- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
-
Szabcsizz
őstag
válasz
theo_76 #4845 üzenetére
Azért majd írd meg mit kaptál,hogy irígykedhessünk.
Más..skacok nektek rendesen működik a Messenger?Nekem olyan szinten fos,hogy azt szavakba önteni nem lehet.Állandóan kifagyasztja a telefont,de olyan szinten,hogy csak a resi segít.Én nem tudom,hogy a fejlesztők mit művelnek vele,de ez már a kopasznak is hajmeresztő..
-
zzola
titán
válasz
theo_76 #4533 üzenetére
Erdekes. Minap en is rahuztam a 317-est 317-re, rendesen vegigfutott. Mondjuk en SD-rol inditottam..
Egy apro hibat en is talaltam. Nekem ugy van beallitva a billentyu, hogy minden leutesnel rezegjen. Ha minden alkalmazast bezarok, majd inditom a tarcsazot, akkor gombnyomaskor nem rezeg. Ha nyomok egy home gombot, majd visszalepek a tarcsazoba, akkor utana mar rezeg ha beutom a szamokat. Ha bezarom a tarcsazot, akkor megint indul elolrol, hogy nem rezeg leutesnel...
-
theo_76
aktív tag
válasz
theo_76 #3990 üzenetére
Írtam a Huaweinek hogy én is benne vagyok a béta tesztelők között, és hogy hogy nem kaptam még frissítést... Ezt írták vissza:
"Tisztelt Ügyfelünk!Köszönjük levelét, érdeklődését.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy jelenleg még nem áll rendelkezésünkre hivatalos információ a B317-es béta frissítés elérését illetően. Amint lesz ezzel kapcsolatban információnk, akkor azt a hivatalos weboldalunkon fel fogjuk tűntetni.Megértését előre is köszönjük!"
Ez azért eléggé érdekes.
-
zzola
titán
válasz
theo_76 #2990 üzenetére
Ha mondjuk Telekomnal veszel valamit, van online elerheto garancia jegyed. Ha beviszed T-hez (ez a vasarlas helye), akkor talan a bena T-s ugyintezo beveszi toled a keszuleket papir nelkul is, talan o is hozzafer a pdf filehoz.
De ha valaki papir nelkul eladja a keszuleket es az illeto a Telemaxhoz viszi, akkor nyema garancia, nem latjak a T-s adatbazist.
Remelem ertheto... -
ahoysnot84
csendes tag
válasz
theo_76 #2670 üzenetére
ha csinálok beállitásokon belül egy gyári visszaálítást akkor a szoftverhez is hozzányúl és alapra rakja vagy csak a alkalmazásokat meg egyéb adatokat törli?
6.0 van fent és szeretném kipucolni a telot kicsit mert miota megvan féléve lassan nemvolt kipucolva.
csináltam egy biztonsági mentést mindenről (képek, névjegyzékm alkalmazások) azzal nem lesz gond vissza rakni. -
-
Pazolini
senior tag
válasz
theo_76 #1986 üzenetére
Köszi, azért teszek rá (egy próbát)
Szerintetek erre a gorilla üvegre érdemes üvegfóliát venni?
Meg mondjuk egy aluminium bumper keretet?Nem lesz kicsit trampli tőle a telefon? Nem felesleges aggódás így védeni?
Ha nem:
- létezik olyan flip tok, ami bumperestül befogadja a készüléket?
- van valami olcsó hely itthon, ahol beszerezhetőek ezek, vagy paypallal vagyem az ebayről (gari nuku) ?Bocs a sok kérdésért!
-
zzola
titán
válasz
theo_76 #1682 üzenetére
Amit tudsz, azt rosszul tudod. Ez nem egy propaganda fórum, ahol csak éljenzés meg istenítés van! Bárki megoszthatja a tapasztalatait, lehet az jó és/vagy rossz is. Tudom, hogy az itteni kommentjeim nem segítenek senkin sem, legfeljebb kétszer meggondolja az olvasó, hogy akarja-e ezt a készüléket. Én csak megosztottam a tapasztalataimat, ha nem tetszik, ne olvasd el, problem solved!
-
zzola
titán
válasz
theo_76 #1680 üzenetére
Én szidtam, nem ő! Amit egyébként jogosan tettem! Én végfelhasználó vagyok és nem teszter. Sőt, béta teszter sem vagyok. Állítólag ez a készülék a felső kategóriában indult-állítólag.
Nyilván más készülékek rendszereiben is vannak hibák, de nem ilyenek. Meg egyébként is kit érdekel, hogy máshol mik a hibák?
Persze lehet jelezni a gyártónak, de az arra fordított idő pont annyival több, mint amennyit arra szerettem volna fordítani. -
ataman
aktív tag
válasz
theo_76 #1605 üzenetére
A mozgásvezérlés az tiszta sor, de ez elvileg úgy van kitalálva, hogy vezérelni is lehet néhány dolgot az ablakon keresztül. Pl. a megjelenített óra sablonjai között lehet váltogatni, zenelejátszót lehet kezelni, plusz a hívást fogadni, elutasítani. Mint itt az eredeti Huawei tok bemutatójában (1:16-tól).
Egyébként érdekes, hogy a tokot teljesen vissza a telefon mögé hajtva is bekapcsolódik ez a smart, kis ablakos felület!
-
zzola
titán
válasz
theo_76 #1498 üzenetére
Mint írtam, egy készüléket nem csak a ház, az alkatrészek minősége határozza meg, hanem a szoftver is legalább ilyen fontos! Én egyetlenegy android rendszerrel sem találkoztam még, ahol ez gond lett volna...
Besétálsz a Lidlibe, a 12k-s Alcatel tudja, a 120k-s állítólagos premium készülék meg nem.
Azért elgondolkodtató, nem?
Minek kellene használnom appot, amikor a rendszer ezt alapban nyújtja? Jah, ez egy Kínai csoda, bocsánat...Egyébként a B196-os telekom romban aktívak a mezők, de hiába állítom át, semmi nem változik...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest