- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz
stnorcy #12278 üzenetére
Vagy Custom vagy Vendor. Nem lehet sosem tudni, mikor minek nevezik el. A lényeg, hogy nem mindkettő, hanem vagy ezt vagy azt tartalmazza a zip fájl.
Továbbá akkor OTA B200 magától jön, ez is stim. A kérdés innen tovább: Kézzel, FULL verziójú B394!
Ha csak OTA-t próbálsz meg feltenni B200-ra, ahogy már egyszer valaki meg is tette, akkor elég durván gajravágod a telót, amit végül is valahogy lehet orvosolni, de az már igen mélyvíz dolog.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
stnorcy #12046 üzenetére
A B393-es a jelenlegi legújabb független rom, legfrissebb google biztonsági frissítést és kernel verziót tartalmazza, illetve minden hivatalosan kiadott javítást amit valaha kiadtak a P8-ra. Sajnos azt nem lehet tudni hogy a B336-osban meddig vannak benne a javítások, de amúgy semmi gond a B393-mal teljesen stabil és jó nálam, már B382 óta frissítem mindig a legújabb független romra amint kijön újabb, és soha semmi gondom nem volt velük.
-
NandorHUN
addikt
válasz
stnorcy #10381 üzenetére
Az ilyen oldalak nagyon idegesítőek, megállapítják milyen típusú a telefonod és azt írják, hogy töltsd le az appjukat, hogy elimináld a vírust, az összes ilyen oldal telefonra átverés.
Amit a legjobban utállok ezekben, hogy rezeg a telefon és az oldalakat nagyon nehéz bezárni ha egyszer megnyitottad.
-
migabi24
nagyúr
válasz
stnorcy #10384 üzenetére
Akkor viszont telepítettél valamit amit nem kellett volna, napokba jártam én is így tört alkalmazást kerestem aztán valami kamuba futottam bele, alig találtam meg a kis szemetet system alkalmazásnak álcázta magát nem látszódott a telepített alkalmazásoknál, csak rábaszott mert kívülről fújom a system app listát és azonnal kiszúrtam, nem tudom vírusírto mit kezdene egy ilyennel, de ha megnézed a futó alkalmazások listáját onnan rájöhetsz milyen néven települt
-
Muerte68
addikt
válasz
stnorcy #10384 üzenetére
Szerintem nem a guglival van a baj hanem azzal az org.-os oldallal amire rámentél.
Nekem is a gugli a kezdő de csak akkor szokott ilyen előjönni ha letöltős nem teljesen legális vagy férfi-oldalakra megy rá az ember.
Esetleg nézz másik kezdőoldalt de szerintem nem ott van a baj -
törölt tag
válasz
stnorcy #9425 üzenetére
B380-al nekem is volt gondom, kb ugyanez. Plusz még annyi, hogy a wifi is lassú volt. Visszatettem a B370-et, az jó volt. Utána jött a B382 OTA-n, az is jó most.
Igazából meg ne kérdezd, hogy ez hogyan lehetséges, mert én sem értem ... Már kezdtem arra gyanakodni, hogy különböző beszállítók által beszerelt alkatrészek vannak, mint az iphone-nál, de most, hogy a B382 teljesen jól üzemel, végképp elveszítettem a fonalat.
Szerintem próbáld meg Te is B370-et, nálam bevált.csipszikutya
Nálam akkor merül ennyit, ha meg a TomTom, full kijelző, wifi+4G+GPS+BT. De lehet, hogy még akkor sem. Szerintem, nálad az az akksi hibás lehet. -
Grecky
senior tag
válasz
stnorcy #9371 üzenetére
Az összefoglalóban ott van, amit keresel de belinkelem neked.
P8 V100R001C900B170CUSTC432D001 (Android 5.0,Emtion UI 3.1,General Version)
Ahogy korábban írtam a B170-re a B200 ota-n fog jönni, azt ne keresd. -
Anonymus95
senior tag
válasz
stnorcy #9366 üzenetére
Az hogy 'Telekom függő' csak azt jelenti hogy SIM kártyát nem tudsz akármilyet beletenni. ROM-ot tehetsz rá akármilyet, gyári függetlent is.
Ne félj, nem lesz baj! Jobban jársz, mert több a javítás..a Telekom nem fog minden újabb gyári rom után, vacakolni, hogy megcsinálja.. -
-
AngeloDivina
aktív tag
-
ataman
aktív tag
válasz
stnorcy #8186 üzenetére
Gondolom nem szedted le az appot. Pedig benne van a Quickshortcutmaker linkje is az összefoglalóban. Az említett plusz funkciók nincsenek alapból előrhető helyen. Az említett Quickshortcutmaker app segítségével lehet egy parancsikonként előhívni azokat.
-
Angulo
tag
válasz
stnorcy #6817 üzenetére
Huawei oldaláról töltöttem le. Sd kártyás módszerrel telepítettem. Készítettem bizt. Másolatot, majd a telepítés után factory reset és visszatettem a biztonsági másolatot. Kb egy óra volt az egész.
A telfon tokommal viszont nem működik az új rendszer. Az 5.0 nál működött, a 6.0nál nem érzékeli az érintést. A tok ugyanaz. Nilkin ablakos tok, plexis. -
zzola
titán
válasz
stnorcy #4687 üzenetére
Ez kell neked..
Bár egyből mehetne fel a v6 is, ami állítólag nem a végleges...van aki elégedetten használja, de többen visszatértünk a B200-ra, ami 5.0.1-es...
Hogy a garancia ugrik-e, senki nem tudja biztosan, de a T-s rom később visszarakható, ha meg behal a készülék, akkor meg úgy is mindegy! Szóval mindent csak saját felelősségre csinálj!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest