- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
Attipapa #7908 üzenetére
Én mondjuk Németországban lakom, évi 3-4 alkalommal látogatok haza, szóval engem annyira hidegen hagy a B20... Igazából itt észre sem vettem sosem hogy épp milyen hálózaton van a telefon, pedig már volt B20-at nélkülöző telefonom. De nekem mindig gyors volt a net, szóval sosem foglalkoztam ezzel. Persze MO-n vidéken ahol nincs 3G ott eléggé bukó ha EDGE-n kell tökölni, szóval aki ott él annak tényleg nem való B20 nélküli telefon. Nekem nem hiányzik.
pepetech:
Szerintem neked mákod van, olyan telefonod van amin egyenesen van rögzítve a kijelző. Az enyémben valami oknál fogva van egy kis hullám, amit egyébként sosem vettem volna észre ha nem rakom rá az üveget. Persze ez nem hiba, és nem lenne indok arra hogy gariztassam. De ha üveget akarok rá tenni akkor nagy szívás.
DJosef:
Szerintem kedden vagy szerdán megérkezik, majd írok hogy milyen.
-
DJosef
őstag
-
zzola
titán
válasz
Attipapa #6747 üzenetére
"Zolar!
Minden Androidnál előfordul egy- egy ilyen véletlen bug,mint amit mutatsz,de pont ez soha senkinek nem fog előjönni. Képtelenség,hogy valaki pont azt az appot futtatja és pont akkor nyom egy home -t. Ezt nehéz lenne újra előhoznod. Kíváncsi lennék,tudod e újra produkálni."Hol itt a v6 vagy bármilyen rá utaló kifejezés?
Lehet írsz esszét,csak kár, hogy mellé zagyválsz pár sort, mondatot...így magyarázhatod magadnak, hogy megértsd...:-))))))
-
DJosef
őstag
válasz
Attipapa #6580 üzenetére
Akinek fent van a 6.0 és olyan ikon témát használ ahol az időjárás alkalmazás ikonja mutatja a hőmérsékletet, annak frissít rendesen, vagy mindig csak akkor ha elindítja az alkalmazást?
A másik gondom, hogy a speciális beállítások / akkumulátor kezelő / védett alkalmazások között nem szerepel az időjárás alkalmazás.
-
törölt tag
válasz
Attipapa #6446 üzenetére
A többi gyártó is egyre jobban távolodik a stock droidtól, szóval nem is nagyon lesz más választás. Vagy ha megoldott, akkor custom ROM.
Meg a feltörekvő Kínai márkák.
LG is kivágta az UX5 -ből az alkalmazás menüt.
Nekem sokkal szimpatikusabb megoldás. Bár bevallom nekem is idegen volt "x" évvel ezelőtt, de nagyon megkedveltem az összes vonásával.
Szerk.:
Nem kifejezetten Neked szól, hanem a témának. -
DJosef
őstag
válasz
Attipapa #6299 üzenetére
Részben igazad van, én például sohasem cserélgettem a "romokat", illetve root-olni sem root-oltam. Ennek legfőbb oka, hogy olyan készülékeim voltak aminél ez kivitelezhetetlen volt. (Lumia 800, 730, Blackberry Z10) A P8 előtt egy Meizu M2-m volt, de ott sem éreztem késztetést rá.
Szóval amennyire engem nem mozgat, másnak biztos ennyire számít.
Ha már szóba került a 6.0, én személy szerint egyetlen egy olyan funkciót, vagy újdonságot sem tudok mondani ami miatt nagyon várnám.
Egy tisztességesen működő adatforgalom számlálónak mondjuk örülnék ahol a fordulónapot is lehet állítani.
Ismeretségi körbe egyébként van olyan készülék ami márciusban megkapta a frissítést, OTA-n, és ráadásul Telekom függő a készülék. Ez is elgondolkodtató.
-
DJosef
őstag
-
törölt tag
válasz
Attipapa #6223 üzenetére
Igen. Akkor van gáz, ha szoftveresen makkan meg, vagy a hardveres probléma hatással van a bekapcsolásra, hálózati csatlakozásra.
Szerk.:
Meg érdemes meggyőződni arról telepítés előtt, hogy lehet adott esetben downgradelni a ROM -ot.Szerk.2.:
Egyébként hivatalos béta teszten kapott béta ROM -ra nem vonatkozik régiós korlátozás, mivel azt OTA -n kapod azonosító alapján. -
törölt tag
válasz
Attipapa #6221 üzenetére
Ez a Huawei álláspontja. Akkor is, ha Magyarországon hivatalosan nincs közzétéve a ROM, de azonos szolgáltatós. Pl. Román Voda.
Alapjaiban nem nagyon foglalkoznak vele, de megtagadhatják a garanciát. Tehát el is veszik a garancia. Ez megmakkant, hardver hibás telefonnál elég necces dolog.
-
elszabi
tag
válasz
Attipapa #6202 üzenetére
Reggel csináltam egy resetet, de még nem hívott senki így még nem tudom megmondani, hogy az megoldotta-e a problémát. Valószínű amúgy, hogy nem fogja.
Amúgy a "másik" oldalon semmit nem hallani a recsegésből. És hát nekem is csak akkor tűnik fel, ha engem hívnak, mert én alapban voip-ot használok, az meg tökéletesen működik.
Remélem, lesz javítás hamarosan, nem csak visszavonják a frissítést és akkor hosszú ideig semmi.
rObika8802: Még, ha meg is lenne a jelszó vmi file-ban, olyan kódolás lenne rajta, hogy azt te nem fogod ebben az életben visszafejteni.
-
csipszikutya
senior tag
-
djbelo
senior tag
válasz
Attipapa #5442 üzenetére
"Nincs veszteni való,nyugodtan próbálgathat mindenki"
Ez azért így nem teljesen igaz!
150eft-os telot azért nem mindenki romolgatja sza.... Abban is biztos vagyok, hogy az összefoglalókban sem hiába van mindenhol írva, hogy "csak saját felelősségre" Egyébként is felesleges is, hisz rég volt ilyen jó készülékem,amit csak tölteni kell.
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
Attipapa #4153 üzenetére
Tök igazad van. Bírjon ki egy napot úgy h ne kelljen töltőre raknom és csinálja meg amit akarok. Nem a telefon napi töltése dobja meg a villanyszámlámat. Egyébként másfél nap az átlag. Ebbe bőven belefér egy egész nap, egy buli estére és a hazaérkezés valamikor reggel.
-
zzola
titán
válasz
Attipapa #4153 üzenetére
Én majdnem egyet értek veled! Kijelző idő nem mérvadó, ez tény. Bár egyesek így ítélik meg a készülékeket!
Az LG G4-et meg túláraztad! Expansys-on ~133k HUF, a P8 ugyanitt ~116k HUF...EU garanciával adják, itthon is szervizelik őket, mint ha a szolgáltatónál vetted volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Napelem
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest