- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
reddevil1975 #10279 üzenetére
Jah tényleg egyszer azt direkt kimásoltam és betettem ide is, már nem is emlékeztem rá.
De itt van újra, így feltűnőbb: [GRA-L09C432B391FULL]
-
rejtettlampa
tag
válasz
reddevil1975 #10082 üzenetére
Úgy nem próbáltam. Meg, ahogy elnézem itt a mai időjárást, nem is fogom!
Lakásban próbáltam, nappali fényviszonyok mellett. Úgy nálam rendben működött.
-
rejtettlampa
tag
válasz
reddevil1975 #10080 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy a HDR nem úgy működik mint eddig? Én most kipróbáltam. Nekem javít a képek minőségén, kb úgy mint eddig! Akku idő úgy néz ki nálam is jobb lett. Vagy legalábbis nem rosszabb. A rendszerben néha veszek észre pillanatnyi akadásokat alkalmazás váltásnál. Talán ez gördülékenyebb volt egy hajszállal, amikor B321 volt nálam fent!
-
Anonymus95
senior tag
válasz
reddevil1975 #10059 üzenetére
Füles függő hogy kell ezt DTS vagy nem..venni kell egy jó headsetet aztán igény szerint lehet kapcsolgatni. A zenétől is függ a dolog
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
reddevil1975 #10034 üzenetére
Hát nem tudom te milyen Firmware Findert nézel, de ha jó írtad volna be a telefon típuszámát, akkor ezt kellene látnod:
[P8 Firmware lista PC FirmwareFinder-rel]Én számítógépre töltöttem le mindig ezzel a programmal és sohase volt hibás a letöltött fájl.
De tessék kimásoltam a programból a letöltési linket, innen le tudjátok tölteni a B391 Full-t:
[GRA-L09C432B391FULL] -
Anonymus95
senior tag
válasz
reddevil1975 #10029 üzenetére
Én nem, gye egyértelmű, hogy hibás a fájl. Töltsd le újra. Ha más nem, akkor a a pc-s változatot használd.
-
trobi28
addikt
válasz
reddevil1975 #8753 üzenetére
Én pár napja használom, nincs vele problémám
Hibát nem tapasztaltam, lehet hogy van benne, csak én nem akadtam rá -
ataman
aktív tag
válasz
reddevil1975 #8760 üzenetére
Lehet, meg ajánlják, de én eddig még sosem csináltam FR-t egyik frissítés előtt sem.
-
ataman
aktív tag
válasz
Négy nap óta fent van a B380. Semmi gond vele, igaz a B370-el sem volt...
-
Grecky
senior tag
válasz
Engem is érdekelne, nem akarom elsietni, B370 teljesen jó, főleg, ha a betűtipus bugot nem javították.
-
Goxi
tag
válasz
reddevil1975 #8103 üzenetére
GSM jel is jobb lett?
-
madhat911
tag
válasz
reddevil1975 #8103 üzenetére
Ilyet más is tapasztalt a wifivel? Mert elég gyengén fogja olyan helyeken ahol az N4 fullon volt...
-
Szabcsizz
őstag
válasz
reddevil1975 #8093 üzenetére
Érdemes.Belakott rendszerre ne húzd rá az újat,mert valószínűleg nem úgy fog muzsikálni,ahogy kéne.
-
rejtettlampa
tag
válasz
reddevil1975 #3201 üzenetére
Most tölt nekem is, de csak 15-20kB/s-mal. 1 nap a hártalevő idő! Valami csak nem stimmel itt, mivel máshonnan tudok letölteni rendesen, ezt meg két egymástól független eszközön is csak ilyen sebességgel!
-
zzola
titán
válasz
reddevil1975 #2366 üzenetére
Jelen állapotban nem sok értelme van B196-ról B200-ra áttérni! Talán a Telekomosban nincsen benne a dupla koppintásos kijelző felébresztés, de majd itt jól megmondják mások...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest