- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
válasz
adamsauvage #8713 üzenetére
S6-ba mi volt annyira jó? Nekem is tetszett, de mikor melléraktam a kijelzője olyan gyengének tünt
-
tomi7711
aktív tag
válasz
adamsauvage #8440 üzenetére
Igen, én ugyanígy jártam. Megoldás.
1. Állíts be feloldó mintát.
2. Zárd le a képernyőt majd rontsd el annyiszor a mintát, hogy bekérje az emergency kódot (ezt ha jól emlékszem minta első megadása után kell megadni)
3. beírod a kódot és bedob a változtatás lehetőséghez ahol továbbra sem aktív az opció ami neked kell, itt zárd le újra a képernyőt.
4. Viszlát pinRemélem nem hagytam ki egy lépést sem, emlékezetből írtam... XDA-n találtam ezt a trükköt amúgy.
-
ataman
aktív tag
válasz
adamsauvage #8440 üzenetére
Beállítások > Speciális beállítások > Biztonság > Hitelesítési adatok törlése
Nekem be volt állítva az Intelligens feloldás a Bluetooth-os órával, amiatt nem engedélyezte a jelszózár kikapcsolását.
Szerk: Hmm. Korábban működött nálam, most valamiért nem megy...
-
NandorHUN
addikt
válasz
adamsauvage #8312 üzenetére
Ezt a Huawei P8 [ROM][6.0] Stock B370 | Stock FF-Edtion -re mondod?
-
NandorHUN
addikt
válasz
adamsauvage #8310 üzenetére
Nem egészen:
"Its a complete differnt Rom. The other one was from a Kangvip Base. This one is complete build by me. "
- Ezt a Home-nál írták Gratitude ellenében. -
NandorHUN
addikt
válasz
adamsauvage #8307 üzenetére
Elvileg az időformátumot kell átállítani és akkor van navbar. Legalábbis XDA-n ezt írták.
Mind1... majd teszek vele egy próbát hátha nekem jó lesz. Esetleg még ezzel lehet tennék egy próbát.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
adamsauvage #8307 üzenetére
Ez nem túl meggyőző.. 😓
-
NandorHUN
addikt
válasz
adamsauvage #8305 üzenetére
Véleményedet majd leírhatnád róla, ha minden olyan mint ahogy le van írva megy fel hozzám is.
Bár Viperből gondolom a legfrissebb van benne, annak meg 1-2 régi Dolby irs file-lal volt problémája nálam előző telefonon. -
NandorHUN
addikt
válasz
adamsauvage #8303 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod a DC Unlockert, pár euro, de elvileg vissza lehet utána zárni nyom nélkül.
-
Cassio1987
tag
válasz
adamsauvage #8170 üzenetére
Nálad árulás van, 45000 körül kell neki hozni inteligens takarékossági módban és 50000 körül teljesítmény módban, legalábbis android 5 alatt ezt mértem régen.
-
pepetech
őstag
válasz
Ez vicces... A 3 éves asus padfone 2 26660-et csinál nekem per pill.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
-
screampiu
csendes tag
válasz
adamsauvage #8168 üzenetére
Közben kaptam választ,küldjem be,és a tmx majd küld ajánlatot.
-
migabi24
nagyúr
válasz
adamsauvage #8158 üzenetére
Akkor vegyél valami nexust, de hidd el amikor lesz romolási lehetőség akkor majd más fog hiányozni, saját tapasztalat, ha viszket a tenyered úgyis meggyőzöd valamivel magadat, hogy cserélni kell😂 én hál istennek kezdek kigyógyúlni ebből, igaz én 2000 óta mindig megvettem az aktuális legdrágább telefont így már kezdek kiégni😁
-
migabi24
nagyúr
válasz
adamsauvage #8156 üzenetére
Ha volna alternatíva akkor már én se lennék itt, nálam 2-3 hónap és már viszket a tenyerem, nálam nagyon betalált a hüvely, nem is gondoltam volna fél évvel ezelőtt, emlékszem benne voltam a webshopba, a vásálrás előtt minden videót, tesztet megnéztem, mégis félve kattintottam a kosárra, és most fél év után talán egy S7-re cserélném le másra biztos nem, de az meg nem ér annyit
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
adamsauvage #8052 üzenetére
Tapasztalatokat majd oszd meg lètszi.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
adamsauvage #8050 üzenetére
Orosz oldalról?
-
pepetech
őstag
válasz
adamsauvage #7873 üzenetére
V6 alatt lehet témázni ha frissíted gondolom megoldható. Emui 4.1 lehet hogy kell hozzá.
-
forgonati
őstag
válasz
adamsauvage #7801 üzenetére
És miért csak ezzel a telefonnal kezdik a "karbantartást"? Ha jól tudom ott van még az OP2 ami a tavalyi csúcsmodelljük volt, és elég drágán kezdett, ennek ellenére tiszta bug, a beígért MM pedig jópár hónap késéssel jött meg rá, ráadásul az sem tökéletes.
Ott az OPX amit megintcsak megvett sok ezer ember, az is bugos, a MM-t áprilisra ígérték, most június közepe, és híre-hamva sincs, még bétának se.
Az eddigiek alapján nincs jó előérzetem. Nem tudom miért gondolod hogy ez majd más lesz. Végülis összesen 4 azaz NÉGY telefonjuk van, az utolsó kettő tavaly jött ki. Azokkal is foglalkozni kéne...De legyek rossz jós, és ne így legyen. De mondom, amilyen mostohán bánnak a többi telefonjukkal szoftverileg, az nem jelent jót.
A kidudorodó kamera ízlés dolga, viszont azt tényleg nem értem hogy a kamera miért lépett vissza. Lett újra NFC, hát úgy érezték hogy cserébe el kell venni valamit?
Nem offolom tovább a topikot, bocsi mindenkitől.
-
forgonati
őstag
válasz
adamsauvage #7783 üzenetére
Nézegettem én is teszteket, de valahogy nekem nem annyira adja. Egyrészt túl nagy nekem, nálam a P8 a max.
De amit tényleg nem értek, az az hogy miért maradt el pl. a lézeres AF meg a 2 tónusú vaku. Az ember azt gondolná hogy mivel az elődben benne voltak, akkor a következőben alap hogy benne lesz. Miért?
A másik meg hogy miért kellett a kiálló kamera. Elkúrt lépés volt, hibás konstrukció. Pl. a HON7 is ilyen, és láttam már fél éves HON7-et durván megkopott összekarcolt kamerával. Minek kell ez? Nem lehetett volna 1-1,5 mm-el vastagabb a telefon, így nem állna ki a kamera, és legalább az akku is lehetne nagyobb.
A 6GB RAM meg, hát izé. Persze, valahogy el kell adni a következő modellt is, de a 6GB minek? Nekem mióta 3GB-os telefonjaim vannak (Oneplus X, HON7, P8) még sosem volt úgy hogy legalább 1,2GB RAM szabad ne lett volna, pedig néha tényleg volt rengeteg futó app a háttérben. Simán maradhatott volna benne "csak" 4GB, és az extra 2GB helyett mehetett volna bele SD foglalat.Lehet hogy majd egyszer kipróbálom ha olcsóbb lesz és majd ha látom hogy hogy teljesít az új Oxygen. Mert az OPX-el sokat szívtam az oprendszer miatt. Kiforratlan, bugos cucc volt, hibajavítás meg zéró. A custom romok sem voltak bugmentesek. El is adtam.
Nem sok hiányzott hogy egy hibátlan telefon legyen. Sajna semmi sem lehet tökéletes. Én még most tuti nem váltanék P8-ról, annyit nem ér.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nekem tetszik, de a mérete miatt nem jöhet szóba
-
DJosef
őstag
válasz
Szoftveresen sokat panaszkodnak rá a fórumában. (OnePlus 2)
Nem olyan régen gondolkodtam rajta én is, akkor olvastam utána.
LeTV Le 1 pro volt most jó áron vagy a GearBest-en vagy a GeekBuy-on.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
adamsauvage #7668 üzenetére
Arról nem tudok nyilatkozni. Èn appokat belső tárhelyre rakom, kèp zene stb külsőre megy.
-
.zSoLTi.
senior tag
válasz
adamsauvage #7664 üzenetére
Rádugtam most gèpre, fájl módot választottam ès hibátlanul látja az összes zenèt a külső sd-n. B200-on pl hiába dugtam gèpre csak tölteni tudtam.. Nem működött semmi átvitel.
-
zzola
titán
válasz
adamsauvage #7662 üzenetére
huawei-info.de -n megtalálod...
-
migabi24
nagyúr
válasz
adamsauvage #7660 üzenetére
Természetesen B200 nem is kérdés
-
zzola
titán
válasz
adamsauvage #7590 üzenetére
Kosz.
-
NandorHUN
addikt
válasz
adamsauvage #7073 üzenetére
Szerintem inkább B323-at tedd fel, aksi szempontból valoszeg ott van mint a 321, de kevesebb a hiba.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
adamsauvage #7073 üzenetére
Papíron a B321a jobb kell,hogy legyen a Doze mód miatt (is).Aztán a gyakorlat lehet mást mutat.Nekem a B323 jobb valamennyivel mint a B196.
-
hislah
aktív tag
válasz
adamsauvage #6830 üzenetére
Fuss neki még egyszer.
-
Grecky
senior tag
válasz
adamsauvage #6795 üzenetére
Végül én is feldobtam ma, és már az elején bíztató a dolog, mert névjegyes viber parám is megjavult (végre normálisna szinkronizálja a névjegyzéket). Meglátjuk mi lesz a vége.
-
zzola
titán
válasz
adamsauvage #6779 üzenetére
Melyiket tetted fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest