- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
migabi24 #8715 üzenetére
A rendszer optimalizáláson kívül minden az s6 javára írható, a touchwiz úgy el lett baszva ahogy van, a huawei meg nagyon oda rakta az emuit de mást nem, szép a p8, vékony kecses gyorsan pörög, üzemideje megegyezik az s6al, úgyanúgy használtam mindkettőt és kb ugyanakkor rimánkodnak töltőért, mégis sokkal prémiumabb érzésem volt mikor az s6om volt, saját rossz szokásomnak köszönhetem hogy elcseréltem a telefont és azóta is verem a fejem a falba és próbálok olyan bizniszt összehozni ahol p8+kp s6ra de hát senki nem vevő rá.
-
adamsauvage
aktív tag
amekkora csalodas volt a stock Ff edition, akkora pozitivum a B356 Kangvipes rom, sebessegben atom, uzemidoben verheretlen,
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
screampiu #8167 üzenetére
"A Huawei pedig csak akkor hiszi el,hogy ez egy álltaluk gyártott telefon ha tudom igazolni hogy valahonnan vettem,és költségemre nem javítják."
Ha bemutatsz nekik minden számot (serial, imei, product ID) akkor minden kétségek kizárólag rá fognak jönni, hogy ők gyártották.
-
adamsauvage
aktív tag
Melyik telefon(ok) egyeznek meg kb. árban és tudásban a P8-al, melyikre érdemes cserélni?
-
adamsauvage
aktív tag
Nekem még 50 perc mire lejön utána rakom fel a B370-et
-
adamsauvage
aktív tag
válasz
forgonati #7799 üzenetére
en mashogy vagyok vele, ugyerzem hogy most odatettek magukat, a kiallo kamera modul nekem kifejezetten tetszik azokat az idoket idezi mikor meg s6om volt es nagyon szerettem, a belso hardwarr oke tenyleg, egyedul a 3000es akksit tolhattak volna meg bar akkor nem lenne ilyen kecses, de hat kompromisszumot kell kotni, en szerintem amint normalizalodik a szallitas koruli mizeria benevezek egyre, a p8at meg vagy eladom vagy nem, azt meg nem tudom, software teren szerintem ez lesz az a referencia keszuleke a oneplusnak amit eloszor eletukben nem fognak leszarni es "karbantartjak" ha lehet igy fogalmazni
-
adamsauvage
aktív tag
Oneplus 3 váltáson gondolkodom, mit gondoltok róla?
-
adamsauvage
aktív tag
Akksi szempontjából B200 vagy B321a??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest