- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz
BenQhunria #12521 üzenetére
Nálam a legfrissebb endomondoval csinálja ezt a telefon. Fura, mert volt amikor 3 órán keresztül ment problémamentesen, de az is előfordult, hogy 1,5 óra tekerés után néztem az appra, aztán láttam hogy nem is futott a háttérben már.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
BenQhunria #12529 üzenetére
A telefon-kezelő, akkumulátor alatt a védett appokban engedélyezted? Nem használsz valami killer alkalmazást? Ha egyik sem, akkor az alkalmazás hibás. Töltsd le egy régebbi verziót böngészőből és próbáld ki, hogy azzal is csinálja-e.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
BenQhunria #12416 üzenetére
Lehet az a baj. 394en szinte tökéletes.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
BenQhunria #12392 üzenetére
Melyik rendszer van rajta?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
BenQhunria #12374 üzenetére
Ha jol nézem,ACR-t használsz. Én is. Semmit nem állítottam benne, aránylag jól felvesz minden hangot,talán egyszer volt, hogy a másik fél nagyon halk volt. De a többi simán jó. És nincs root-om se. Nem lehet,hogy frissült neked és el lett cseszve? Én nem engedem,h frissítse magát,amíg jól működik.
-
NandorHUN
addikt
válasz
BenQhunria #11810 üzenetére
Gyárilag nincs.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
BenQhunria #11794 üzenetére
Az reális. Nekem 10,58 az összes szabad a belső tárhelyen.
-
törölt tag
válasz
BenQhunria #11448 üzenetére
Telefon kikapcs, rádugod a gépre usbvel, majd megnyomod a hangerő le + power gombot. A telefon egy fehér háttérben zöld robottal indul el. A kis robot alatt lesz vmi szöveg. Phone locked, unlocked, relocked. Azok közül neked mit ír? Ha unlocked vagy relocked akkor tudok neked segíteni. Ha locked akkor inkább vidd vissza. Ha megnézted húzd le az usbről, és a powert hosszan nyomva újraindul a teló, normál módban.
-
gianone
őstag
válasz
BenQhunria #11448 üzenetére
Nem vagyok éppen otthon droid partíciós dolgaiban, de mivel elve nincs 4 GB felhasználható helyed, a rendszer foglal túl sok helyet. De tőlük kérdezd meg, mit csinálj, vagy mit csináltak ők.
-
törölt tag
válasz
BenQhunria #11385 üzenetére
Azt nem néznéd meg ha megkérlek, hogy a bootloader nálad milyen állapotban van? Locked, unlocked, vagy relocked? Nagyon jó lenne tudni. Köszi.
-
gianone
őstag
válasz
BenQhunria #11385 üzenetére
Valamit nem jól. Mintha duplán volna rajta a rendszer, vidd vissza, ha fr nem segít. Vagy egy full rom újrahúzás. Nem tudom, ez már eléggé mélyvíz. Valami szaki talán tudja, hogy kellene megoldani, de nincs így jól.
-
gianone
őstag
válasz
BenQhunria #11383 üzenetére
A rendszer foglalja a helyet, valami nagyon nem stimmel, mert eleve kevesebb mint 4 BG marad.
Igen, az az FR.
-
gianone
őstag
válasz
BenQhunria #11379 üzenetére
Biztonsági mentés?
Telefonkezelőben tárhelytisztító mit mond?
Ha más nem, végül egy FR tuti megoldja. -
törölt tag
válasz
BenQhunria #11379 üzenetére
Lépj be a recovery-be és törölj egy cache-t. Bajt nem csinál, minden megmarad ahogy volt, de a sok felesleges sz@rt kitörlöd vele. Talán. A részletes listán mit látsz, mi foglal annyit?
-
grafnet
veterán
válasz
BenQhunria #10318 üzenetére
Neked milyen verziód van, amiben 3GB tárhely van? A P8 az nem csak 3/32-ben jött ki?
Nincs a kezemben a P8, asszony nyomkodja, de...
A droid biztosan nem engedi, ha lehet, akkor az a EMUI miatt van.
Amikor áthelyezed, akkor mindent visz (80%-át)? Vagy, csak az SD-re az adatokat teszi? -
grafnet
veterán
válasz
BenQhunria #10316 üzenetére
4.4.x óta nem lehet appokat az SD-re tenni, csak külső programmal.
Vagy ha egy kicsit meghackeled a telót és a benne lévő mSD kártyát. (Ezt a hackelést most csináltam meg a Honor 4C-n, lehet kipróbálom a P8 is.)
Bár továbbra sem tudom, hogy mi az túrósbuktával tudjátok telilökni a több, mint 20GB helyet! Mennyi appot szedsz le, amire nem elég? -
aytukabozs
addikt
válasz
BenQhunria #8965 üzenetére
Nem tudom mennyire volt belakva, de én megpóbálnék 1 gyári visszaállitast recoveryből.
-
djbelo
senior tag
válasz
BenQhunria #8965 üzenetére
Milyen romot akartál feltenni s melyikre? Mert, úgy tudom, hogy lefele csinál ilyet, hogy csak a huawei logóig jut el.
-
aytukabozs
addikt
válasz
BenQhunria #8946 üzenetére
Hogy frissítetted?
Gyári állapotban volt, vagy rootolva? -
.zSoLTi.
senior tag
válasz
BenQhunria #8379 üzenetére
Frissítsd manuálisan. Összefoglalóba le van írva, nem nehèz.
-
migabi24
nagyúr
válasz
BenQhunria #8100 üzenetére
Beállítások/védett alkalmazások menübe van egy kapcsoló minden program mellett, azzal engedélyezed hogy a képernyő lazárása után is futhasson az adott alkalmazás az emui alapból bezár mindent a kijelző kikapcsolásával
-
Grecky
senior tag
válasz
BenQhunria #7675 üzenetére
Lehetséges a csere, bár egy kicsit feszegetni kell, meg számolj vele, h szilánkonként tudod majd kiszedni.
Segítség hozzá:
https://www.youtube.com/watch?v=vuBtW-GG6AE -
Szabcsizz
őstag
válasz
BenQhunria #7681 üzenetére
Esetleg ha meglett a csere,írhatnál pár szót,hogy nehéz volt e,mit hogy csináltál.Sajna a kocsikulcs "valahogy" odakerült a telefon mellé,és lett is egy nagy karc a kamera mellett.
-
forgonati
őstag
válasz
BenQhunria #7672 üzenetére
+.zSoLTi.
Miért kéne komplett házat cserélni? Külön is cserélhető, csak szét kéne nézni egy kicsit... Ali-n szaréhúgyé dobják. De Ebayen is van, ott mondjuk egy picivel drágább, de még az is csak pár 100Ft tétel...
-
söncö
tag
válasz
Van Garancia Plusz Gold biztosításod?
Ha nincs akkor sajátból finanszírozod.
Amire te gondolsz az a 3+3+3 garancia ,de az csak a P9-nél van.
Milyen garipapírt kaptál Ingram Micro ,vagy Bravophone? -
Másik Medve
csendes újonc
válasz
BenQhunria #7677 üzenetére
hogy törött be?
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
BenQhunria #7675 üzenetére
Komplett gyári új ház az ebay-en 3500Huf környékén mozog. Csak legyen aki átköltözteti
-
zzola
titán
válasz
Gondolom nem magától tört be. Törésre nincsen, hacsak nincsen készülék biztosításod...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest