Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
-
Caldera
aktív tag
válasz AthlonXP #14338 üzenetére
Nem, megvan a full B394 és B398 is. Csak nem tudom érdemes-e frissítenem, most minden jó és az akkuidő is megfelelő. Ha rosszabb volna a frissítés (volt már rá példa), nem szeretnék a Rollback-kel és Downgrade-del szórakozni.
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
Caldera
aktív tag
válasz AthlonXP #14329 üzenetére
Mivel a töltés óta eltelt merülés intenzitása szerint becsüli meg a hátralévő időt a töltöttségre, ezért változik folyamatosan az idő. Ha töltés óta intenzíven merül a használattól, akkor rövid hátralévő időt fog írni, ami persze csak akkor igaz, ha továbbra is ugyanolyan terhelésnek van kitéve és fordítva.
Az enyémet kb. 1,5 hónapja vettem, előző gazdája nem nagyon használta (2019. februárig még garis). Nekem normál használattal (bekapcsolt mobilnet, 1 óra hívás, 1 óra SoT, néha wifi, éjszakára repülőbe téve) 2,5-3 napot megy.[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
-
Murdock1981
tag
válasz AthlonXP #14241 üzenetére
Játszani nem szoktam egyáltalán. Böngészés, youtube, plex, online rádió, tv go, waze és ehhez hasonlók. Egyetlen negatívum, hogy 1A-nél nagyobb töltést nem tud felvenni. Ha elutazunk, megy a waze és online rádió bluetooth-on küldve az autó rádiónak. Na ilyenkor meg sem moccan az akku százalék, se le, se föl. Egyszóval az én igényeimet maximálisan kielégíti. Ujjlenyomat olvasó hidegen hagy, flippes tokom van, raktam bele egy pici mágnest, így ha kinyitom, feloldja a képernyőt és ez nagyon tetszik
-
Diplomata
aktív tag
válasz AthlonXP #14225 üzenetére
Millió+1 lite van fent folyamatosan 20-ért, tengert lehetne fakasztani ebből a verzióból, szép állapotúak. Az hogy mik vannak fent per pillanat, nem azt jelenti hogy meg is veszik őket annyiért. Nyilván idővel ezek el is kelnek, mert kb. reálisak. A 28-30e Ft között árult p8-ak is elkelnek normális időn belül, de 30 körül igen nagy a konkurencia az egykori csúcskategóriában. Ez a realitás, és sosem tudod meg hogy aki 38-ért árulta az végül mennyiért adta oda ha sikerült eladnia.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior24
aktív tag
válasz AthlonXP #14216 üzenetére
Ez is igaz sajnos, ma már az alsó középkategóriás telefonok is simán odaverik az antutu pontokban, de ez csak azért van mert ebben még nem DDR4-es memória van, és a háttértár is a régi lassabb sebességű, meg sajnos a P8-nak a GPU chipje se valami ütős, annak idején ennél valami normálisabbat is rakhattak volna ebbe a Kirin 930-as prociba, viszont maga a processzor az még most is van olyan erős mint egy mostani középkategóriás telefonokban, szóval olyan téren a középkategória most ért el ide, erre a szintre. Viszont mindezektől függetlenül nekem még most is tökéletesen működik a P8-am, semmilyen fagyásokat vagy megakadásokat nem tapasztaltam még soha, és a RAM-ból is mindig van legalább 1GB szabadon bőven, szóval azért ezekből a dolgokból meglátszik hogy ez egy nagyon jól összerakott felső-kategóriás telefon, és antutu pontok ide vagy oda azért még mindig nagyon jól használható.
[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
-
Exelsior24
aktív tag
válasz AthlonXP #14214 üzenetére
Az én telefonom is szinte ugyan olyan patyolat mint a tiéd , szerintem is egy 35-40 ezer körüli ár a reális érte, annál több semmiképpen sem sajnos, hiába van nagyon jó állapotban.
[ Szerkesztve ]
Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz AthlonXP #14053 üzenetére
Vigyázz! A P8 OTG képes DE nem MHL sem SlimPortot nem támogat tehát az USB képet és hangot nem visz közvetlen. Legjobb tudomásom szerint.
Bár ami érdekes a gyári 360 mégis működik elvileg, nem tudom milyen mód.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Grecky
senior tag
válasz AthlonXP #13562 üzenetére
A gyárit Galériának hívják, a Google félét meg Fotóknak, az ikon alatti feliratból láthatod.
Megnyitott kamerából meg azt nyitja meg, amit alapértelmezettnek beállítottál.(#13560) csipszikutya: Sztem a B170-re downgrade sem tart sokkal tovább, majd onnan a B370 jön OTA-n úgyis, ha a minden igaz.
[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Grecky
senior tag
válasz AthlonXP #13548 üzenetére
Ez nem véletlenül a Google Fotók alkalmazás? A Huawei féle Galéria app nem így néz ki. Használd azt, nálam ez a Gfotók amúgy is felesleges appok között szerepel, tehát tiltva van.
(#13539) csipszikutya: B398-ról B370-re nem tudsz egyből visszatérni, csak B170-el, mert Bootloopot kapsz.
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
Micsurin
nagyúr
válasz AthlonXP #13537 üzenetére
Nem macera megcsinálni ahhoz képest mennyiszer rövidít és "biztosít" éjjelin ha ledobom az 5:50-es ébresztő is élesedik. Az meg nem rossz mivel biztos vagyok benne, hogy lett volna rá példa, hogy elfelejtsem beállítani.
Alliról meg 10-esével lehet rendelni "occóért." Azt tegyük hozzá, fél évet bírnak ált.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz AthlonXP #13535 üzenetére
Ha nem használnám napi szinten nem kéne. Több helyen van lustaságból nfc "matricás alátét" és hozzá funkció rendelve itthon.
-
Anonymus95
senior tag
válasz AthlonXP #13528 üzenetére
Telefonon én még soha nem találkoztam lomtárral. Nem tudom hogy lehetséges ez..esetleg nagyon max külső fájlkezelővel...de egyébként úgy működnek ezek, hogy ha törölsz valamit, ténylegesen nem törli a fájlt csak a hozzá tartozó elérési útvonalat. (Ezért van az, hogy speciális programmal vissza tudod szerezni/állítani őket, ha pld nem direkt törlődött) szobákat elérési útvonal törlődik, így egy új fájl készítésekor/másolásakor már arra a helyre is tud írni a telefon, azaz felül írhatja azt is ami a tárhely azon részén volt. Ilyenkor sérül/vész el teljesen az adott fájl. De lomtárat telefonon/tableten még nem láttam.
-
Anonymus95
senior tag
válasz AthlonXP #13525 üzenetére
Telefonnak nincs lomtára, ha arról beszélsz, hogy a számítógépen keresztül törölsz valamit a telóról, akkor a számítógép lomtárában találod ezeket. Általában az asztalon van a lomtár.
De talán telefon esetében nem is kerül lomtárában semmi..pendrive és külső vinyó esetén biztos hogy így van, de talán telefon esetében nem vagyok benne biztos. -
AthlonXP
őstag
válasz AthlonXP #13040 üzenetére
Oké, probléma megoldva.
A Wear indításakor bekéri, hogy milyen fajta okos eszközt akarunk csatlakoztatni, ott ki kell választani az okoskarperec opciót és abban lesz benne ez a típus..
Én meg az okosórák közt kerestem, ott persze nem találta meg.
Most sikeres kapcsolódás után, egyből firmware frissítést csinál az órán. A telefon letölti, majd bluetoothon keresztül feltölti az órára.
Érdekes... -
grafnet
veterán
válasz AthlonXP #11881 üzenetére
Automata fenyerőnél a csúszka nem fog mozogni!
Sötét: kézzel nem tudod lejjebb húzni? Nem sötétedik el jobban?
Az automata az általad beállított értékhez képest változtatja kb. 20-30%-kal a fényerőt. Ha lehúzód 30% körülre sötétben, akkor már lehet nem fogod tudni sötétebbre venni.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Exelsior24
aktív tag
válasz AthlonXP #11878 üzenetére
Hát ilyen sajnos nincs szerintem. Én úgy szoktam, hogy nappal kikapcsolom az automatát mert amire alapból be van állítva az tökéletes nappal. Este - éjjel viszont be szoktam kapcsolni mert akkor kiégne a szemem és szerintem nagyon jól automatán beállítja a megfelelő fényerőt, legalábbis én nagyon szeretem.
Ha te úgy érzed, hogy neked nagyon sötét, akkor sajnos magadnak kell húzogatással belőni a megfelelő erősségre. Esetleg valami applikációval lehet be lehetne állítani de én sajnos nem ismerek ilyet.
-
Grecky
senior tag
válasz AthlonXP #10814 üzenetére
A PH fórumaiban az adminok mindig felhívják a figyelmet arra, hogy ne szemeteljük szét a topikot, ez mindig is így volt, úgy látszik, te ezekkel semmilyen szinten nem foglakozol, és még bizonygatod is, h ez mennyire rendben van.
Igen, több mint 10 ezer hozzászólás van, ami valóban sok, de ez pontosan a hozzád hasonló emberek miatt születnek (feleslegesen), akik lusták a kisujjukat mozdítani bármiért is, mert megszokták életük során, hogy mindig megcsinálnak helyettük mindent.
Ha nincs időd ezzel foglalkozni, ahogy te írod, több órát, akkor ne foglalkozz vele. Nekem is sok fájó órát vett el a szabadidőmből, mégsem haltam bele.Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
grafnet
veterán
válasz AthlonXP #10814 üzenetére
Mindig szívesen segítünk!
Csak, mikor minden nap jön egy ugyanolyan tartalmú kérdés: lásd 2-vel feljebb...
Erre azért kattan az ember agya!
Mit csináljunk szegény jemy kollégával? Egész héten ezen pörgött a topik.
Kereső, összefoglaló, kérdezés kellene a sorrendnek lennie! Nem fordítva!Összefoglaló: szerintem ataman kolléga síelni van. De, amint vissza néz felénk biztosan neki ugrik az összefoglaló átdolgozásának.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Anonymus95
senior tag
válasz AthlonXP #10802 üzenetére
Na, örülök
Ha két ujjal szét húzó mozdulatot csinálsz akkor előjönnek a 'rejtett' alkalmazások. Vagy is még ugye semmi nincs ott, de bármit beszélhetsz kda így nem lesz kint a kezdő képernyőn amit nem használsz. Amit meg sűrűbben használsz azt meg tényleg akár mappába is rendezheted!
De hidd el..könnyen hozzászoksz! Én is így voltam vele..nagyon rend mániás vagyok..így a telefonon is. De hamar rájöttem, hogy ebben az esetben sokkal jobban ..gyorsabb és egy kattintásra mindent élérek amit sűrűn használok. Amit meg nem, azt küldöm rejtettbe és kész. Bármikor kell, csak széthúzom a két ujjam és már előttem is van a többi app.
Gyári lejátszó teljesen tökéletes!! Próbáld ki az alapokat..fölösleges külön leszedni appokat amikor a gyáriak is tökéletesek! Tudom mert régen én is mindenhez kerestem egy alkalmazást mert akkor kellett..de most már elég fejlettek sőt..jobban optimalizáltabbak a gyáriak. Így ha nem kell, nem töltök le appot.
Bármilyen füles belemegy. A gyaribis jó, de nekem kiesik a fülemből. Egy Philips agybadugósom van..nagyon jól szól azzal is!
Vastagításnak egy szilikon tok és stabilabb a fogása is!
A képek meg majd magukért beszélnek!
Állítgasd be a telefont, hogy ne menjen minden magától ahogy kedve tartja és akkor az akksi is rendben lesz! -
Anonymus95
senior tag
válasz AthlonXP #10788 üzenetére
Nem lett volna szükséges a fizetős változat, de nem lényeg.
SD nem szükséges semmihez sem, de jó ha van, ha netán galiba van, annak segítségével tudsz ROM-ot cserélni és arról telepíteni. De egyébként nem szükséges.
Az OTA nem azt jelenti hogy netről megy, hanem azt, hogy sokkal kisebb méretű, csak a változásokat tartalmazza, de itt ez nem jó mert Android verzió váltás van, tehát a Full kell. Egyébként is mindig azt érdemes, hogy biztosan ne legyen gond. Pont ma volt egy iylen, hogy már több mint fél órája állt 5%-on..mindig mondom, hogy ne OTA legyen hanem Full..az a biztos!Szóval a B392 FULL-t töltsd le, majd MD5 vagy mi..szóval leellenőrzi, hogy nem hibás e a fájl amit letöltött, majd kicsomagol, majd dload mappába tesz es kikapcsol, és 3 gomb egyszerres mar települ is.
Factory reset érdemes hogy legyen előtte, nehogy baj legyen. Úgyhogy SD kártyára masolf át a letöltött kibontott cuccot hogy ne vesszen el és FACTORY reset. Majd mehet a telepítésTökéletes! Az kell legyen!
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz AthlonXP #10772 üzenetére
Egyáltalán nem csinál ilyet. Akinek tégla lett a telefonja ott user error van. Ha mindent normálisan végig csinálni, akkor SEMMI az égbe nincs. Mert nagyobb a hiba lehetőség ha kézzel csinálod. Egyébként meg ugyan onnan tölti le ahonnan Te kézzel tennéd..a Huawei szervereiről, csak le is ellenőrzi neked, hogy nem e hibás a letöltött fájl, ki is csomagolja, de azt akár kézzel is teheted, lényegtelen mert ugyan úgy a telefon sajátjával tömörít ki, át is másolja a megfelelő helyre. SOKKAL biztonságosabb! Egyszerűbb!
Az a baj a téglásítással, hogy nem olvastak vissza. Nem figyeltek és ossze-vissza raktak fel mindent. Ha ELŐBB olvas és nem csak utána nézi meg hogy mit meg hogy kellett volna akkor nem lenne gond.. itt még egy emberről nem tudok akinek a P8-a amiatt az app miattent volna tönkre.
Hidd el..nem ajánlom neked rosszat.
[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz AthlonXP #10772 üzenetére
Milyen hsz-ekben?
Itt még senkinek nem okozott semmilyen problémát!
Előbb itt olvassgass, ha itt azt írják hogy jó, akkor nem mindegy, a play-en mit írnak?
A play-en lévő hsz-eket még sosem olvastam el! A személyes, használati tapasztalatok sokkal többet számítanak nekem.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
-
csipszikutya
senior tag
válasz AthlonXP #10054 üzenetére
Nem vagyok vájt fülü, de nekem nem tetszik a hangzása. Kipróbáltam egy olyan színes teszkós fejhallgatóval hát nem volt jó. Utána elővettem a 4 éves nemtudom milyen JBL fejest ami anno sem volt olcsó és azzal sem volt sokkal jobb.
Van itthon egy ipad, azzal már király. Jó hangerő, tiszta és erős mélyek, magasak sem zavaróak.
Ha hallgatok is zenét akkor azt a macbookon teszem, azzal szólt úgy a teszkós mint a P8-on a JBL.
De pl. a 3 kütyü között eszméletlen a különbség, nem is szeretek a telefonon zenét hallgatni, nincs is rajta zene.
Persze ha csak a telefonon lenne rá lehetőségem akkor is szívesen hallgatnám, nem sírnám este tele a párnámat. -
rejtettlampa
tag
válasz AthlonXP #10054 üzenetére
Ehhez én is hozzá szólnék, ha nem baj! szerintem egy jó fülessel nagyon szépen és tisztán tud szólni, mély hangokban is jó, viszont ne várj tőle őrült nagy hangerőt! Az én fülem szerint lehetne picit hangosabb! Pláne munkahelyen veszem ezt észre, amikor nem szólja túl a gépeket! Viszont ha koncerten vagy egyéb hangos helyeken készítesz vele videót és később visszanézed, hanyatt fogsz esni, olyan tiszta hangzást ad vissza! Van benne automatikus zajszűrő és a koncerteken állhatsz akár a hangfal előtt is, akkor sem csak egy nagy katyvaszt fog felvenni, hanem jól és kellemesen visszahallgatható! Youtube-on találhatsz is ilyen felvételt, ami így készült. Én is tettem már fel régebben!
-
Anonymus95
senior tag
válasz AthlonXP #10048 üzenetére
Én csak ajánlani tudom a P8-at! Először én is tartottam a Huaweitől..de mikor ismerősömnél láttam egy P7-est, nagyon megtetszett. És megbarátkoztam vele egy kis nyomkodás után. Láttam a képek minőségét..a zene is jó volt...a rendszer kifejezetten szimpatikus lett..szóval elindultam Huawei-t nézni, de 7-es már nem volt viszont jó árba sikerült egy P8-hoz jutni, úgyhogy nagyon örültem, főleg egy hét használat után. Nagyon örülök ennek a készüléknek! Igaz..a P7-esnek az üveg hátlapja még mindig jobban varázsában tart..Tényleg nagyon jól sikerült teló lett, de minden masban természetesen jobb a P8! Kamerában is sokat fejlődött!
Csak ajánlani tudom! Nagyon feltörekvőben van a Huawei! Nagyon megfogtak engem, úgyhogy remélem nem járnak majd úgy mint a többi nagyok..hogxvnagykéoűekkr válnak, nem törődömmé és szarnak bele mindenbe. Tisztességes, igényes, jól kidolgozott munkát végeznek. Egyre több Huawei van a környezetemben. Mások is elégedettek
[ Szerkesztve ]
-
rejtettlampa
tag
válasz AthlonXP #10048 üzenetére
Az én véleményem és tapasztalatom az, hogy nem igazán találtam kivetni valót a használatában. Nálam fagyás és bugok nélkül működik már másfél éve. 6-os droid van fent, most készülök újabbra frissíteni, de nem azért, mert bármi bajom lenne evvel, inkább csak kíváncsiság, hogy van-e még valami pozitívum, fejlődés. Néhány usernek jöttek elő külömböző hibák, de szerintem ez más gyártónál is megvan, hogy bele futhat az ember 1-1 hibás darabba. A Huawei nagyon fejlődik, bátran merem ajánlani!
-
rejtettlampa
tag
válasz AthlonXP #10046 üzenetére
Még a Z3-at is érdemes, nemhogy a sima Z-t! Kollégámnak volt Z3. Aztán amikor meglátta a készített képek közötti külömbséget a P8 javára, plusz látta, hogy milyen jó és stabil a rendszer a P8-on, akkor ő is váltott. Igaz már nem P8-at, hanem a P9-et vette meg, de összehasonlítva a P8 is sokkal jobbnak bizonyult a Sonynál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Futás, futópályák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox tulajok OFF topicja
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- ASUS routerek
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest