-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#76385920 #13698 üzenetére
Tekintve középsuli mellet nem dobálom a pénzt örülők ha diákmunkából havi 50-70 bejön...., nehezen ígyis de végre meg lenne a lé egy SV650 / DRZ400-ra tavasszal, ezért mobilra nem akarok nagyon költeni, az nem prioritás azért ennyire főleg ha itt a P8.
Osztályban van, nyomkodtam, tetszett. Pár évig még tuti futnak majd rajta az újabb játékok, telefonálni és youtubera is jó lesz. -
csipszikutya
senior tag
válasz
#76385920 #13636 üzenetére
310ezerrel került hozzám, elsö osztrák tulajtol akit ismerüntünk és az autoszerelö család barát hozta be aki ebböl él.
300ezernél volt volt vezérlés, pd elemek, kettöstömegü és kuplung szerkezet cserélve.
Illetve vezérlés most 360nál mert 60-80ezret bir ez a sima szijjas szar... Én a kettöstömegüre gyanakszom és a kocsi felhasználási modja miatt. Sokat járok ukrajnába és nem csak tankolni. Nem gyakran 2-10 orát állok a határon és dimbes dombos, muszáj inditani, leállitani a kocsit, amit ugye nem tolerál a szerkezet.
De egyébként ezba LUK szerkezet ami benne van 100-150ezerre van irva, hogy annyit menjen. Nos a 100 megvan lassan, november végére meg is lesz.
Gondot nem okoz, mert kifizetem, számlát benyujtom és vissza kapom 90%ban az árátÉs igen, normális vagyok, hogy ennyit mutat a km ora, devez fixen ennyi
-
bexinho23
őstag
válasz
#76385920 #13636 üzenetére
Előző főnököm 2015-ös Ford Mondeo-ja (minden extrával 9,5M) fél év alatt, 60e km-nél teljes váltó cserén esett át, illetve elfolyt az olaja. 1 hétig muszáj volt még használnia az autót, így töltögetett bele olajat... 3 liter ment bele. Szóval hiába új autó, ki lehet fogni.
(#13635) csipszikutya
Oké, remélem pár napon belül helyre áll. -
szemesi69
addikt
válasz
#76385920 #13514 üzenetére
Igen, de hiába is kérdeznél rá, kapnál egy sablon választ, hogy a telefon majd jelezni fogja
Állítólag imei szám alapján jön az ota frissítés, ezért van amikor egyik telefon megkapja rögtön, a másik meg mondjuk 2 hónap múlva, láttam már ilyent saját telefonomon. Mint látod az aláírásomban, van egypár huawei a családban
-
szemesi69
addikt
válasz
#76385920 #13512 üzenetére
A tiéden független rom van, nem telekomos így a telekomnak nincs köze hozzá. A fiamé is telekomnál lett véve függetlenül, és nem telekomos rom volt rajta, hanem független. Vannak olyan verziók, amik ki tudja miért otán nem akarnak frissülni, teszel rá egy újabbat az meg frissül, ezt sose értettem, más huawei telóknál is így van.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
#76385920 #9348 üzenetére
Valószínűleg azért mert az telekomos rom és lehet ott ez bevan állítva. B380-on nálam minden zöld. A nemfogadott hívás is... Ezért csodálkoztam és csodálkozok most is, hogy ha egyszer ennyi ledem van..miért nem használja? Csak a töltésnél van piros, narancssárga átmenetekkel..
Engedélyezve, különben nem is villogna :/
Ja hogy a facebook app és nem a messenger. Nekem az levan törölve. Csak messenger van. -
ataman
aktív tag
válasz
#76385920 #9336 üzenetére
Tavaly volt már ez a link: Beatrice koncert vs. P8
-
zso79
őstag
válasz
#76385920 #9026 üzenetére
Teljességel egyetértek! Már-már az elfogadhatatlan kategória, hogy egy unbranded, sim free készülékre - ami elvileg a tavalyi "zászlóshajó" - a mai napig nincs hivatalos 6.0 update. A support annyit reagál, hogy majd biztos lesz és ellenőrizd gyakran...
Nálam a B200-on kívül mindegyik verzióval csak gondom volt, a B370 -nel fele annyit sem bírt az akksi. Visszatértem B200-ra, megint hozza a régi szintet.
Maga a készülék, az anyagminőség szerintem kiváló, viszont a kritikán aluli support miatt már nálam nem az "ajánlott" kategória...
-
törölt tag
válasz
#76385920 #9022 üzenetére
Azért az, hogy nem naprakész, az erős túlzás. Okés, nincs 5GHz wifi, de van a régi 2.4-es, és az is szépen teljesít.
A sokat fogyaszt az nem azt jelenti, hogy hipp-hopp lezabálja az akksit, és nem tudsz vele netezni. Hanem azt, hogy a fejlettebb wifivel mondjuk kapsz +1 órát, meg +3 méter látótávot (optimális esetben) és dupla sebességen jön minden.De azért nem nevezném elavultnak, vagy nem naprakésznek. Szvsz, az NFC hiánya az iphonekban sokkal bosszantóbb volt. Persze mára az is bekerült, mondjuk 3-4 évvel a droidos alkalmazásuk után.
Droidot az vesz, aki szereti mókolni, birizgálni kicsit a telefonját. Én ezt nem érzem hátránynak, nekem kifejezetten örömet okoz, ami téged bosszant.Én élvezem felnyitni a bootloadert, rootolni a telót, új EMUI-t rakni fel, próbálgatni a ficsöröket, Te be kell, hogy érjed az iTunes adta lehetőségekkel. Vagy jailbreak.
Ebben nem vagyunk egyformák. Tényleg vegyél iPhonet, jó az a teló, nincs vele gond.
Azokkal van gond, akik többre vágynak a csillogó külsőnél, és nem feltétlen villogni akarnak vele. (Bár ez is eléggé szubjektív, mert szerintem a P8 design-ja az egyik legkiemelkedőbb) Villogni meg egy Vertuval inkább lehet, mint egy iPhone-val. Az iPhone, annak ellenére, hogy drága, még mindig csak csúcskommersz tucatáru, ha tetszik, ha nem.Meg engem kifejezetten idegesít, hogy az Apple totál hülyének nézi a vevőit, pl most az új 7-es ficsörök kapcsán. Én ezért tuti nem állnék sorba 48 órát, hogy elsőnek kaphassam kézbe. És elfogult sem vagyok a droid felé, mert pl kifejezetten érdekel a WM sorsa, elsősorban természetesen a zászlóshajók tekintetében.
Az Apple nálam a 4S körül volt a csúcson, és azóta gyakorlatilag egyre kevesebb az, amit évről-évre hoznak az új modellel. Az átállás viszont kifejezetten zsebbenyúlós mutatvány.Amivel még gondom van, az a modellválaszték. Csak a Huawei több modellt adott ki, az aljától, a csúcsig, mint az Apple egy-egy termékszám esetén. És akkor az csak a Huawei, de hol a többi droidos móka?
Ha az Apple olyat hozna, amire magam is vágyok, már akkor is rég meguntam volna, pár modellfrissítés után.A memória slotok hiánya pedig valóban elavulttá teszi az almát, legalábbis számomra. 128 belsővel telót venni, az amúgy is drága vonalon, kész agyrém, annyiból akár 3db 128-as karit is veszek, vagy egy nagyobbat. És azt is lehet belső memóriára formázni.
Aztán ott a dual-SIM, bár ez esetben bukod a memkarit. Ilyesmit hol tud az alma? Sehol, meg nem is fog egy darabig. A Dual-SIM igazán hasznos lehet pl, ha külföldön élsz, van egy előfizud, de mondjuk haza-hazatelefonálgatsz, amit egy csomaggal nem tudsz olcsón megoldani. Veszel egy giff-gaff feltöltőst, és voip árakon csevegsz a hazaiakkal.
Ezek mind-mind VALÓBAN hasznos dolgok, amiket almáék nem tudnak. Tökéletesen el tudom fogadni, és úgy érzem, nem elfogultságból, ha valaki fentiek tükrében azt mondja, átáll valami dual SIM-es droid rendszerre.
De a fordított dolog, amit Te mondasz, hogy biztonsági frissítés nem jön, az nem fekszik. Ha nálad ez az ismérve a jó telóknak, akkor szerintem Nálad még nem tisztult le a kép, hogy pontosan mit is akarsz, ezért hagyatkozol felszínes információkra, látszatmegoldásokat keresve.
Kicsit, ha mélyebben belemásznál, szerintem belátnád, hogy igazam van, hogy igazunk van, és átnézve a csilli-villin, előbb-utóbb Te is belátnád, hogy az igazi érték nem ott van, ahol azt Te eddig kerested.Na jó, így is túltoltam, asszem
-
Anonymus95
senior tag
válasz
#76385920 #9022 üzenetére
A rossz fogalmazással van egyébként a probléma. Biztonsági frissítés van. Csak rossz beállítás és egyéb okok miatt nem jön automatikusan. De van. És nem kell istenverte oldalakat és nyelveket nézegetni. Ez az oldal remekül összefoglal mindent csak letöltöd a legújabbat és már telepíted is..ha valaki erre nem hajlandó az tényleg nézzen más felé. Igen..elvileg úgy kellene működnie..de nem úgy van (mert rosszul van beállítva, hiányzik a HiCare app, stb. stb.) De ha ezen akad fent vki, ennyire nem tud rugalmasnak lenni az illető, akkor sorry. Nincs tökéletesség...
-
törölt tag
válasz
#76385920 #9020 üzenetére
Biztonsági frissítéseket tartalmazzák az újabb EMUI-k. Az enyém juni 1.-i 2016 természetesen. De a régibe sem próbáltak kalózok arcátlan módon bejutni.
Szerintem, Te már régen eldöntötted ezt a platformváltást, ilyen, vagy olyan okokból kifolyólag, és most erre keresel valami okot.
Ha nagyon akarsz, akkor találsz is. Én is tudnék ennél kézzel foghatóbb okokat a cserére, pl 5GHz wifi, vagy ujjlenyomat olvasó hiánya.
Mindkét érv jóval racionálisabb, mint az általad említett biztonsági frissítés. Az ujjlenyomat olvasó pl biztonsági okokból, az 5GHz wifi pedig azért, mert a régi 2.6-os mára valóban elavult. Lassúcska, és sokat is fogyaszt. -
törölt tag
válasz
#76385920 #9018 üzenetére
Ezért felesleges ide járni, hogy itt győzködj minket, hogy mekkora szar már ez a Huawei, mert nem jön rá az a frissítés, ami még szerinted se kell, és márpedig te nem fogod a netet túrni, ha már ők nem küldik.
Nekem ez az ultra nevetséges kategória, mert minek frissítgetnéd, ha a saját bevallásod szerint sem szükséges, de figy, adok egy linketPARANCSOLJ, itt biztosan egy csomó barátra lelsz majd
szerk: Egyébként, a P8 Lite meg pont nem a legszerencsésebb választás. Tipushiba pl a gyorsan merülő, cellazáras akksi, vagy a wifi/bluetooth probléma.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
#76385920 #8999 üzenetére
Azon az oldalon nincs semmi...de hidd el..felteheted a B380-at. Garit nem vesztesz és csak annyit veszel észre, hogy nincs T-mobile logó meg nem lesz tele a saját appjaikkal.
Egyébként azért regisztráltam, hogy letudjam írni, hogy én nagyon is elégedett vagyok. (Többször is olvasható, hogy írják, hogy akinek jó, az nem ír ide. Ez valóban így van..) Illetve tudjak segíteni másoknak.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
#76385920 #8997 üzenetére
Nincs szükség mókolni..csak letöltöd az oldalon található fájt és kézuleg telepíted. Sajnos OTA-n nekem sem jön, de kézzel telepítettem helyette azt amit kiadott a Huawei. És lásd a képen..szeptember 1 a biztonsági csomag. Megéri mindentéren frissíteni. Ha nem jön magától, kézzel segíts neki. Egyszerű feltenni..én is féltem először, de mikor kész lett, azon kaptam magam, hogy ennyi volt? Hát ez nem is volt vészes.
-
-
törölt tag
válasz
#76385920 #8852 üzenetére
B370-et tesztelgetem most, elég jónak tűnik. Megszünt az input lagg, egész korrektül futnak a cuccok.
Ami így elsőre furi, hogy alkalmazás futása közben is elsötétül a képernyő, vagy a kár ki is kapcsol. (Ha nem érintem meg persze)
Ezt korábban nem vettem észre, de szerintem user error lesz, vagy legalábbis biztosan konfigurálható.
A szokásos Cascade-t is kariról futtatom, nincs érezhető különbség a belső memhez képest.
Ha így marad, és minden klaffol, akkor ez marad.Grecky
Ezt pont nem teszteltem, de nekem is sok gondom volt a B380-al, lásd fentebb. -
törölt tag
válasz
#76385920 #8844 üzenetére
EMUI-tól függetlenül? Tehát mindegyik alatt így működik?
szerk:
Most 200-ast használok, visszaálltam. Kb 60 alkalmazás van telón, ennyit kézzel is karban tudok tartani, nem gond.
De akkor semmi értelme, hogy áthelyezzem a memkarira, mivel úgyis visszakerül?
Bocsi, nem egészen világos, amit a frissítésről írtál, mármint hogy visszakerül SD-re.
Ebből azt feltételezem, hogy a belső memóriára van állítva, de frissítés után az SD-re kerül mégis? Nekem fordítva lenne logikus, vagy félreértelek.
Bocs a keverésért -
Szabcsizz
őstag
-
NandorHUN
addikt
válasz
#76385920 #8255 üzenetére
Azért messze legjobb még mindig a Viper4Android + PowerAMP kombó,
Az más kérdés, hogy Viper4-nak sajnos root kell, így sokaknak kiesik, de aki nagyon audiofil és minőségi fülhallgatója van, annak megérheti rootolni már csak emiatt is. Viper4 nélkül és vele ég és föld a különbség hangzásban.
-
tanzara
csendes tag
válasz
#76385920 #8198 üzenetére
Mindenről úgy ahogy most van. B200-as, belaktam, minden flottul működik. Szóval ha bármi történik a jövőben, ide szeretnék visszaugrani. Vagy valami külső programot kell használjak? Az ezelőtti Sony-nál egy kattintás volt az egész. Persze ott is kellett jelölgetni, de itt olyat én nem találok.
-
Akos_h
tag
válasz
#76385920 #7739 üzenetére
Nem jut eszembe az SD márkája de valami életfogytig garis drága cucc van benne class tizenakárhányas és az hibátlanul működik.
Úgy nem érezni romlást hogy fotózgatok és a 147. kép jó, utána a 148. már nem. Egyik nap készül mondjuk 200 kép és másnap az első képnél romlik, de a szintet tartja egész este, aztán következőre megint kicsit belassul. Sokszor előbb vakuzik mint fényképez, ezért csak nagy feketeség van.
Ami zavar hogy az előző 2 telefonom is ezt csinálta más SD kártyával és azokban Sony kamera volt.
-
downcore
tag
válasz
#76385920 #7723 üzenetére
Famalachoz hasonlóan én is igy hasznalom a keszuleket es szinten ilyen 68% korul megyek haza vele.
Viszont ha van FB messengered akkor erdemes kivenni a vedett appok kozul. Miota szinte kotelezo felrakni az appot en is raszantam magam hogy feltelepitem... Amig nem vettem ki a vedett appok kozul a 68% helyett 30-35% al mentem haza a telefont.
-
bexinho23
őstag
válasz
#76385920 #6403 üzenetére
Tudom én, hogy máshol 170-180 ezer. Pl Edigitáltól 1 hónapja kaptam a hírlevelet az előrendelésre buzdítva. Én csak reagáltam a hsz-re, hogy 180ért telekomtól max előfizetésre lehet megkapni a telefont. De ki fizetne annyit, ha függetlenül megkaphatja ugyanannyiért máshol...?
Szerintem őszre 140-re biztos le fog esni a kártyás ára. Én tudnám értékelni...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest