- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitaqo
senior tag
válasz
szemesi69 #13581 üzenetére
Van egy Huawei Y5II telefon a családban. Feldobta, hogy jött egy 37,7MB frissítés. Viszont amikor frissítek, akkor csak loopol, hogy kérdés... ellenőrzés és nem csinál semmit. Gondoltam frissítem PC-ről, ha van hivatalos gyári PC/USB szoftver hozzá, viszont olyat nem találtam. A HiSuit-ot is próbáltam PC-ről, de csak a PC programot tudom frissíteni vele.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
szemesi69 #13464 üzenetére
Erre gondoltam csak igazából. Wifi, Bluetooth, hálózat, akksi.. ezekről hallottam a P8 lite-nál. (Én csak hallottam, nekem nem volt ilyen készülékem. Sőt..Huawei márkájú telefonom is ez a P8 az első.) Tény, nem jön elő minden készüléken, de úgymond tipushibának mondható. Lehet csipiszkutya asszonykája pont egy ilyen miatt szenved. De lehet hogy ott tényleg pont egy olyan terület van, ahol a Telekom nem úgy fedi le.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
szemesi69 #12108 üzenetére
Nekem így volt szervizben és ezzel nem baszakodtak, bár igaz, hogy B390el kaptam vissza a telefont...
Erre nem tudok mit mondani, lehet, hogy tudták ök is, hogy lehuzás már amit csinálnak és inkább hagyták az sw-t a francba?! Bondjuk nem érdekel, utálom öket ettöl függetlenül... -
csipszikutya
senior tag
válasz
szemesi69 #11730 üzenetére
mostani asszonynak P8 lite van és ö is ezt mondta, hogy fujj, neki nem kell a 6os droid mert igy rossz, ugy rossz ésatöbbi. megnéztem, 6on van de ö abba a tudatba éli minden napjait, hogy 5ön van
btw nekem jobban bejött az 5, de még "tesztelgetek" 6on milyen most még -
-
Anonymus95
senior tag
válasz
szemesi69 #10895 üzenetére
A garancia nem vész el!
Szinte mindenki aki itt van már a független legújabb ROM-ok valamelyikét használja és nem egy szervizesünk is volt már. Sosem volt említve, hogy garanciával kötekedtek volna és fizetniük kellett volna..emellett volt már tapasztalatom ilyennel. Igaz SONY volt és Telenor, de egyszer sem szóltak ezért. Hidd el..ezért nem vész el a garancia. Sőt, még rootal sem.
Nem kell visszatenni és tényleg nem lesz gond abból, hogy felteszed a B392-őt pld.
Pláne ha mondjuk a kijelző vagy a gombok hibásak..ahhoz meg végképp semmi köze annak hogy mi van a telón.
A CM vagy most már Lineage, BL nyitás, recovery csere már nem igazán ajánlott mert valóban garancia vesztést okoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Revolut
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest