Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Pont van tapasztalatom, hisz majd egy hete használom. Ezért nem értem miről beszélsz. Nem érzékeltem eddig semmi bug-ot, hiába jött frissítés... se előtte, se utána. Az emui-hoz képest pár funkció hiányzik vagy másképp van, de igazából nagy gondok nincsenek vele. Annyi van, amit írtam. De lehet,hogy te vagy megint kötekedős hangulatban, ahogy azt néha már tapasztaltuk.
Vagyula meg Svájcban van azt hiszem. Ezért nem fordít már.
Na, jó hétvégét.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Kértétek,hogy írjak tapasztalatot, hogy a Xiaomi Redmi Note 3 Pro milyen a P8-hoz képest.
Néhány dolog pár nap után:
- A P8 kamerában egyértelműen sokkal jobb.
- Akkuban egyértelmű a Xiaomi előnye... több, mint két napot bír.
- Fülhallgatós hangminőségben és FM rádióban valamivel jobb a Xiaomi. Külső hangszórót használva szerintem a P8 kicsit jobb volt.
- Az EMUI kiforrottabb a MIUI-nál, annak ellenére, hogy sok a hasonlóság a két szoftver között.
- Frissítést illetően a Xiaomi sokkal jobb.... 4 napja van meg, tegnap este jött a második !!! frissítés, amely javításokat tartalmazott. Szóval foglalkoznak vele.
- Hátrány még, hogy egyenlőre nincs B20, így pl vodásoknak a 4G szívás lehet. De épp ma olvastam,hogy lehet szoftveresen engedélyezik és lesz, de egyenlőre nincs.
- P8 -ra két év gari van, a P9-re már három év.... a Xiaomira 1 év.
- Alap, hivatalos szoftvernél a Xiaomiban nincs magyar nyelv és mint tulaj nem is tudod tartózkodási helynek Magyarországot választani. Én épp cseh vagyok.
- 32Gb belső memória, 2 sim-es lehetőség, bővíthető memória az egyik sim kárára, ebben a Xiaomi jobb.
- Van újlenyomat olvasó, ami hibátlanul és nagyon gyorsan oldja fel a telót...ez k.rva jó! Megkockáztatom,hogy az előző iPhone 6-osoménál is gyorsabb.Annyit tudok mondani, hogy vannak dolgok amiben az egyik jobb, a másik meg másokban erős. Kinek mi fontos, azt tudja jobbnak ítélni. Én nem bántam meg a cserét.
Egy dolog zavar igazán... hogy mivel 5,5 colos, bal kézben fogva a hüvelykujjam nem éri el a vissza gombot.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Közben én is jelezném, hogy búcsúzom a csoporttól. Tegnap elvitték a P8-am. Jó volt, szép volt, de egy visszautasíthatatlan lehetőségem volt Xiaomi Redmi Note 3 Pro -ra.
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz moszabolcs #7825 üzenetére
mobile.hu@mail01.huawei.com és/vagy ugyfelszolg@mail01.huawei.com
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem egy ideje a B321 elfelejtett töltőn az értesítés LED villogni. Valamelyiknél akkor is villogott, de bizonytalan vagyok, hogy nem-e a B323-nál. Nálatok hogy működik?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Igen, átvariálták, de szerintem előnyére. Legalábbis sokáig használtam ezt, aztán visszatértem kis időre a B200-ra és azt sz.rabbnak éreztem.
Aztán ott a fejlesztői lehetőségeknél is van egy két újdonság, ami veszettül hiányzott B200-alatt. Pl. hogy erős napsütésnél lévő fényerő ráerősítést ki lehet kapcsolni, ami engem rohadtul idegesített.
Értesítéseknél az appnál is legyen beállítva, hgoy zárképernyőn is jelenjen meg az értesítése. Plusz magazin feloldásnál ugye kapcsoljuk be,hgoy értesítések bekapcsolhatják a kijelzőt.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem tegnap B321 alatt olyat csinált, hogy nem zárt le a képernyő... 10 perc után is ott világított a kijelző, még a képernyőzár se kapcsolt be. Egy restart után helyre állt és azóta nem csinálta.
Amúgy a B321 hibátlan. Összeadtam, kivontam és a végén több előnye volt a használatának, mint a B200-nak. Amúgy így, hogy a B200-ra helyi frissítéssel tettem fel és nem wipeoltam, teljesen hibátlanul mennek a témák is, meg ezt a tegnapi dolgot, illetve a szar fotókat leszámítva különösebb bajom nincs is vele.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Nálam napok óta egy tökéletes v6 ketyeg.
A receptem: B170->OTA B200->B321a helyi frissítés menüponttal... wipe nélkül.
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Én ma kellett B200 alatt csináljak videót... hát olyan egy élettelen, színtelen fost csinált szép napsütéses időben, hogy el vagyok keseredve.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Nem tudom, hogy eszlelteteke, de a spanyol huawei oldalrol eltunk a B200/as rom.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Ma eljottem kulfoldre es nem állt át az itteni hálózatra a b321. Manuálisan kellett beállítanom...
-
-
V.Stryker
nagyúr
Igazán csinálhatnánk egy B200 vs B321 pro és kontra listát.
-
-
V.Stryker
nagyúr
XDA-n elérhető egy főzött rom a P8-hoz. Valakinek van bátorsága kipróbálni?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem a 323 volt fent tegnapig és az nagyon jól bírta aksival.
Ma reggel feltettem a holland 321-et, ami tök ugyanaz, mint írtam, mint a bulgár.... és b+ a k.rva téma még mindig nem megy. Neeeem értem...A 323-nál amikor a téma alkalmazást elindítom, akkor tök ugyanilyen, hogy csak a telón lévőket mutatja...majd ha kicsit várok, akkor bejön a többi menüpont is az online témákkal. Itt meg nem... Nem mintha olyan fontos lenne, csak idegesít,hogy nem stimmel.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Most olvasom, hogy Hollandiában elindult OTA-n a frissítés... B200-ra B321....
-
-
V.Stryker
nagyúr
Na B321a-B300-B200-B321a.... végig toltam és a helyzet ugyanaz. Anyjuk p.csája. Felteszem a B323-at vendor nélkül... az lesz.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Na feltettem a b321a-t. Nálam is előjött, hogy a swiftkeyt nem tudom alapértelmezett alkalamazássá tenni... Plussz nem mutat témákat sem, csak amik a telón vannak.
Letöltési lehetőség sincs.Ötlet a megoldásra?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Persze, hogy igaz. De az időtényező, hogy mikor, az nem mindegy. Amúgy meg nézd meg az iPhoneokat. Mikor az iPhone 6-ot vettem, akkor az valamiért egy pár hónap múlva drágább lett. Plusz nézd meg, hogy az iPhone használtan is hogy tartja az árát... és nézd meg,hgoy egy androidos bármilyen szar hogy tartja ahhoz képest. Elárulom...sehogy.
De az apple nem is b.ssza le a saját telója új árát hónapról hónapra.[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
Engem is zavar, hogy - szerintem a magyar képviselet - direkt rontja a telefon értékét,hogy minél többet eladjanak és produkálják a gyár fele a számokat. Amikor én vettem, azt hiszem 126 körül vettem, egy fülessel. Két hét múlva már olcsóbb volt és TB2-őt adtak mellé. Örültem veszettül...
Aztán hónapról hónapra olcsóbb és olcsóbb egy egy éve se megjelent (pár hónapja ez még igaz volt) készülék.
Szóval elértéktelenítik a telefont. Amúgy a készülék rendben van. A garancia rendben van. Ennek ellenére kapják be.Én azt döntöttem el,hogy a büdös életben nem veszek drága telefont. Az aliexpressről rendelek 40k-ért egy ilyen tudású akármilyen kínait, amit egy-két év múlva kidobok és jöhet a következő. Nem fogom idegelni magam,hogy a még ki se fizetett készülékem már szart se ér és egy eladhatatlan vacak.
-
-
V.Stryker
nagyúr
B323-nál Chromeban miért nem tudok fájlt belinkelni? Tarhely engedélyt megadtam, restart is volt..
-
-
V.Stryker
nagyúr
Ma Playről frissült a Huawei Backup. Végre patentül működik.
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Valakinek van már tapasztalata, hogy B321-re a b321a-t érdemes-e feltenni vagy ugyanaz?
-
-
V.Stryker
nagyúr
A b321 ha fent van, akkor wipeot lehet csinalni recoverybol?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van arra ötlete valakinek,hogy B321-nél miért zaklat mindig, hogy válasszak beviteli módot? A swiftkey fent van, az összes többi ki van kapcsolva, de bármennyiszer bármilyen programban írni kell valamit, ott van,hogy válasszak beviteli módszert...
-
-
-
V.Stryker
nagyúr
Most a B321 hol érhető el? Az összefoglalóban lévő link nem múkodik.
UPDATE! - Most olvasom a huawei-info -n, hogy a huawei megerősítette, hogy a B321 az első hivatalos 6.0-os verzió. Elsőre csak a beta tesztben résztvevők kapják meg.
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
válasz csiziktomi #4802 üzenetére
Meglett közben.
Valaki a v6-ban lévő EMUIs email progi apk-t meg tudná osztani?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Próbálok visszatérni B200-ra, de a linkelt verzió hibával elszáll a legelején 3 gombos módszerrel próbálva. Küzdöm le a B196-ot, de két napot ír rá...
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz migabi24 #4698 üzenetére
Hiába használom az emui-s levelező progit, csak akkor csipog a telefon hogy email jött, ha kézbe vettem és megnyomtam egy gombot.... akkor viszont azonnal.
Mondjuk az is hozzá tartozik, hogy van amikor meg rendesen jelzi. Igazából össze vissza.
Viszont az akku az nagyon komolyat változott pozitív irányba a 6-al.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Így egy ját v6 után nem is tudom milyen tapasztalatot mondjak.... jónak jó, az akku is jobban bírja, különösebb hiba sincs leszámítva a levelező hektikus frissítési szokását. Mégis van egy kis kiforratlanság érzésem vele kapcsolatban, ami úgy az össz használatból jön le, de kiemelni nem tudnék semmit. Igazából valahol azon a határon van, hogy motoszkál bennem,hogy visszategyem a B200-at, de annyira nem sz@r, hogy rá is vegyem magam.
[ Szerkesztve ]
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz rejtettlampa #4559 üzenetére
Itt a védett alkalmazások listában az emui-s levelező hogy hogy nincs benne? Nálam az a tünet, hogy ha le van téve a teló, akkor nem jelzi a maileket, ahogy kézbe veszem és megnyomok egy gombot, akkor rögtön megjönnek.
Hol lehet a megoldás?
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
6.0 alatt hogy alakul nálatok a ram használat? Nekem 5.1 alatt 1,75 volt szabad, de 6 alatt meg már csak 1.4 körül. Normális?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Muhaha, ezt ma kaptam:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük levelét.
Sajnos az automatikus hívásfogadásra nem tudunk megoldást javasolni. Nem teszteltük még a harmadik fél által nyújtott alaklamazásokat, illetve gyárilag hiányzik a készülékből ez a funkció.Az új android 6.0-ás szoftver verzió 2016 tavaszától lesz elérhető a készülékét illetően.
ÜDVÖZLETTEL ,
HUAWEI ÜGYFÉLSZOLGÁLAT-
-
V.Stryker
nagyúr
Ebben a 6.0-ban hol találom a hívás beállításokat?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Valakinek nincs feldropboxolva az új rom? A linkelt német huvej oldalról 2 napot ír, mint letöltési idő...
-
-
V.Stryker
nagyúr
Szóval a szlovák 6-ot nyugodtan feltehetem? feltehetően ugyanazt kapjuk mi is?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest