- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
V.Stryker #7886 üzenetére
Az a baj, hogy sokak által javításnak ítélt dolgok alapban működnek más gyártóknál! Heti frissítések azért jönnek, mert ótvar a rom, hemzseg a hibáktól... A Xiaomi azoknak való, akik szeretnek pöcsölni a romokkal, meg hetente imádkozni, nehogy a pénteki frissítéssel nehogy elrontsanak valamit...
+ a china stable csak ami hivatalosnak mondható, többi sajnos csak tákolmány lásd xiaomi.eu és vagyuláék... -
downcore
tag
válasz
V.Stryker #7611 üzenetére
Sajnos ott azt irja, hogy a legfrissebb rom fut rajta (B323)
Anno a HiCare nekem a B323-at se kinalta fel frissitesre ezert raktam fel az egezs B323 romot a huawei oldalarol.Akkor ha a HiCare nem ajanlja fel akkor nem is tudom sehogy lefrissiteni? Hat akkor lehet marad a B196os telekomos rom downgrade
-
migabi24
nagyúr
-
törölt tag
válasz
V.Stryker #6688 üzenetére
Szerintem átalakítás alatt van, más is hiányzik.
Itt fent van többek között a B200 is. OTA és a general is.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
V.Stryker #6314 üzenetére
Ez igaz, de az iPhone más téma, eleve a rendszere nagyjából egyedi, és ott nagyon sokat nyom a latba emiatt még a sznobizmus is. (Már bocsi )
Részemről pl. bármeddig tarthatná az árát, féláron se venném meg. De a piac az ilyen. Ettől valaki különlegesebbnek érzi magát, hajlandó megfizetni a felárat érte. Az Android piacon viszont rengeteg a hal, itt ezt nem lehet így működtetni, mert egyszerűen vesznek egy másik gyártmányt akkor helyette.
Ezen kívül egy telcsit az ember nem az értéktartásáért vesz, befektetésnek. Szerintem. :-) -
djbelo
senior tag
válasz
V.Stryker #6307 üzenetére
Hát igazad van ebben, hogy nem érdemes drága telót venni, de olcsót se hidd el! 155eft-ért vettem a P8-at tavaly májusban szinte az elsők között! Fél év múlva vettem meg a kistesót a Lite-t. De az is ugyan olyan (60eft) jól működik mint ez! De az is biztos, hogy eddig sok fajta telóm volt,de ilyen szép és hibátlan még nem! Samsung, Lg, Alcatel,Sony stb..... nekem többet nem kell. A családban is szinte mindenki különböző Huawei készülékeket használ, P7, P7mini, G6, egyikkel sem volt igazából probléma. A Huawei az elmúlt 2-3 évbe nagyot fejlődőt, ami sajnos az árakon is meglátszik.
-
NandorHUN
addikt
válasz
V.Stryker #5849 üzenetére
Itt van, most épp ezeket használom: [link]
Remélem tudjátok melyik mappába kell pakolni őket.
Most nem akarom mindet visszakeresni nekem ezek tetszettek, de kb. 10 perc megtalálni őket Google-ban xda sokkal több van fent, nem P8-hoz kerestem a témákat, hanem EMUI -hez, ami elég sok telefonon van pl. [link]
-
nemesg86
tag
válasz
V.Stryker #4708 üzenetére
Akkuidő nálam pont negatív irányba változott.
v6: Gyakorlatilag 2-3alkalmazás volt a védettek között, energiahasználat intelligensre volt kapcsolva, nagy fogyasztású alkalmazások automatikus bezárása be volt kapcsolva, fényerő autó közepes, szinte minden be volt állítva amivel minimumra lehet csökkenteni a fogyasztást, kivétel wifi, mobilnet és bluetooth, ezek folyamatosan mentek és így alig bírt ki 24órát, ebből kijelzőidő kb 2 nagyon max 2,5óra volt ugyan olyan aktív használat mellett mint v5-nél.
v5: 6db védett alkalmazás, energiahasználat teljesítményen, nagy fogyasztásúak lesz@rva, fényerő autó maximum, wifi, mobilnet, bluetooth szintén folyamatosan bekapcsolva, 40óra után raktam töltőre ma reggel 4óra kijelző idővel...
Nyilván nálam volt valami gáz a v6-tal, de kétszer is újrahúztam, nem segített semmi, így visszatértem v5-re. Ha frissül OTA, adok neki majd még egy esélyt, de ha továbbra se lesz jó, akkor leragadok a lollinál...amúgy e-mail értesítésekkel ugyan így voltam. gmail-t nem lehet védetté tenni, gondol így nem folyamatos a szinkronizálás és azért csak bekapcsolásnál kaptad meg, illetve (ezt csak én gondolom) amikor kikapcsoltnál is megkaptad/tuk az azért lehetett mert attól függetlenül pl 1óránként szinkronizált...voltak jó dolgok is benne, de nekem még nem volt az igazi.
-
zzola
titán
válasz
V.Stryker #4495 üzenetére
Hangnemmel semmi gond, egyszerű kérdés volt részemről! Amíg nem zárja be a rendszer a futó alkalmazásokat - mert van még rendelkezésre álló szabad memória - addig nem is érdemes foglalkozni a szabad memória mennyiségével. Mivel sem te, sem én nem látjuk, hogy mit futtat a 6-os rendszer a háttérben, így megint csak felesleges beszélni róla....
Ettől függetlenül lehet jobb az optimalizáltság...Igazából csak azért tettem fel a kérdést, mert sosem értettem az ilyen kérdéseket. A vállalati/otthoni PC-n is többször nézed, hogy mennyi szabad memória van?
+ attól is függ az elérhető mennyiség, kinek mennyi/milyen app. fut éppen...
-
Promi
aktív tag
válasz
V.Stryker #4196 üzenetére
Közben meg találtam amire gondoltam:
Beállítások/Alkalmazások - egyebek/Hívás/ Egyéb beállítások - Telefonfiók beállítások/ Beérkező hívások fogadása
Kipróbáltam, ez nem vonatkozik az automatikus hívásfogadásra. Sajnálom.
más: (a fentebb említett Call Recorder - ACR Premium hívásrögzítő sem működik)
-
Promi
aktív tag
válasz
V.Stryker #4190 üzenetére
Ami engem érint:
1. root után SDFix futtatása (ennek root kell) és igy teljes jogú használója lehetsz a SAJÁT memória kártyádnak.
2. Titanium Backup teljes értékű használata, ezt olvasd át, hogy miket tud (nagyon hasznos).
3. Call Recorder - ACR Premium talán még ez a nagyon jó hívásrögzítő is működik, de ez még tesztelés alatt van.
És még biztos nagyon sok másnak hasznos dolgok vannak, a fent leírtakat csak engem érintenek.
AKI HASZNÁLJA A TV GO ALKALMAZÁST, Ő NE ROOTOLJON MERT NEM FOG MENNI A ROOT MIATT A TV GO -
trobi28
addikt
válasz
V.Stryker #3923 üzenetére
Nem értem a problémádat
A bukósisakon kell lennie egy gombnak (ha gyárilag került beépítésre) amivel tudod fogadni a hívást. Ha van, akkor ha vége a beszélgetésnek, akkor kéne folytatnia a zenét ahol abba hagyta, de ha nem teszi, akkor az említett gombot megnyomod egyszer, el kell kezdje lejátszani az utoljára játszott zenét.
Nekem is van a kocsiba Bluetooth fejegység. Azon meg a zene (telefonról nyomja), jön egy hívás, felveszem, a beszélgetés végén folytatja a zenét -
kmóricka
aktív tag
válasz
V.Stryker #3627 üzenetére
Akkor jó
, van egy g8asom is, az sokkal jobban bírta...persze nagyobb is az aksija, meg eleve gyengébb a szerkezet...de ott érdekes mód ilyen google szolgáltatás fos sem volt soha...nem értem..ugyanúgy lolli.., olyan gyönyörű az a készülék...,hogy gondolkodom vissza cserélem
...persze a p8 is az..és könnyebb, gyorsabb...a kamera miatt tértem át erre...de ha szórakozni fog az üzemidő esetleg ez miatt a g.Szolgáltatások miatt...akkor szomorú leszek..
Mindenestre ez megnyugtató amit írsz..
Adok neki pár napot s meglátjuk...a fényképezőjét mindenképpen sajnálnám...Igen migabi24....én se értem
-
AngeloDivina
aktív tag
válasz
V.Stryker #3584 üzenetére
Én egy ilyet vettem: fém keret+műanyag hátlap
Vastagabb és masszívabb lett tőle. Nem szívesen rejtem el ezt a szép telefont, de ki akartam ezt is próbálni. -
Akos_h
tag
válasz
V.Stryker #3373 üzenetére
Lehet beleakadt a széle a zsebedben valamibe és meghajlott. A hajlítást egyáltalán nem bírják ezek az üvegek.
Én ócó kínai üveget tettem rá és hónapokig bírta csak nem tapadt fel rendesen a kameránál és középen, ezért bement alá a por és csúnya lett, ezért szedtem le, de addig jól végezte a dolgát, mert volt rajta egy kb 2 centis nagyon mély karcolás de a telefon hibátlan volt alatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Autós topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Medence topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest