lesz ilyen gond sem
Ha valakinek kell erről több infó, beszélek!
Egy-két felhasználói felülettel kapcsolatos dolog van még esetleg... egy-két helyen animáció esetleg...Illetve a fényerőcsúszkánál még találtam hibát. (Azt hittem tökéletes lett, de még nem) lassan ahogy húzod fel a csúszkát, a csúszka vége előtt egy picivel egy nagyot emelkedik hirtelen a fényerő..nem is lehet köztes értéket beállítani. Automata ki van kapcsolva szóval nem kavar be.
Illetve továbbra is hiányolom a gyors alkalmazásváltást a négyzet gombbal. De ez már csak amolyan függő hiányosság lesz...nem igen tetszik vissza. -
AthlonXP
őstag
válasz
rejtettlampa #10055 üzenetére
-
AthlonXP
őstag
válasz
rejtettlampa #10047 üzenetére
A P9 drága lenne egyelőre, a P9 lite meg "csak" 720p-s és a Z után már nem mondanék le a FHD-ról, így maradna a P8. Telekomtól, új előfizetéssel a max 40k-s kategóriában, tesztek alapján ezt láttam legjobbnak. Jövő hét végéig még él a karácsonyi, kamatmentes hitel akció, azért gondoltam erre.
Nagyon gondolkodom a cserén, bár a mostani Z-vel is elégedett vagyok.
A Huawei-t nem ismerem, milyen rajta most a gyári 6-os android, jól megy, mikre kell figyelni ennél a modellnél? -
Anonymus95
senior tag
válasz
rejtettlampa #10027 üzenetére
Nyugodtan lehet frissíteni B321-ről B370-re, de factory resetet lehet nem baj, ha nyomsz majd utána (inkább előtte)
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
rejtettlampa #10025 üzenetére
Szerintem nem mert egy független EU-s telód van szintén független B321-es firmwarrel ( az ez előtt található szám: C432 jelöli a nyugat-közép európai független verziót, telekomos meg a C150 általában) , és a B370es rom szintén C432-es független teljes verziós stabil kiadás, szóval a B321-edhez képest tulajdonképpen csak frissítés és hibajavítás.
Ha nagyon szeretnéd és félsz hogy valami nem sikerül akkor végigjárhatod a hosszabb utat is, de az szerintem csak a Telekom-os kártyafüggő firmware-eseknek kell kell, meg főleg ha már Android 6-os Telekomos firmware van fent nekik, akkor még vissza is kell roll back-elniük Android 5-re . Szóval nekik mindenképpen csak az az út a járható mivel a Telekom nem adott ki azóta sem frissítést a kártyafüggő Android 6-os romjához, szóval jól megszívatja ezzel az ügyfeleit akiknek függő telefonjuk van, de esetedben szerencséd van és sokkal egyszerűbben megoldható a tovább frissítés.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
rejtettlampa #10014 üzenetére
Arra nem is fog érkezni. Telekomos ROM, így frissítési kört kell csinálni.
B300 Rollback rom. letöltöd, feltelepíted. Majd B170 és a Vendor/Custom mappában lévőt is! Majd megvárod míg OTA-n megjön a B200 (vagy lehet most már a B210) majd arra kézzel felteszed a B370-et. (Ha OTA-n jelez utána valamit, felteheted, de valszín nem fog már jelezni) Végül a B390-es romot leszeded és felteszed azt is, ha a legfrissebbet akarod. Egyenlőre pozitív visszajelzések érkeztek erről a ROM-ról, de még nem használják nagyon sokan, mert új. Pár napja jött ki.
Részletes telepítési útmutató az összefoglalóban boogiemano leírása alapján. Tömör, de részletes! Vagy egyéb lerások is megtalálhatóak még, akár tt a fórumon is. Jómagam is többször leírtam. Kérdéseddel bátran írj! -
migabi24
nagyúr
válasz
rejtettlampa #8540 üzenetére
Ez megnyugtató, én is vigyázni fogok rá, így azért jobb használni
-
vazulka2800
tag
válasz
rejtettlampa #8487 üzenetére
Köszönöm a tippet
ezek szerint külön kezeli a 2 ledet megnyugodtam hogy nincs semmi baja a makulátlan telefonomnak
Más: Hallottam jót-rosszat a 6.0-ról megéri frissíteni rá?
-
NandorHUN
addikt
válasz
rejtettlampa #7081 üzenetére
XDA-n vannak jó témák én azokat használom.
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #6909 üzenetére
Video módban nekem is ott van....(B321).
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #6906 üzenetére
Fénykép módban kérdés...
-
stnorcy
aktív tag
válasz
rejtettlampa #6865 üzenetére
Nekem ilyen van rajta.Tökéletes, nincs sem folt sem buborék és feltapadt rendesen.
3 hónapja van rajta és nem vált el sehol. -
.zSoLTi.
senior tag
válasz
rejtettlampa #6863 üzenetére
Most rendeltem nillkint. Ugylátszik ezek a 3-400ftos fóliák nem nyerők. Az előző nillkinem 2e volt, de az hiba nèlkül tapadt is. Nem volt folt meg levegő, leválás semmi.
-
nemesg86
tag
válasz
rejtettlampa #6859 üzenetére
A Tv-be is ugyan ezzel az átalakítóval van bedugva, mert hangkimenet sajnos csak ez az egy jack van rajta, de azzal működik hiba nélkül. Annyira nem fontos egyébként, csak ma telóról akartam zenélni, de feltűnt h minden szól csak a 2jobbos nem...
-
Attipapa
aktív tag
válasz
rejtettlampa #6741 üzenetére
Szó szerint így van! Nem értem miért riogatnak többen is a 6- os verzioval!
Gyorsabb simább,szerintem a színei is szebbek a MM-nek. Valahogy élesebbek élőbbek. Hangja tökéletes,a B196 -al is többször recsegett,mint a B323,de ezzel a 321a-val semmi gond.
Zolar!
Minden Androidnál előfordul egy- egy ilyen véletlen bug,mint amit mutatsz,de pont ez soha senkinek nem fog előjönni. Képtelenség,hogy valaki pont azt az appot futtatja és pont akkor nyom egy home -t. Ezt nehéz lenne újra előhoznod. Kíváncsi lennék,tudod e újra produkálni. -
Cassio1987
tag
válasz
rejtettlampa #6476 üzenetére
Igen az volt a baj, köszönöm
-
Csaszi87
tag
válasz
rejtettlampa #5548 üzenetére
Köszönöm! Ezt már 1x megtaláltam csak átsiklottam rajta (a 2G, 3G stb kiírásra koncentráltam ahogy a P7-ben volt
) Le is vettem már előtte csak GSM-re.
-
rejtettlampa
tag
válasz
rejtettlampa #5476 üzenetére
Megoldódott! A letöltéskezelőnek nem volt engedélye a mobilnethez, csak a wifi kapcsolathoz!
-
migabi24
nagyúr
válasz
rejtettlampa #5329 üzenetére
Milyen rendszer frissült?
-
ataman
aktív tag
válasz
rejtettlampa #5326 üzenetére
A frissítési napló többi részét is tudnád mellékelni? Előre is kösz!
-
miresz
veterán
válasz
rejtettlampa #4986 üzenetére
Nálam is fent van semmi gond nincs vele,szépen fut,szép grafikával.
-
Kiskutya
veterán
válasz
rejtettlampa #4968 üzenetére
Én nem játszom sokat telón de amit próbáltam az szépen akadás nélkül ment.
-
zzola
titán
válasz
1-2-t csak próba erejéig, azok szaggattak. Mondjuk a mobilos játékok nem az én kategóriám, ezért is nem érdekel, hogy milyen is benne a GPU...
-
pepetech
őstag
válasz
Dungeon hunter 5 elindul de olyan lassan tölt hogy csak na. A note 4 laggos szar volt de a játékok szépen futottak rajta.
-
mrptomi
csendes tag
válasz
Én is sokat játszom komolyabb játékokkal,nincs vele semmi probléma.
-
theo_76
aktív tag
válasz
rejtettlampa #4852 üzenetére
Múlthéten csütörtökön. Pénteken válaszoltam, és reagáltak is, hogy továbbították az adataimat.:-)
-
theo_76
aktív tag
válasz
rejtettlampa #4809 üzenetére
Akkor az én lennék. :-)
Tisztelt Ügyfelünk!
Örömmel szeretnénk tájékoztatni, hogy a korábban zajló szoftver tesztelésünket illetően a részletes visszajelzéseiért szeretnénk megajándékozni.
Kérjük ennek érdekében írja meg számunkra az alábbi adatait:
Teljes név, telefonszám, e-mail cím, pontos postázási cím.Előre is köszönjük!
ÜDVÖZLETTEL ,
HUAWEI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT -
zzola
titán
válasz
Muhahahaha!
Én 1,5 hete írtam nekik, hogy nem szeretnék már béta teszter lenni. Ki is vettek a programból, csak b200-ig frissül a készülékem...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
A k*rva anyjukat..
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
rejtettlampa #4559 üzenetére
Itt a védett alkalmazások listában az emui-s levelező hogy hogy nincs benne?
Nálam az a tünet, hogy ha le van téve a teló, akkor nem jelzi a maileket, ahogy kézbe veszem és megnyomok egy gombot, akkor rögtön megjönnek.
Hol lehet a megoldás?
-
pepetech
őstag
válasz
rejtettlampa #4559 üzenetére
Pacsi a zacsidra !
-
Richie86
senior tag
válasz
rejtettlampa #4508 üzenetére
Én kb. 2-3 havonta egyszer, max kétszer fogom használni, mert ritkán megyek hosszabb/számomra ismeretlen útvonalon, úgyhogy szerintem ilyen intenzitás mellett pár évet csak kibír
De ha csak egy évet bírna, ennyi pénzt akkor is megér -
Richie86
senior tag
válasz
rejtettlampa #4481 üzenetére
Nagy köszönet a tartó tippért
Én is akartam egy olcsó autós tartót, és így az igazi, hogy valaki már tesztelte, akinek ugyanolyan telója van, mint nekem
Be is rendeltem egyet -
pepetech
őstag
válasz
2 év ilyet használok és baja nincs
igaz én 1500-ért vettem telefonos boltban de nagyon jól bírja.
-
miresz
veterán
válasz
Amíg meg nem süti a nap egy-kétszer,és magától el nem pattanik a szorító. Tavaj nyáron 2 ilyen ment a kukába.
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
rejtettlampa #4479 üzenetére
v5 Eddig nem győzött meg senki a hozzászólásával, hogy feljebb lépjek.
-
nemesg86
tag
válasz
rejtettlampa #4465 üzenetére
Köszi, de közben megtaláltam, de lenne mindjárt egy másik kérdésem...google névjegyeket használok, 5.0nál be lehetett állítani, hogy csak a telefonszámmal rendelkezőket jelenítse meg, na azt itt nem találom és így elég ronda...
-
Promi
aktív tag
válasz
rejtettlampa #4239 üzenetére
Nincs kizárva, de azért szólhattak volna mi?
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
rejtettlampa #4232 üzenetére
Írj már rájuk lètszi, hogy kellene a vègleges mindenkinek! Köszi
-
Richie86
senior tag
válasz
Korrekt és gyors kiszolgálás!
Valaki egyébként tudja/sejti, hogy a frissítések T-s verziói mennyit szoktak késni?
Csak azért kérdem, mert az én P8-am T-nél vásárolt, B196 ROm van rajta, de abszolút nem vagyok az a "telepítgetős" fajta, szóval most nem akarom feltenni a B170-et, B200-at, hogy majd legyen sima 6-os frissítésem... Mivel a jelenlegi lollipoppal sincs semmi bajom, megvárnám amíg majd jelez a telefon, hogy "kispajtás, frissíthetsz"
De mivel Telekomos ROM-om van, így gondolom ez később lesz, mint a független telók esetében. -
migabi24
nagyúr
válasz
Nem semmi
-
ataman
aktív tag
válasz
rejtettlampa #3708 üzenetére
Köszi, nekem is gyanús volt. Este ráfordulok a témára az ügyfélszolgálatnál.
-
pepetech
őstag
válasz
rejtettlampa #3676 üzenetére
Az vicces hogy a leírásban ott van, hogy nem lite kell neki de képes a lite verzióról feltölteni fotót
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3671 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3667 üzenetére
Szerintem későn kaptak észbe, hogy a v6 miatt felesleges köröket futnak az 5.1.1-gyel...
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3665 üzenetére
Még a Samsung S6-ra sem érkezett meg, szóval nincsenek elkésve. Mondjuk LG G4-re már a szolgáltatósak is megkapták..
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3663 üzenetére
Igen, azt írtam, amit írtál. Jó a v6, de még is csak béta. Én addig nem teszem vissza, amíg nem lesz belőle stabil...
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3660 üzenetére
Visszatértem a B200-ra, mert v6-tal a munkaidő végéig sem húzta az akkumulátor...
Egyébként meg minden esetben B200-ró OTA-n frissítettem v6-ra.... -
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3653 üzenetére
Az alkalmazásokban a frissítő gyorsítótárát ha törlöd, majd a frissítés menü alatt kikapcsolod a frissítés opciót, akkor sem jelez...
-
Akos_h
tag
válasz
rejtettlampa #3649 üzenetére
Nálam se, de képet sem jelenít meg és azt írja a letöltések száma 0.
Szerintem ez az új EMUI-ra készült és azért nem engedi. -
migabi24
nagyúr
válasz
rejtettlampa #3649 üzenetére
Nálam se jön B196
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
rejtettlampa #3564 üzenetére
Én még nem..
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3246 üzenetére
Értesítési központban is ki kell kapcsolni, akkor felül a sávon nem jelez, a beállítások ikonon meg akkor tűnik el, ha az alkalmazás (frissítő) adatait törlöd és letiltod, utóbbi csak újraindításig marad úgy.
(#3248) Promi
Aki jelentkezett v6 teszternek, azoknak a B200 jelzi a B313 elérhetőségét...
-
Promi
aktív tag
válasz
rejtettlampa #3247 üzenetére
Szerintem most próbáld meg felrakni a full B200 -at. Most már szoftveresen is tudod indítani a beállítások frissítés menü alatt. Mert nem volna szabad a B200 alatt jeleznie, hogy van frissítés, mert nincs még. Ja és szintén full wipe.
-
csenki180
csendes tag
válasz
rejtettlampa #3229 üzenetére
Ha kérdezhetem miért mentél vissza v6-ról? Csak azért kíváncsiskodnék mert nekem semmi bajom nincs vele sőt inkább pozitív véleményem van róla
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3238 üzenetére
Beállítások/Alkalmazások/ EMUI frissítőt kilövöd és már nem is jelez...
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3229 üzenetére
Igazán nincs mit!
-
rejtettlampa
tag
válasz
rejtettlampa #3222 üzenetére
Nah... B132 fent van!!!
Jöhet az OTA B200!
-
Promi
aktív tag
válasz
rejtettlampa #3222 üzenetére
Igen + home videók képek ami fontos stb
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3215 üzenetére
Oké. Először azt gondoltam, hogy csak a B200-at lehet feltolni a B313 után, de nem.
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3213 üzenetére
SD-re dload mappában legyen az update.app, készülék kikapcs, utána hangerő fel és power gomb kombinációval indíts!
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3202 üzenetére
Ha az IP ugyanaz, akkor lehet nem az eszközzel van a baj...
-
reddevil1975
csendes tag
válasz
rejtettlampa #3200 üzenetére
Most próbáltam lehet tölteni mindkét romot a hiba nálad van
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3194 üzenetére
A B170 nekem nem indult el 3 gombossal, a B132 igen hang fel+power gombbal, utána OTA B200...
Befejeztem a v6 tesztelését! -
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3190 üzenetére
A rollback-re nekem a B132 felment simán!
-
csiziktomi
senior tag
válasz
rejtettlampa #3186 üzenetére
Próbáld meg hogy a hangerő fel és a bekapcsoló gombot nyomod csak.
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3186 üzenetére
Frissítés menüből nem tudod indítani? Ugye a v6-ban hiányzik az az opció, a rollback-kel nem került vissza?
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3166 üzenetére
A lényeg a lényeg!
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3161 üzenetére
Ha .zip-et akartál flashelni ROM-ként, akkor nem úgy tűnik, hogy elolvastad...
Még jó, hogy nem lehet elrontani így a készüléket, a programozók mindenre gondoltak...Kérdezni persze lehet...
(#3162) jano_77
Ha zavar a szolgáltatós bootanimáció, meg az eltávolítható appok illetve nem szeretnél a v6-ra sokat várni (bár az is lehet, hogy Telekomnál hamarabb kiadják), akkor lehet romot cserélni.
Művelet nem veszélyes, de persze csak saját felelősségre mehet!Akkuidőre meg keress rá, vannak tapasztalatok bőven..
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3159 üzenetére
Ha vetted volna a - standard - fáradságot és elolvastad volna az összefoglalóban levő linket, ahol Móricka módon van leírva mit hogyan kell csinálni, akkor most nem kellene itt görcsölnöd...
-
Promi
aktív tag
válasz
rejtettlampa #3155 üzenetére
Talán rosszul töltődött le a rollback file.Próbáld meg innét letölteni: GRA-L09 Rollback-Datei B300
Aztán a B200 Full
Majd rakd a memóriakártya főkönyvtárába így néz ki: dload/UPDATE.APP
Teló kikapcs 3 gombos indítás, és ha megint meg akad akkor passz. Elvileg jónak kell így lennie. -
Richie86
senior tag
válasz
rejtettlampa #3108 üzenetére
Érdekes! Nálam is volt egy bug, amikor 3 napos volt a telefon, többször totál befagyott, amikor viber-en egy kapott fényképet akartam megnyitni, újraindítás orvosolta csak... Meg is ijedtem, de azóta nem csinált ilyet, így elkönyveltem Viber hibának.
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #3106 üzenetére
Csak bejövőnél...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
rejtettlampa #3102 üzenetére
Igen! Köszönjük visszajelzését, Ön megnyerte a Bluetooth hangszóró egyikét!
Vicceltem, nem írtak semmit..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
rejtettlampa #3092 üzenetére
Nem lett olyan hosszú! Állj vissza szerintem.. Stabilabb..
-
grozikiki
csendes tag
válasz
rejtettlampa #2931 üzenetére
Bizony. Pedig direkt rákérdeztem az 5.1-re, erre azt válaszolták egyszerre a 6-ot kapjuk egyből. Csak a 2016-os év nagyon hosszú.......
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
rejtettlampa #2875 üzenetére
Igen, köszönöm!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
rejtettlampa #2873 üzenetére
Igen.. aztán szúrd ide a linkeket!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
rejtettlampa #2871 üzenetére
Esetleg feltöltenéd teljes méretben a képeket?
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #2849 üzenetére
Ahhoz képest, hogy FB-on milyen részvételi feltételeket hirdettek meg, köszönő viszonyban sincsen a leírtak a valósággal...
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #2809 üzenetére
ok.
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #2807 üzenetére
v5-ön jó volt, v6-on nem...
-
theo_76
aktív tag
válasz
rejtettlampa #2651 üzenetére
Nekem szép simán megy, pedig a kezdő képernyőt is lecseréltem a Next Launcherre. Amit eddig láttam, elég sok dolog változott, ami pl nagyon lényeges, hogy be lehet korlátozni a programok jogait, gyorsabban kezeli a telepítést, eltávolítást. Nagy segítség a beállításokban, hogy már keresni is lehet. Nekem a tárcsázó, és a névjegyek megjelenítése nem megy rendesen. A tárcsázónál a kereszt név van elől független a névjegyzék beállításaitól.
-
zzola
titán
válasz
rejtettlampa #2649 üzenetére
Hogy mennyi szabad memória van, engem nem zavar, sosem nézem.
Döcög? Még béta... -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
rejtettlampa #2604 üzenetére
Nekem sem.. Akik csak és kizárólag a Huawei Device Hungary-nál regisztráltak, azok közül jött valakinek OTA frissítés, vagy csak azoknak, akik a német oldalon jelentkeztek vagy letöltötték az XDA-ról..?
-
ahoysnot84
csendes tag
válasz
rejtettlampa #2578 üzenetére
jelentem fent van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk dokkolókat
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest