- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Kiskutya #10812 üzenetére
Dettó, Én sem sza...odok frissítéssel. Jó ami OTA jött legutóbb. Hibátlan.
Van egy nem frissítős kérdésem.
Nálatok is egyre kevesebb a szabad RAM minél több időt tölt el a telefon ki/be kapcs nélkül? Ha kiürítem a RAM-ot akkor sem a kezdeti 1,8-1,9Gb szabad RAM van, hanem napokkal később már csak 1,2-1,3 és ki tudja mennyi lenne hetekkel később.
-
Shade45
senior tag
válasz
Kiskutya #8389 üzenetére
Megint egy új verzió szám???
Kíváncsi vagyok, hogy újabb-e, mint a 370-es (annak ellenére, hogy a verzió szám kisebb).
Ezt a verziót reklámozta a Huawei a facebook oldalán néhány hete, csak most OTA-n is elérhetővé vált?
Én feltettem a T-s telómra a 370-et, eddig jobbnak tűnik, mint a régi 196-os (asszem ez volt a verzió száma).
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Kiskutya #4135 üzenetére
Hát ez elég sokmindentől függ.Ezt így nem igazán lehet megmondani.Egy kicsit több információ kéne.De az biztos,hogy ennek a készüléknek brutál jó az üzemideje.Pedig nincs valami brutál nagy akkumulátor benne.
A fentebb emlegetett G4 pl a közelébe se ér.(akkumulátor terén)
Nem is értem,hogy lehetett egy szinten említeni vele. -
lalyoska
tag
-
Richie86
senior tag
válasz
Kiskutya #2429 üzenetére
Remélem én is kihúzok vele 2 évet, mert párom már megőrül, hogy évente cserélem a telefont (sőt most 4 hónap után váltottam)
Igaz, ez az első ilyen komolyabb telefonom, eddig inkább alsó középkategóriás androidos telefonjaim voltak, meg most legutóbb egy WP-s. Viszont az óra napi használatban nekem nem annyira nagy durranás, azt hittem jobban bejön majd. De mindegy ingyen volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest