Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz bexinho23 #12595 üzenetére
Időközben rájöttem,hogy javítottad később,csak nem láttam. Ahogy felettem írta a fórumtárs,ki lehet kapcsolni a navigációs sávot.
Ha esetleg valaki tud valami programot,amivel lehet helyettesíteni a navigációs gombokat,ne tartsa magában! Pl valamilyen gesztusvezérlési alkalmazás. -
-
chros
őstag
válasz bexinho23 #12534 üzenetére
Nekem a WeatherNow-val tette ezt (napi 4-5 bezaras), de kb 3-4 napja megjavult magatol! Igy csak arra tudok gondolni, hogy valamelyik masik alkalmazas frissult, s ezzel oldodott meg a gond?! Fene tudja ...
A kozos ezekben az appokban, hogy GPS-t hasznalnak?[ Szerkesztve ]
-
Anonymus95
senior tag
válasz bexinho23 #11744 üzenetére
Én sem :/
Gyári, alap google kereső. Az alkalmazás elsődleges nyelvét angolra állítottam, a második magyar.
Tanításra 3 pipa.. alatta engedélyeztem, hogy bárhol vagyok működjön, ha a képernyő aktív...és működik 'okéy google' szót mondva.OTA frissítést továbbra sem ajánlom. Nem frissült a Build számom. A biztonsági szint is február 1. A kerner változott február 23-ra..
Valószínűleg a frissítés maga rajta van, csak nem írja ki. A telepítés egyébként sikeres volt.
Ha hazamegyek teszem fel a FULL-t.
(FirmwareFinder appal, telefonról) -
Anonymus95
senior tag
válasz bexinho23 #11727 üzenetére
Kipróbáltam. Mindent át és beállítottam. Nálam működik lezárt képernyőn is, persze a kijelzőt be kell kapcsolnom. Nem kell feloldani, de be kell kapcsolni. (zárjelszó nélkül próbáltam)
Most kipróbáltam, hogy a telefon magyar nyelven van és a régió is természetesen, csak a google appot állítottam elsodleges nyelvnek angolt, másodlagosan magyart. Így is működik, így nem kell hogy az egész telefon angol nyelven legyen.
Magyarul is ért.
De csak ha a kijelző be van kapcsolva[ Szerkesztve ]
-
Bkrisz9
őstag
válasz bexinho23 #10415 üzenetére
Akkuban alig számít valamit. Nekem 40 perccel ír kevesebbet ami 18-19 órára kivetítve nem lényeges. Ugyan úgy 50% körül érek haza vele suliból ahol pedig sokat használom. (igen, nem figyelek mert semmi értelme ha egy kiguglizott oldal ppt-be rendezve ki van vetítve és ez már nem egy gimnáziumi képzés..)
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
bexinho23
őstag
válasz bexinho23 #10330 üzenetére
Látom itt senki sem váltogat profil között.
Ki milyen energiaprofillal használja a telefonját? Az nyilvánvaló, ha teljesítménycentrikus, akkor az nem éppen a legakkukímélőbb opció, de ha intelligensen hagyom, akkor az nekem nem smooth. Ez leginkább az alkalmazások váltásánál, vagy a chrome használata közben tűnik fel. Sokkal többet nem spórolok vele, ellenben a felhasználói élmény csökkenése erősen érezhető.
-
törölt tag
-
Akos_h
tag
válasz bexinho23 #8361 üzenetére
Még soha nem karcoltam meg egyetlen telefonom kijelzőjét sem, de régebben mindig fólia volt rajta, ezen meg már üveg.
Elhiszem hogy Gorilla glass, de ha mégis karcos lesz akkor annyira zavarna, hogy cserélhetném a telefont.
Egyébként az üveg felhelyezése sokkal egyszerűbb mint a sima fólia és többnyire csak akkor van vele baj ha gagyi az üveg. Én mindig Nillkin-t veszek, ami a gyárihoz képest sokkal olcsóbb de minőségben és méretpontosságban hibátlan. Ráadásul sokkal jobb lesz a tapintása, nem gyűjti az ujjlenyomatot, de ha összekened sokkal könnyebb letakarítani és jobb a minőség érzeted is a vastag üveg miatt. -
bexinho23
őstag
válasz bexinho23 #7940 üzenetére
Gondolom erre nincs semmiféle megoldás, vagy senki sem gondolkodott még ezen.
Viszont akkor feltennék egy másik kérdést. B321 fut a telefonon, "teljesítmény" van belőve a profilnál, és úgy érzem, hogy nagyon merül... itt még jó értéket mutat, de igazság szerint 7.00 -- 23.00 -ig 10-15%-ig szokott lemerülni. App nem szokott beragadni, általában, ha nem felejtem el, feladatkezelőből ki szoktam lőni a programokat (ha hasznos, ha nem. Megszokás...), és 15 app van védettbe rakva.
Nálatok is ilyen teljesítményt produkál a Huawei?
-
Szabcsizz
őstag
-
NandorHUN
addikt
válasz bexinho23 #6953 üzenetére
Szerintem ez attól függ mire akarod használni a Taskert. Számomra Kingroot elég használhatatlan volt, mint "root" nem sokat ért. Legfontosabb funkciók nem működnek alatta.
V6 alatt viszont nem is megy.
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
törölt tag
válasz bexinho23 #6400 üzenetére
Ha csak szigorúan a Telekom kínálatát nézzük, akkor szar a helyzet.
Nézz körül más helyeken milyen kártyafüggetlen árak vannak. Aztán kiderül, hogy mégsem olyan rossz a szitu. 180 000 körül van a P9, 240 körül az S7.
Az ár attól is függ egy szolgáltatónál, hogy milyen szerződés köttetik a gyártóval. Hát most ilyen sikerült.
A samu nem szereti a konkurenciát.[ Szerkesztve ]
-
-
Bópapa
csendes tag
válasz bexinho23 #6173 üzenetére
Szia
Én rootoltam a telefont, b200 rommal használom. Nálam a boooader is nyitva van, kértem hozzá kódot. Pár illesztőprogram a gépre (win7) utána kb 3 perc a root, telefon újraindítással együtt. Én eddig minden fájlhoz hozzáfértem, módosíthattam, gondolom teljes értékű a hozzáférés. -
Csaszi87
tag
válasz bexinho23 #5948 üzenetére
Azt a 6db sim-en lévő névjegyet mentsd le vagy írd le valahová ha nincs benne a telefonon lévő névjegyek között. Majd a telefon névjegyeket exportáld át a sim-re. Majd a simről importáld be a telefonba. Felül íratod az egészet és láss csodát csak a telefon névjegyek maradnak
Én még azzal nem vagyok tisztában h mi alapján cserélgeti fel a neveket, mikor hívnak akkor tökéletesen kiírja, de mikor a telefonkönyvben keresgélek mind fordítva van.. Erre valaki tud valami okosat? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
bexinho23
őstag
válasz bexinho23 #5465 üzenetére
Jelentem, tegnap sikerült megoldani. Köszönöm még egyszer a letöltő linket. Viszont nem keveset szenvedtem a 200 feldobásával.
Ugyanis amikor feltettem a 300-at, utána próbáltam a három-gombos (ahogy a 317-nél és a Telekomos ROM-nál is így működött) módszerrel elindítani a SW frissítést, de csak Boot-loop-olt a készülék (3. logó megjelenésnél mindig csak a rendszer töltött be, a telepítő felülete nem jött be). Aztán pár próbálkozás után hangerő fel+bekapcs gomb (ez elvileg a factory reset-es felület) lenyomásával elindult a telepítés... -
Promi
aktív tag
válasz bexinho23 #5459 üzenetére
A B300 kell ahhoz, hogy vissza tudd tenni a pld. B200 -as romot. A B300 nélkül nem tudsz vissza térni.
Az összefoglalóban nem él már a link itt egy másik B300
Vagy itt direktbe B300Szerintem az én telefonomon a B200 fog megrohadni .
[ Szerkesztve ]
-
-
sarszegi14
csendes tag
válasz bexinho23 #3946 üzenetére
Nah a mai nap egész nap ebben a tokban használtam.
Reggel 9 körül vettem le töltőről, 100%-on volt. Kb 1,5 órát volt a telefon H és H+ hálózaton, ez idő alatt kb 10-15%-ot esett e töltöttségi szint, ez alatt a spotify ment kb 30 percet, offline zenékkel, a saját hangszóróján a telefonnak, max hangerőn, és kb 20 perc messenger, facebook, g+, instagram és pinterest volt. Kb 1 órát vagy 1,5 órát volt LTe/4G-n a telefon, ez idő alatt ugyan úgy spotify ment rajta, és egy kis messenger, és opera mini böngészés. a többi kb 7 órában Wi-Fi-n ment a telefon, ez alatt volt egy kb 45 perc messengeres videóchat és egy kb 20 perc offline videó nézés, és egy olyan 20 perc messengerezés, ja meg persze a spotify ami ment max fél órát.
Én úgy vettem észre ez idő alatt, hogy egy picit jobban melegedett lent a telefon, a sim foglalat körül, és kb 1,5x gyorsabban merült le.
Nexus 7 (2013) - Huawei P9 - Huawei Watch W1
-
sarszegi14
csendes tag
válasz bexinho23 #3946 üzenetére
február 3-án rendeltem meg. gyorsabban megjött mintha magyarországról rendeltem volna. kényelmes. szinte semennyire nem emelkedik ki. bár furgyán szögletes lett a telefon hátulja, de szerintem nagyon kényelmes. eddigi legjobb tok amit vettem, és én elég sok tokot vásárolok erre a telefonra ez a 3.
-
sarszegi14
csendes tag
válasz bexinho23 #3922 üzenetére
ma jött meg a tok, gyönyörű szerintem. nagyon jól belepasszol, mivel az oldala müanyag, így nem árnyékol semmit, ahogy észrevettem. sajnos a posta nagyon vigyázott a csomagra, így a sarkából (müanyag rész) kitört egy darab. írtam az eladónak, csatoltam képeket, most várom a válaszát.
-
kmóricka
aktív tag
válasz bexinho23 #3816 üzenetére
Nekem elég masszívnak tűnik...a lábai ugye nem túl hosszúak de mozdítható, úgy értem lehet variálni a "dőlésszöget"...mondanám, hogy lefotózom, de jelenleg pont nem tudom hova tettem, a csipesz része stabilan tartja a telot es valóban nem karcolja meg...sztem ennyi pénzért megér egy próbát
-
-
hukli21
tag
válasz bexinho23 #3391 üzenetére
Én 18-ért tudtam eladni. Rengeteg van belőle ha megnézed a hirdetéseket akár itt, akár más oldalakon (nyílván mindenki árulja a telefonhoz kapott talkbandet), és az okosketyeréknek nincs akkora piaca itthon... Amiből meg találsz 15 ugyanolyan hirdetést, nyilván a legolcsóbbat veszed...
Z3c-->LG G2-->Nexus 5--> Huawei P8 --> Iphone 4s --> LG G3
-
Attiba
tag
válasz bexinho23 #3252 üzenetére
Thx
Éjjeli mód, hosszú záridő. Igazából hagytam automatán a telefont, valahogy jobb képeket sikerül vele készíteni.
De nagyon kíváncsi lennék, hogy a v6 (M) alatt milyen képek születnek, főleg a prof mód esetében.
Én egyenlőre a bétát nem akarom feltenni, de szívesen venném, ha valaki, aki ilyet használ tenne fel képeket, főleg az érdekelne, hogy végre az éjjeli módnál lehet e képarányt választani, és nem csak a standard 4:3-as képet adja.Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
zzola
titán
válasz bexinho23 #3086 üzenetére
1. Beviszed a vasarlas helyere vagy keresel egy care pontot, Huaweit is a Telemax szervizeli, de itt nincsen Premium garancia.
2. Csak szerviz csereli, par honapos csak a keszulek, kerdes ertelmetlen.
3. Folia jo, bar nekem nincsen. Megkapod a teljes kijelzo meretet, cserebe nagyon a keszulek aljan lesznek a gombok, kenyelmetlen.
4. v6-ot megkapja tavaszig, a beta tesztje 2016.januar 4-ig tart.
5. 5.0.1-es a legujabb stabil rom, 5.1.1 allitolag nem kerul bevezetesre.Semmiben nem kimagaslo a keszulek, de ar/ertek aranyban ketsegtelen, hogy nagyon jo!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Futás, futópályák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox tulajok OFF topicja
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- ASUS routerek
- Külpolitika
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest