- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Egyébként jelenleg ez a legjobb ROM ... csak hát ugye sajnos nem hivatalos
-
NandorHUN
addikt
Neten ezt találtam:
"It is recommended to charge Li-ion batteries at a rate of 0.5C to 1C (where C is capacity; i.e. with a 1500mAh battery, charge between 750mA and 1.5A).
Often, the charge rate is set to 0.7C. Most phones use batteries of capacity between 1500mAh and 2500mAh.
With higher battery charge rates, the battery life reduces due to 2 reasons:
1) The rate of active material loss increases (the concerned reaction happens faster due to more free electron availability). This causes accelerated battery aging.
2) Beyond 1C rates, heating of the battery occurs, and increased temperature is a strong contributor to accelerated battery capacity degradation.As a rough estimate- for a 1Ah battery, charging at 1C rate will cause the Usable capacity to be around 800mAh after 500 cycles. Charging at 2C rate will cause capacity to reduce to 500mAh in the same number (500) of cycles.
Final note: The above being said, you can by all means use a 2A mobile adapter. Your phone has an internal charger IC which will take only the amount of current that the manufacturer would have set it for (they would have set to around 0.7C as I mentioned). The reason that they provide 1A adapter, and not 2A is that the 1A adapter is smaller & lighter in size, and may also be slightly cheaper to produce."
Vagyis még se a legjobb
, amúgy legtöbb töltő tud 1A és 2A is.
-
migabi24
nagyúr
Én örülök neki, hogy nem kell greenefy meg hasonlók hogy kordába tartsam sok elszabadult alakalmazást mint pl az elöző samsungomon ahol futott minden szar az is amit soha nem használtam , itt aminek engedélyt adok az működik szépen, cserébe jó az üzemidő, amikor előkapom mindig gyors nem lassul be
-
.zSoLTi.
senior tag
Oké erre gondoltam én is. Amit még nem értek: letöltöttem a rollback romot is, meg a b200-at is. Ezekkel nincs is baj mert ugye kitömörítem a zip-et és ott a dload mappába az update.app. Nade amit letöltöttem b321 update.zip-et is kikell csomagolni? Mert abba van még csomó más fájl is. Vagy azt úgy ahogy van zip formátumba kell berakni majd a dload mappába? Vagy abból is csak az update.app-ot kitömörítem a többit filet hagyom?
-
Gabesz77
senior tag
Sehogy nem működik, bármilyen témát választok, nem jelez. Mindegy, ez ilyen.
Pár óra nyomogatás után nem vagyok elájulva a 6.0-tól. A beállítások össze lettek kutyulva, eddig megszokott helyen lévő dolgok teljesen máshol, vagy épp sehol. Pl. az akkumulátor adatait egy grafikon jelzi, sehol nem találom a kijelző idő mennyiségét. Persze lehet, hogy én vagyok a béna, benne van a pakliban. Fájó pont, hogy eltűnt a gyári böngésző, Chrome az egyetlen. Reggel valószínűleg megy vissza a B170, vagy a B200. És marad is. -
Pazolini
senior tag
-
djbelo
senior tag
A bekapcsolásnál is dupla koppot használok, és kikapcsolásnál sokkal egyszerűbb rábökni a kijelzőre!
Feltéve ha végre megtalálnák a megoldást végre, hogy kint legyen az ikon a képernyőn! Nekem ez a legnagyobb bajom a P8-cal!Zolar!
Akkor küld át nekem azt az ikont!Majd Én használom.
-
Luser2000
addikt
Ha javasolhatom:
Fényszegény viszonyok között az első lépés egy ÁLLVÁNY. (Van egészen pici, zsebben is hordható).
Ha ez nem megoldható, akkor a mobilt le kell tenni valamire (álljon fixen) és időzítővel vagy távirányítóval exponálni.Bármilyen applikációt használsz, az nem növeli meg az optika fényáteresztő képességét, illetve a képérzékelő/feldolgozó egység érzékenységét.
-
zzola
titán
Nem igaz, vagy nem feltétlen. Kb. a 3-as rendszer óta hanyatlik az egész, évről évre összehányt valamit csinálnak, amit aztán 1 évig foltoznak! Az 5-ös is úgy született, hogy takarékosabb, szebb, gyorsabb lesz és mi lett belőle?
A 6-os meg csak üzletpolitika miatt nem elérhető minden készülékre....de az előzőhöz képest nem sok újat tud mutatni. -
Akos_h
tag
Válasz a saját kérdésemre:
Gondoltam kipróbálom milyen egy csúszásgátló gumi izé amit autóba lehet tenni és megtartja a telefont és annyira jó, hogy leszedte a hátsó fóliát, úgyhogy rátettem egy üveget és a kamera résznél csak középen ér hozzá a két szélén nem, ezért olyan mintha egy nagy buborék lenne középen.
-
zzola
titán
Köszi, ezekkel mind tisztába vagyok. Másik helyiségben még nem próbáltam, de hol, ha nem a nappaliban tegye próbára az ember a készüléket?
Én egy multinacionális vállalatnál dolgozom, itt van lean (benne az ügyfél hangjával). Hidd el, a végfelhasználót nem érdekli, hogy a konkurenciánál mi van, csak arra kíváncsi, hogy amiért fizetett, az működik vagy sem?
Nincs kis hiba, meg nagy hiba, csak hiba van, ami szintén nem érdekli az ügyfelet, fizetett érte, működjön!
Ez igaz itt is. Lehet ám, hogy csak szoftveres hiba és a következőben javítják.
Sajnos az évszaknak megfelelően csak lámpafénynél tudom most fényképezni 11 hónapos bébinket, ezért is fontos nekem, hogy jó legyen a kamera....persze még mindig ott a fényképezőgép, tudom. -
pepetech
őstag
Ezt a linket azoknak ajánlom akik azt hiszik kevés huawei készüléket adnak el
. Konkrétan a sony a top 10-be sincs benne a huawei meg a 3. legnagyobb gyártó
.
-
ataman
aktív tag
Köszi a tippet! Be volt kapcsolva a kesztyű mód, de eddig nem reagált rá a mobil. De úgy tűnik kellett neki egy újraindítás. Reggel kikapcsolt állapotból ébresztett a P8, bekapcsolt és most működik az érintés a védőplexin keresztül is. De valóban kell a kesztyű módos beállítás is. Köszi a segítséget mindenkinek!
-
-
Erick68
csendes tag
Ha jobb telefon a H7 akkor miért olcsobb a P8-nál?
Minden féle mókolás nélkül is használhatóak ezek a mobilok? Mert itt majdnem mindenki rom-ot akar cserélni. azt miért kell?
Térerő szinten milyenek ezek a telók? Azért kérdem mert érdekes módon nálunk van aki simán tud telefonálni, van akinek meg alig van térereje. Köszi -
theo_76
aktív tag
Innen: [link]
Unlock Bootloader link, majd csinálsz accot, vagy facebookkal bejelentkezel, utána kéri a telefon adatait, és rögtön ki is dobja a kódot. Én most is úgy frissítettem, hogy leszedtem a huaweiről a romot, sd kártyára tettem a dload mappába, és kézi frissítés. -
V.Stryker
nagyúr
Én nem nagyon tudlak követni. Megvettem a telefont a T-től, megnéztük ilyen kódot beütve és független volt. Így én a T-s frissítéseket nem is követtem, kizárólag az előbb a kolléga által linkelt gyári oldalt vadásztam és onnan frissítettem a telefont. Nem volt gond egyszer sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest