- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Bópapa #12886 üzenetére
Az USB probléma korábban nálam is előfordult többször. A belső menüben állítást már próbáltad ? Úgy sem megy ? (mert nekem ez oldotta meg a dolgot, igaz, néha előjön megint, de akkor csak újból átállítom)
Ha még nem próbáltad:
Tárcsázóban írd be: *#*#2846579#*#*
Bekerülsz a Project Menu-be.
Itt az 1-est kell választani: Background Settings
utána a 2-est: USB Port Settings és itt a Hisuite mode-ot bejelölni, majd Close és kilépni.
Ezután nálam már működött tárhelyként a telefon. -
NandorHUN
addikt
Csak mondd azt, hogy sokszor magától újraindul. Szerintem alapot fognak cserélni, nekem G3-mammal ugyan ez volt, de az random modon indult állandóan újra - anno szervizesnek nem lett volna ideje kivárni míg beüt a balhé.
Másik, hogy az aksival van valami és mikor leteszed akkor van vele valami.
Esetleg megmondhatod, hogy mikor kocsiban vagy vonaton zötykölődsz vele akkor szokta főleg.
-
Atesz3250
csendes tag
Igazság szerint miután 3 gombos (mindkét hangerő+bekapcs) módszerrel felment a b300 update, rá másoltam a b200-at. Eztuán nem ment a 3 gombos, na akkor mondom recovery, de ahelyett hogy belépett volna elindult a telepítő. És azt hiszem így jutottam el oda hogy pár óra kipróbálás után nem is kell nekem a b321. Akku időbe valahogy combosnak tűnik a b200, illetve számomra nincs lényegi különbség ami a szoftver többi részét illeti.
-
zzola
titán
Igen feltettem azt is, azt hívják vendor file-nak. A P7 topicgazdával egyeztettem pár napja, ő mondta, hogy a második update file is kell, de ez le is van írva a frissítés menetében. Legelőször nekem is hibára futott a B170 flashelése, de másodszorra már jó volt. Sőt, este kipróbáltam, a 200-asra rátoltam a 2 fileos romot (3 gombos módszerrel) és indítás után azonnal jelzett, hogy OTA elérhető a B200!
Tehát ha a Telekom függőre valaki feltolja a B170-et, akkor neki a független ROM frissülni fog! -
-
ataman
aktív tag
Itt azt olvastam, hogy a Huawei UK szerint azért vették ki a szoftverből a Touchplus funkciót, mivel a fóliát hivatalosan nem forgalmazzák Európában...
-
ataman
aktív tag
Navbar eltüntetésre itt találtam tippet:
http://forum.xda-developers.com/android/help/huawei-p8-how-to-hide-navigation-bar-t3211855
-
Black&White
addikt
Nem, ezt jobb ha megszokod a hang fel + power kombinációval bootolsz a Recovery-be.
A 3 gombos indítással a full visszaállítás indulna el, de mivel nem talál gyári Recovery-t, ami ennek alapfeltétele, a TWRP-be bootol be.
Ha ez a dolog rosszul rögzül, elég komoly adatvesztéseket tudtok okozni magatoknak! Ugyanis gyári Reco mellett, ha talál egy dload mappát a full ROM-mal, a 3 gombos indítás fullra letolja a belső tárhely tartalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Interactive Brokers társalgó
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- SoundBlaster X-Fi
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest