- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cassio1987
tag
Nekem b321a-n a google szolgáltatások ette meg az akku 40-50%-át az akku kezelő szerint. Írták hogy a google backupot ki kell kapcsolni de az se oldotta meg. Szívesebben használnám én is azt, mert pl az index app nekem kifagyogat. B321a-n meg semmi baja. Mikor visszaraktam a b200-at addig amíg belaktam merült ez is. De miután beállítottam mindent, ahogy volt, stabilizálódott. Az is tök fura, hogy eredetileg azért raktam fel a b321a-t mert a facebook app scroll érzékenység megbolondult. Egyszer tök sokat görgetett máskor meg meg se mozdult. De nem javult meg. Most visszaraktam a b200-at és helyrejött.
-
zzola
titán
Nem. Otthon dobozolod a készüléket, kitöltöd a bejelentő lapot (postán is tudnak adni), majd csomag feladáshoz állsz a postán. Ingyen elviszik a TMX-hoz 1 munkanap alatt-és vissza is hozzák ingyen- (mondani kell, hogy Huawei készüléket küldenél szervizbe, nem kell megijedni,lehet Samsungos zacskót adnak)...de nem minden postán lehet feladni, Huawei oldalán nézz körbe, vagy a telefonodon a Hicare app-ban is megtalálod a postákat, ahol fel lehet adni. Nekem 2x volt szervizben, 1 hét volt a hosszabb...
-
Grecky
senior tag
-
Grecky
senior tag
Nálam ma megint előjött a dolog, de nyomtam egy cache wipe-ot (power+vol up), most megint jó.
Viszont abban biztos vagyok, h nincs köze a google alkalmazásokhoz, szal ezek letiltásának semmi értelme.
Amúgy az XDA tele van hasonló postokkal, különböző telefonoknál. Azt vettem észre, hogy szinte kivétel nélkül Marshmallow fut azoknál, akiknél ez a probléma előjött. -
Grecky
senior tag
-
djbelo
senior tag
Hát, hogy sokkal kevesebb lenne? Ezt azért így nem mondanám. Van P8Lite is,de mindennapi használatban egyáltalán nem kevesebb szerintem. Persze tudom, hogy kevesebb belső memo. műanyag stb. Amikor megvettem pont azon gondolkodtam, hogy minek adtam dupla ennyi pénzt a P8-ra mikor a P8 Lite is ugyan olyan jó.
-
Attipapa
aktív tag
Próbálj meg egy FR-t és utána ne rakj vissza semmi személyes app-ot,csak a gyári dolgokat hagyd fenn úgy,hogy a következő google alkalmazásokat (play újságos,drive,play filmek,play játékok,play könvek,play zene,google+ ) tiltsd le,és így nézd meg,hogy mennyire merül. Ezeket azért javaslom,mert nekem ez mind le van tiltva. Ha így jó lesz a fogyasztás,akkor a kihagyott app-ok között kell keresni a hibát.
A B321a van fenn nekem és 20%-al jobb a fogyasztása,mint a B200 -nak volt. Éjszaka csak 2 %-ot merül,szépen alszik a kicsike.
Egy próbát megér! Nem a telefonban van a hiba,e-miatt nem kell megválnod tőle. Egy saját naptár widget,időjárás widget is google-on keresztül kommunikál, és irtózatos nagyot bír fogyasztani. Nekem pont egy időjárás widget ette meg az akkumat folyamatosan,amíg ki nem szűrtem és kidobtam a frászba. -
Grecky
senior tag
A program, amit írtál csak egy parancsikon a szinkronizát fiókokhoz, szal nem hinném h javítana bármit is.
Azért feltettem, de a viber ugyanolyan fosch, wifi ki-be kapcs után nem kapom meg az üzeneteket, csak ha belépek (belépés után már megkapom az üziket háttérben is). Nagy vszínűséggel a viber oldalán van a hiba, vagy az emuiban van valami, ami akadályozza a pusht. Messengernél nincs ilyen probléma, ott úgy látszik tudnak programozni. -
hislah
aktív tag
Bocsi megvan. A Rollback kifejezés ismeretlen volt még számomra.
http://mobilarena.hu/tema/re_huawei_p8_nekik_nem_8/hsz_2867-2867.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest