- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
feloman #14152 üzenetére
Hát ez így elég fura lett akkor sajnos, de mint korábban írtam akinek véletlen már fel van téve a B399-es fw az se gond, mert nekem is fel volt és a full verziós B398-at rátelepítettem minden gond nélkül, és szépen vissza is állt rá, utána pedig egyből jelezte az OTA frissítést.
A B398-as full firmwaret feltöltöttem ide, aki nem szeretné, hogy meggágyuljon a telefonja szerintem inkább ezzel csinálja:
[GRA-L09C432B398 FULL verzió]Ki kell tömöríteni!
telepítés menete aki nem ismerné, vagy még sosem csinált ilyet:
1. SD kártya gyökerébe hozz létre egy DLOAD mappát
2. Másold bele a letöltött, kitömörített fájlból az UPDATE.APP-ot
3. Tárcsázóba üsd be a *#*#2846579#*#* kódot a ProjectMenu elindításához
4. Majd válaszd a 4. Software Upgrade menüpontot
5. Ezután az 1. SDCard Upgrade-et, majd nyomd meg az OK-tÉn így másolgatással PC segítségével csináltam minden update-emet, és soha semmi gond nem volt, nem resetelődött semmi, adatom se tűnt el soha.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
feloman #13732 üzenetére
Szia!
Én nagyon szeretem az Arrow romot. Sok plusz funkciót ad, ami számomra nagyon hasznos! Eleve rootolt ROM ugye.
(Telefonhívás rögzítése beépítve így tökéletes a minősége, reklámblokkolás, nagyobb testreszabhatóság stb stb.)
Akár a greenefy-t is fel lehet tenni amivel még inkább lehet fagyasztgatni az appokat stb.
A luckypatcher-rel lekapcsoltam a Google play szolgáltatások autófrissítését így az alap van rajta amit a ROM tartalmaz. Nem frissül magától, nem merít stb. (Sajnos a letöltés nem opció nálam mert szükségem van rá, de a frissítés letiltása megoldás a gondot)
Én ajánlani tudom, nálam hiba nélkül fut. Akinek nem opció a plusz funkciók sora, annak a B200-as lesz a legmegfelelőbb valószínűleg. Akksit jobbnak mondják. Az Arrow romnál, ha valaki nem elégedett az akksival lehet greenefy-t és társait telepíteni.
Viper4 FX és Dolby Atmos hangszínszabályzókat tartalmaz a ROM amivel brutál hangminőséget lehet elérni.
Kamera ugyanolyan, semmi gond vele. A rendszer szépen működik.
És mondom..a reklámmentes telefon külön szuper élmény. Nem cserélném vissza a ROM-ot semmire. -
Anonymus95
senior tag
válasz
feloman #12168 üzenetére
Én a firmware finder app beallitasaiban kivettem az OTA megjelenését, és bekapcsoltam, hogy a rendszer frissítő szoftverén keresztül történjen a dolog. Letöltött hozzá egy proxy nevű kiegészítőt, majd kérte, hogy a wifi hálózatot állítsuk be. Proxy-t kézire állítani és beírni hogy localhost. A porthoz meg 8080.
A firmware finder appal nyomtam egy listázást, majd a beállítások frissítés menü alatt 2 másodperc alatt be is dobta a Full B394-et. Töltöm is lefelé. Időközben elkellett jönnöm otthonról de a célállomásnál csatlakoztam a wifihez, gyorsan beállítottam ott is a proxit és gyönyörűen folytatta tovább a letöltést.
Csak leírtam tapasztalatként -
Exelsior24
aktív tag
válasz
feloman #12162 üzenetére
Hát nem tudom mi változott a témák ikonján, de most ha belemegyek akkor csak a saját témáim vannak ott és eltűnt a Huawei-es téma oldal ahol további témákat lehetne letölteni.
Jah nem mégsem visszavonom, csak valamiért nem töltötte be elsőre a többi menüpontot, de most már jó újra.
Frissítette magát valószínűleg, most már háttérképek is vannak benne, némelyik egész jó. -
Anonymus95
senior tag
válasz
feloman #9997 üzenetére
Nekem kicsomagolta csak kellett neki idő..kb 2-3 perc..vagy egy kicsit több. Még is csak nagy cuccról vn szó. De lehet hogy a beállításokat kellene megnézni a programon belül.
De ha nem, semmi gond. Bontsd ki kézzel a fájlkezelőböl, majd az UPDATE.APP fájlt rakd bele a dload mappába (ha nincs csinálj egyet) és mehet a telepítés. -
Anonymus95
senior tag
válasz
feloman #9986 üzenetére
Mindent a Firmware Finder nevű appal csinálok, amit a playből tölthetsz le. Típusodhoz megkeresi a firmware-eket kiválasztod, de figyelj hogy ha L09C.... akkor azt töltsd le és ne az UL... változatot. Majd ha lent van (nem hasít a letöltés) akkor én leszoktam ellenőrizni a Check MD5-gombbal, majd unpack update, majd move to dload és utána írja is azonnal, hogy kapcsold ki és 3 gombbal indítsd el a telepítést.
Én a Fullt töltöttem le és azt telepítem most. Írok az eredményről, ha végzett.
Most egy Full B382-re (ami valamiért a Buildnál B390-ként jelenik meg) telepítem a Full B391-et. -
Anonymus95
senior tag
válasz
feloman #9792 üzenetére
Szia!
Semmi változást nem tapasztaltam így huzamosabb idő elteltével sem. Igazából csak a biztonsági javítások dátuma frissült. Illetve valószínűleg az/azok a kis apróságok, amik az összefoglalóban is le vannak írva.
Sztem ne tedd fel..nem látok semmi lényeges újat..nem stabil verzió..olyan mint a B380..inkább várd meg ennek is az OTA-n érkező stabil változatát.
Én így gondolom (úgy hogy a B390 van fent és fontolgatom, hogy áttérek én is a stabil verzióra és beállok a normál userek közé és nem sietek előre a frissítgetésekkel.) Nem volt semmi gondom soha..de inkább én is élvezném a kényelmesen hátradőlök frissül majd magától dolgot és a stabil, biztonság meglétét.
Szóval a B370-et szoktam ajánlani ami frissül B382-re...és majd a B390-esnek is a stabil OTA frissítését. -
törölt tag
válasz
feloman #9186 üzenetére
Szia!
Csekkoltam, és nálam is ez a helyzet. A kernel verziószámát nem néztem akkor, amikor feltelepítettem, csak a B3xx-félét, és onnan gondoltam, hogy nem ment fel, hogy ez nem változott meg. Érdekes dolog mindenesetre... Én nem aggódok, szerintem semmi gond, csak furcsa - mindenesetre talán ha más is megpróbálja, más eredményre jut!
Btw, akkor jól értem, hogy frissebb lett a kernel? Nem figyeltem az előző verziónál, hogy milyen dátum volt ott, de ha igen, akkor csak történt valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest