- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaszi87
tag
Sziasztok!
P7 tulajként olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy megéri-e P8-ra cserélnem? Nyilván aki használta már mind kettőt az jobban tudja.
A specifikációs különbségekkel tisztában vagyok, inkább a felhasználói élményre vagyok kíváncsi, h nyújt-e annyival többet az árához képest, és pl a kijelző képe szebb e mint a 7-é? Meg igazából a kamerája érdekel, hogy minőségben csinál e olyan képet legalább mint a 7?
Félre értés ne essék, nagyon elégedett vagyok a telefonnal, azért is maradnék Huawei vonalon, csak mivel, hogy lassan kijön a "P9" az lentebb fogja nyomni a P8 árát és most még talán jobban el lehetne adni a 7-et. -
Csaszi87
tag
válasz migabi24 #5261 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Tudom, hogy a P7 kb a P8 Lite-al azonos kategória. Néztem azt is mikor vásároltam, de azért döntöttem a P7 mellett, mert annak full HD a kijelzője. Ez után akkor a P8 megfelelő ugrás lenne? Úgy kb. 2 évig használnám.
Szabcsizz:: Szép álom, de sajna arra egyenlőre nem telik
-
Csaszi87
tag
Sziasztok! Mától én is P8 tulaj vagyok
Pár gyors kérdés: Előlapi fóliát tetettem rá azonnal a telefonra, de hátlapit 2 helyen sem tudtak adni mondván, hogy osztott a hátulja és nem is nagyon lehet rá kapni max vágatni. Tudtok rá esetleg hátlapi fóliát, vagy marad a tokos megoldás?
Ha már tok, abból milyen választék van, nektek milyen van pl? Ki milyenre esküszik?
Sajnos Telekomos a telefon így tele van általam fölösleges T-s appokkal, ki lehet ezt gyomlálni valahogy, vagy csak a Root segít?
Egyenlőre ennyi, köszi a segítséget!
-
Csaszi87
tag
Köszi az infot! Használtan vettem, fél éves. Lehet, hogy gyárilag volt rajta fólia csak leszedte a volt gazdája, mert karcos volt. Az biztos, hogy full karc mentes a kijelzője, azért is fóliáztattam le gyorsan.
Hátlapi fóliával akkor mi a helyzet, nem lehet rá kapni külön tényleg?Még arra kíváncsi lennék, hogy az értesítési sávot lehúzva, hogy lehet változtatni a parancsikonokat? Mert a P7-nél lehetett, de itt még nem találtam...
Promi:
A pálinkán már túl vagyok, de iszom még 1 sört így este itt mindenki egészségére és a telefonomra!Majd igyekszem átolvasni az összefoglalót minél előbb és a fórumot is nagyjából.
-
Csaszi87
tag
válasz rejtettlampa #5548 üzenetére
Köszönöm! Ezt már 1x megtaláltam csak átsiklottam rajta (a 2G, 3G stb kiírásra koncentráltam ahogy a P7-ben volt ) Le is vettem már előtte csak GSM-re.
-
Csaszi87
tag
válasz debcamp #5549 üzenetére
Szomorú dolog... Ha esetleg úgy volt állítva a telefonod, hogy minden képet tölt fel azonnal felhőbe akkor jó esély van rá, hogy a "kedves" tolvaj csinál magáról 1-2 se..gfit,profi wanted képnek, de ha van annyi esze h csinál 1 gyári beállítások visszaállítást akkor ez esélytelen...
-
Csaszi87
tag
Nálatok, hogy muzsikál a készenléti idő? Most én 2G-n, napi kb 1 óra wi-fizéssel és pár app telepítéssel, kb 10 perc telefonálással úgy számolom h 50%ra esik 1 nap töltés után. Szóval lehet, hogy ki tudom ügyeskedni a 2 nap készenlétet, bár ez még neccesnek tűnik. Ez jónak számít? Egyébként nekem a B196 van még rajta, EMUI 3.1 és 5.0.1 Android.
-
Csaszi87
tag
válasz bexinho23 #5948 üzenetére
Azt a 6db sim-en lévő névjegyet mentsd le vagy írd le valahová ha nincs benne a telefonon lévő névjegyek között. Majd a telefon névjegyeket exportáld át a sim-re. Majd a simről importáld be a telefonba. Felül íratod az egészet és láss csodát csak a telefon névjegyek maradnak
Én még azzal nem vagyok tisztában h mi alapján cserélgeti fel a neveket, mikor hívnak akkor tökéletesen kiírja, de mikor a telefonkönyvben keresgélek mind fordítva van.. Erre valaki tud valami okosat? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Csaszi87
tag
[Megérkezett a telekomos frissítés!]
Bocsánat ha már mindenki tudja!Nagy bajom van: Ma telefonálás után csak úgy "eldobta" a sim kártyát a telefon, nem látta. Csak 5x ki-be vevéssel és újraindítással sikerült megcsinálnom, most épp jó. Múlt héten is csinált iylet 1x, de akkor 1 újraindítás megoldotta a problémát. Most jobban megijedtem, mi lehet a gond? Lehet sim kártyát kéne cseréltetnem mert ez vágott és már elég régi is...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest