- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
forgonati #7799 üzenetére
en mashogy vagyok vele, ugyerzem hogy most odatettek magukat, a kiallo kamera modul nekem kifejezetten tetszik azokat az idoket idezi mikor meg s6om volt es nagyon szerettem, a belso hardwarr oke tenyleg, egyedul a 3000es akksit tolhattak volna meg bar akkor nem lenne ilyen kecses, de hat kompromisszumot kell kotni, en szerintem amint normalizalodik a szallitas koruli mizeria benevezek egyre, a p8at meg vagy eladom vagy nem, azt meg nem tudom, software teren szerintem ez lesz az a referencia keszuleke a oneplusnak amit eloszor eletukben nem fognak leszarni es "karbantartjak" ha lehet igy fogalmazni
-
tanzara
csendes tag
válasz
forgonati #7398 üzenetére
Számomra is melegebbnek tűnnek a P8 képei, ráadásul élesebbnek is. Különösen jól látszik ez az utolsó virágos képeknél. Miközben jól megtalálja a fókuszt a P8, a mögötte "mélyebben" található feliratot is kontrasztosabban, élesebben kirajzolja. A rendszámok is olvashatobbak a P8-nál, köszönhetően az OIS-nek, ami a H7-ben ugye nincs.
-
zzola
titán
válasz
forgonati #7184 üzenetére
Tavalyi csúcskészülékre májusban még reszelőzsírral reszelik a 6.0--t (nem 6.0.1-et! ), na puff!
Egyébként meg nem kell, hogy egyet értsünk....
Miért kellene mást kipróbálnom? Én előre kifizettem a pénzt a készülékre, cserébe pedig nem azt kaptam,amit elvárna az ember...Akinek kirakat a készüléke, annak biztosan nem számít! Nekem reggeltől estig nagyon jó esetben seggencsúszva kibírja az akku, általában du. már töltenem kell....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- SoundBlaster X-Fi
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest