Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok! Már korábban észrevettem, hogy van egy sötétkék folt a tel. kijelzőjén a vissza gomb felett 1 cm-rel. Sajnos még nem tudtam nélkülözni a telefont, most talán sikerül helyette ideiglenesen intéznem valamit... De lehet pl olyan, hogy pl ha túlhaladja az 1 évet, ilyen jellegű hibát már "nehezebben" fogadnak el garanciába...? Lehet hülyeség, sorry, csak nem hagy nyugodni ez a kérdés...
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
A telefonom kijelzőjén észrevettem egy csak fekete alapon látszódó kék foltot, nagyjából a BACK gomb felett 1 cm-re. Eddig világosabb témákat használtam, igazából nem tudom, hogy mióta lehet ott...
Valaki találkozott hasonlóval, garanciáztatott már ilyet? T-s a telefon, mennyi az átfutási ideje a szervizelésnek?Előre is köszi.
-
tomi7711
aktív tag
válasz adamsauvage #8440 üzenetére
Igen, én ugyanígy jártam. Megoldás.
1. Állíts be feloldó mintát.
2. Zárd le a képernyőt majd rontsd el annyiszor a mintát, hogy bekérje az emergency kódot (ezt ha jól emlékszem minta első megadása után kell megadni)
3. beírod a kódot és bedob a változtatás lehetőséghez ahol továbbra sem aktív az opció ami neked kell, itt zárd le újra a képernyőt.
4. Viszlát pinRemélem nem hagytam ki egy lépést sem, emlékezetből írtam... XDA-n találtam ezt a trükköt amúgy.
-
tomi7711
aktív tag
válasz AngeloDivina #8393 üzenetére
B196-ra (ha jól emlékszem), B336 jelenleg.
Modernebb a felület, gördülékeny!
Tetszik.
-
tomi7711
aktív tag
Nekem most jött meg a 6.0-s frissítés OTA-n, T-s készülékre.
36%
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Az Endomondo alkalmazás miatt Intelligens-ről Teljesítmény-re váltottam az energiagazdálkodásban... Van arra ésszerű magyarázat, hogy így érezhetően többet bír a telefon akkuja? Valaki tapasztalt már ilyet?
-
tomi7711
aktív tag
Aki 6.0-t használ: van lehetőség WIFI-s vagy helymeghatározás alapján történő intelligens feloldásra?
Vagy továbbra is csak BT alapú van...?[ Szerkesztve ]
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már titkosítani a telefont? Bekapcsoltam, újraindult de semmiféle beállítást nem látok, csak annyit, hogy "Titkosítva". De mi alapján titkosított ha még egy jelszót se kért be...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest