Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Érdekes már lassan 2 éve használom és soha semmi gondom nem volt vele még egyszer nem raktam újra a rendszert és mindig megvártam amíg magától frissít. Ezért nem nézek másik telefon után pedig megtehetném hogy lecserélem de minek amikor minden úgy megy ahogy kell....
hmm...
-
Kiskutya
veterán
T336-ra reggel jött meg 390-es frissítés.
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz csipszikutya #12747 üzenetére
Nálam még hasonló esetek se fordultak elő! Nekem magától ajánlotta fel a 6-ot és még resetet se csináltam. Már lassan 2 éve tökéletes minden.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz Grecky #10810 üzenetére
Egyetértek! Nem is értem miért kell szarakodni ezekkel a romokkal. Nekem a 336 végű van amit magától ajánlott fel az előzőre és érdekes nálam minden tökéletesen működik. Nem recseg a hang, nem merül gyorsan, nem fagy, egyszerűen csak használom és minden megy ahogy kell!
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Nálam is van mindkét telefon 1-2 nap után én nem vettem észre hogy a p9 lite lassabb lenne hiába csak 2g ram bár ez később amikor jobban belakja az ember a telefont elő jöhet. Az ujjlenyomat olvasót és azt hogy a 9 lite-ra kijön a 7-es droid mindenképp az előnyére írnám.
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz csipszikutya #8574 üzenetére
Képviselőként dolgozom elég sokat vezetek én is azt vettem észre, hogy munka közbe sokkal jobban merül.
hmm...
-
Kiskutya
veterán
-
Kiskutya
veterán
Nálam se a hisuite se a hicare alkalmazás nem kinálja fel a frissitést t196-ra.
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Nézem, hogy cserélgetik itt össze vissza a romokat az emberek, nem is értem én gyári t196-al használom nyugodtan és boldogan. Eszembe nem jutna, hogy lecseréljem ha minden ugy müködik ahogy kell, ezért is félek ha kijön a 6 nehogy elbasszák...
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz rejtettlampa #4968 üzenetére
Én nem játszom sokat telón de amit próbáltam az szépen akadás nélkül ment.
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Nem tudom mi lett e telefonommal de eddig este 8-ra 20% alá ment az akku, pár napja meg kb ugyanolyan használat mellett 50% fölött van. Semmit nem változtattam.
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Kíváncsiságból megnéztem a képernyőidőt, nálam jelenleg 4:13 és 22%-on van az akku ez nemtom jo e?
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz .zSoLTi. #2956 üzenetére
Gyári t196 van fent és szoftveresen semmi gáz nincs ezzel a telefonnal. Az sp után az volt a furcsa hogy minden ugy működik ahogy kell és gyorsan! Egy napig volt az hogy gyorsabban merült a szokásosnál de valószínű hogy valamelyik alkalmazás kavart be mert helyreállt.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz molacika91 #2945 üzenetére
Én szintén sp-röl váltottam és a másik kiszemelt nekem is a g4 volt. A p8 mellett döntöttem és eddig nem bántam meg. Az sp után egy álom lesz neked a p8!
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz Ferenczi Áko #2586 üzenetére
Megnéztem én is nekem telekomos 196-al 49000 pont.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Hali! Az lenne a kérdésem hogy mennyire sérülékeny a telefon hátlapja? Érdemes rá tokot rakni vagy bírja normál használat mellett? Nagyon szép tok nélkül.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Hali! Mai naptól én is p8 tulaj vagyok telekomos ajándék órával. Remélem jól járok vele!
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Hali én sem tudok dönteni! samsung g s6 vagy lg g4 vagy huawei p8...... tud valaki segíteni?
hmm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Witcher topik
- MIUI / HyperOS topik
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest